Редки и изчезнали парфюми

• 218 495
  • 1 991
  •   1
Отговори
# 1 665
Горе-долу в онези години имаше един парфюм "Стефани". Помни ли го някой и виждал ли го е в наши дни?

# 1 666
  • Deutschland
Този? На Буржоа е. Нямам го, снимката е от ибей

# 1 667
Не помня дали беше на Буржоа, но да, този е. В България го няма наличен, явно.

# 1 668
  • Deutschland
Ами той не се произвежда отдавна май...
Някой ако го предлага някъде, ще е някой запазил го с годините. Ето един, но незнам доставят ли до България.

https://www.ebay.co.uk/itm/125326777336

# 1 669
Баба ми се пръскаше с този. Още му помня аромата.

# 1 670
  • София
Горска катеричка помня го този парфюм. Била съм сигурно на 10 години. После си купих Cerruti 1881. Май са сходни.
П.С. Всъщност помня аромата на този вариант. Някой знае ли кой е сходен до него?

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 00:19 от Не се сърди, човече

# 1 671
  • София
Два по-нови парфюма Нина Ричи и още един съм ги забила на балкона, щото така и не можах да им свикна,   в най-далечния ъгъл, на най-далечния балкон.Подаръци, които не можах да ползвам.

# 1 672
Здравейте, търся Nu-YSL, отдавна е спрян и не го намирам, ако някой има остатъчно количество случайно....

# 1 673
  • София
Здравейте, търся Nu-YSL, отдавна е спрян и не го намирам, ако някой има остатъчно количество случайно....

Той има съвременна версия, която се намира в чужбина, но лично аз не съм я тествала. Имам edt и edp, от тях пазя като очите си edp, а към edt посягам доста рядко. Разликата между двата е осезаема.

# 1 674

Той има съвременна версия, която се намира в чужбина, но лично аз не съм я тествала. Имам edt и edp, от тях пазя като очите си edp, а към edt посягам доста рядко. Разликата между двата е осезаема.

Коя му е съвременната версия

# 1 675
  • някъде под слънцето...
Имам едт и едп.
Пробвала съм новата версия, която все още се намира по магазините .За мен тя е по близо до едп, но все пак за моя нос е доста далече от винтижа.

https://www.fragrantica.es/perfume/Yves-Saint-Laurent/La-Collection-Nu-13732.html

# 1 676
  • Sofia

От около година имам този. Тествах няколко пъти и все му се мръщя. Днес си прелях 10 мл. в шишенце с пулверизатор, защото оригиналът е без, и... о боже! Тъна в блаженство.
Никога не бях се замисляла, че начинът на нанасяне би направил толкова голяма разлика. Въобразявам ли си?! Някой с подобен опит?

# 1 677
да, моят опит точно със същия парфюм е същият

# 1 678
  • Балчик
И аз съм го забелязала. Имам мини парфюмчета сплаш, ами не ми звучат по същия начин, като когато ползвам по-голямата разфасовка спрей.

# 1 679
  • Sofia
Благодаря ви, дами!
bubanka, а как е трайността му при теб? Следващия път ще пробвам с по-обилно напръскване. С 1-2 апликации не издържа хич много и след като се прибра, доста бързо утихна.

Общи условия

Активация на акаунт