Редки и изчезнали парфюми

• 218 401
  • 1 991
  •   1
Отговори
# 1 725
  • някъде под слънцето...
Koлекционер съм , имам много спрени парфюми и опредвлвно не им създавам ореол.Напротив пръскам си ги с максимално удоволствие, защото ми харесват, а не защото са спрени.
Не всички спрени парфюми ми харесват.Не бих харесала парфюм, само защото е спрян от производство и е трудно откриваем.През годините съм се освободила от тези, които не са ми допадали.

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 11:00 от sl

# 1 726
Беата от 70-те години бяха в черни метални цилиндрични флакончета със златни капачки. Била съм 6-8 годишна, помня ги ясно в шкафчето и в чантата на мама. За съжаление в интернет не намерих запазени изображения, може в някоя колекция в инстаграм да се открие.
Толкова фин парфюм не съм открила и до днес.

# 1 727
В черния флакон беше Алиция /или Алисия, не знам как е правилно да се произнесе/.  Беата беше в лилав флакон.

# 1 728
  • София
Помня тези Бич може, никога не съм виждала в червено шише.

И  аз помня тези шишенца на Бич Може. Simple Smile в джоба си носех едно, да ми е под ръка. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 729
  • Deutschland
Миналата година купувах за майка ми един, тя каза че аромата е същия, но не вярвам.

# 1 730
В такова шишенце майка ми има някакъв жасминов парфюм от поне 30+ години. Преди няколко месеца го мярнах.

# 1 731
  • Deutschland
Снимайте, моля.

# 1 732
slavei4e, не ми е познат тоя аромат, но като видях кой го е създал...
Пирамидата е супер богата, нямам идея как се връзват всички тези аромати. Предизвика ми любопитството. Намерих го на добра цена в нотино, чудя се дали да не поръчам.

# 1 733
Имаше едно време дезодорант син Фабулон такъв аромат.

# 1 734
Помня само зеления Фабулон.

# 1 735
Искам този аромат, чисто и свежо. Зелен не си спомням, син с бял надпис.

# 1 736
  • Шумен
Сега ароматът на Кобако няма нищо общо с аромата от преди.  Купих го с голямо желание и след 2-3 пръскания отиде в боклука.

Нито пък Flamme, който беше страхотен. Ама нищо общо. И моят отиде в коша.

# 1 737
Сега ароматът на Кобако няма нищо общо с аромата от преди.  Купих го с голямо желание и след 2-3 пръскания отиде в боклука.

Нито пък Flamme, който беше страхотен. Ама нищо общо. И моят отиде в коша.
Добре че споделихте за Flamme, мислех да го взема от любопитство, ако ми попадне. Няма да си развалям хубавия спомен, обожавах го! ☺️🌺

# 1 738
  • София
И аз мислех да поръчам Flamme, но след разочарованието от Кобако се отказах.

# 1 739
  • Deutschland
Затова пък синьото Чарли си е същото.

Общи условия

Активация на акаунт