Едно ФЕВРУАРСКО майче очаква второто си зайче !

• 16 983
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Мери Hug Hug Hug

# 136
О мила Мери, и аз си поплаках докато четях преживяванията ви. И такова отношение и в частна клиника? Дано сладураната Ивка се оправи бързо, а другото се забравя. Как сте днес?

Евелинка, браво за резултатите на Блажко - мога да си представя какъв товар е паднал от сърцето ти.

Честито на пазнуващите днес 5 месечинки - Зария и Христо и 6 месечинки на Емо, Ана Мария, Камен и Мартин

# 137
Благодаря на всички ви, така ми олеква като знам че не съм сама   Cry Hug  bouquet Станала съм такава ревла от вчера.
Евелинка толкова съм щастлива че всичко е наред с Блажко! Страхотно облекчение усетих  като прочетох, представям си на теб какво ти е   bouquet
Илинка много неприятно, кой знае как боли, да минава и заминава бързо!  Praynig
Ние се гушкаме наистина у дома, чакам Иво да намери колело, ако не, ще търся други варианти. Вероятно ще излезем следобед чак със слинга. Отивам да се търкулвам с Емма.
Обичам ви много, наистина!
Хубав ден!

# 138
Господи, Мери, нямам думи! настръхнах, а сърцето ми се сви! милото дете! душичка жална! много се надявам със всеки изминал час да се чувства все по-добре!не - поправям се - със всяка изминала минута малката принцеса да се възстановява! пожелавам бързо възстановяване и по-слаби болки! а ти, помни - не си сама, и не си ревла!!!няма да си мислиш такива неща и няма да пълниш красивата си главица(с нов имидж! Wink ) с такива грозни мисли! ей, сърцето ти ще се пръсне, дай му малко свобода,нека да се успокои чрез искрените майчини сълзи!
стскам ви палци и ви  Hug целуни бинтованите малки ръчички от мен ( позволявам си този лукс, макар и дистанционно)!

# 139
  • София
Мери, дано никога, никога не преживявате подобен ужас! Дано Ива бързо забрави и случилото се и  болката. На теб- много сила!

За Благунчо и аз се радвам Grinning

Дар77, мерси за поздравите Grinning Леле-е-е, мина половин година вече, откакто Камбата се роди! Колко бързо! По този повод- идея за заглавие на някоя от следващите ни теми:

ФЕВРУАРИ, март... и юли мина, ставам на половин година!

Лек ден от нас Grinning

# 140
честито на празнуващите днес....Чара... да сте живи и здрави и все така усмихнати  Laughing bouquet  bouquet  bouquet
момичета ,днес има рожден ден woman s някой знае ли нещо за нея  newsm78 всичко най-хубаво и желая и дано пише ... Hug Hug

# 141
Мери,плаках докато те четох,милото детенце,дано се възстанови бързичко Hug Hug HugА за тези лекари нямам думи направо,уж частна болница #Cussing outМного ти се насъбра напоследък,дано това да е краят Praynigнагушкай Ивето и от нас и пиши как е когато можеш Hug

Честит рожден ден на Уоман С!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Честито и месечинките днес !!! bouquet

До после Heart Eyes

# 142
Мери миличка, съчуствам ти от цялото си сърце. Дано малката красавица бързо да се възстанови и да забрави както за операцията така и за психическата травма. Как може обаче такова отношение от болничен персонал?  #Cussing out Такива направо ми иде да ги изтрепя! Поплаках докато четях поста ти, но едва ли има майчино сърце което да не трепне при такива обстоятелства.  Hug
Роси-Боси - Благодаря за твоето голямо сърце.
Вчера с Вики се гледахме у дома (от плоливния дъжд сутринта не можах да я отведа на детска градина), съответно беше тежък ден. Ники се прибра от нощна и си легна, защото ще дава допълнителни смени и днес и утре пак е на работа дневна, трябваше да почива. Това означава да пазим известна тишина. Да ама Александра се вкисна и три часа ми вися на ръцете (станах като орангутан), нито ядене й беше като ядене, нито се залъгваше с игри, само на ръце. А щом я наведа да я сложа да легне започваше истеричен рев. Накрая с люляне в коша заспа, ама докато стане направо вече почвах да изпушвам... През това време Виктория само бърбори, иска и тя внимание и тн, станала е нахална много (ако не е на нейното се почва пищене, тръшкане, даже се опитва да ме бута и удря), а лигла е безподобна! И от това й държание като вземе да ме подгони от спалнята към кухнята и се спъва в коридора, като се шибна в касата на вратата и като й излезна една огромна цицина на челото отдясно, хем подута, хем и кожата натъртена (като одраскана)... Като ревна с пълен глас, няма успокояване това чудо, намазах веднага с олио и се гушкахме докато спре да хлипа. После налагахме с лед, ама тя не търпи... До сутринта беше спаднало, ама се синее и ще е "красива" известно време. И понеже лиготата се не търпи, до вечерта направи още един път същия номер, ама тоя път си падна на ръката - и там се ожули, пък не дава да я почистя със спирта - въобще цирк! Докато ги сложа да си легнат бях направо каталясала. През нощта Алекса е ставала 4 пъти, ама вече й свикнах...
И между другото като за капак, като се изви вечерта една буря, светкавици, гръмотевици, прекъсване на ток и ТВ сигнал, вятър сташен, като ми отвори прозорците в спалнята от един път направо си изкарах акъла. Като стихна надникнах навън и видях пред вратата счупени керемиди от покрива, не е било малко. А цялото пране на простора беше вир-вода, все едно е извадено от пералнята без центрофуга.
Така, оплаках ви се. Стига толкоз. Целувки на всички ви, и благодаря за комплиментите за моята торта. Нищо особено не е, а който се интересува от крема нека ми пише на ЛС, да не разводнявам темата. Давам информация всякаква  Grinning  Hug

# 143
Мери, миличка, четейки за операцията на Ивка душата ми се сви, наплаках се...Като че ли не са хора тези лекари, как им дава сърце така да се отнасят с едно невинно детенце и с едно майчино сърце...знам че трябва да си силна, но понякога човек няма сили и е на предела си, особено в такива тежки мигове. Възхищавам ти се от цялото си сърце и се моля НИКОГА повече да не преживявате нищо, което да ви тревожи, наранява или безпокои! Нека Бог е с вас, да ви пази и закриля!
Благодаря момичета за пожеланията за бързото ми оздравяване, наистина болките са зверски, ама съм сама с бебка, така че си ги търпя и привита на две се оправям с нея и с къщата. Ще мине, вече се чувствам по-добре.
thedragonbg-че, и на теб много ти се е насъбрало с капризите на каката. Нашата кака сега у баба си, ама и тя не се трае, имам чувството че ч мята ранния пуберитет, не се говори с нея, голям звяр е, вика, крещи, отговаря, чак се чудя аз ли съм го възпитавала това дете... ooooh!
А Сончето за капак се буди нощем от известно време и от 3 часа до сутринта ми виси на циците, стана много нервна и ревлива, а какво спокойно бебе беше...дали е от зъбите незнам...иска само на ръце и спи само с цица в устата през деня. Върти се като пумпал, не спира и за секунда и прави опити да пълзи, стои на ръце и колене и се придърпва напред. Реших да експериментирам и я сложих в проходилката, тя само това чакаше и като драсна за нула време беше в другия край на стаята, ама още май е рано... newsm78
Дез, и аз много искам да се съберем, затъжих се за вас, за бебоците.
Имам едно питане: ОТКЪДЕ ВЪВ ВАРНА МОГА ДА СИ КУПЯ СЛИНГ??? Спешно ми е, защото искам да имам за планината, да я мъкнем с нас навсякъде. Моля, ако имате инфо, помагайте.
До   bouquetскоро и целувки!

# 144
  • София
Здравейте и от мен! Hug
Честит Рожден Ден, Уомън! Да си жива и здрава!  bouquet
Честити месечинки на всички бебоци! Да са най-вече здрави!  bouquet
Благодаря на всички за интереса към моето пръстче!  bouquet
Евелинка, засега горе-долу е добре, използвах йодасепт, ихтиол също. Купих си и орехова шума, но въпреки това ще се консултирам със специалист - хирург. Sad
Мери, радвам се, че всичко е минало за Ива добре, макар и за теб отвратително изживяване и се надявам никога повече да не те сполети нещастие! Hug Колички и колела ще се намерят! Hug
Роси, ти си истински доблестна жена!  bouquet
Драконе, същата работа е и у нас. Инат и тръшкане, отговаряне и т.н. Но възпитателния процес е в пълна сила -  наказание и много приказки + някое шамарче по дупето! Tired
Яна е все същата, тази нощ похапна по-добре, но определно не е достатъчно. В резултат и кърмата ми намалява, а бебето все повече и повече губи интерес към гърдите ми. Ето днес например, излязох за няколко часа, бебето имаше оставена кърма, но не иска от шишето да пие. Като я взех да я кърмя, след като се прибрах, пак лошо - цокн два пъти и толкоз, а трябваше да е гладна. Confused Не знам, да купувам ли АМ и да спирам ли кърмата с хапчета? Нещата се точат вече трета седмица, че и повече! Sad
Хайде лек ден и от мен! Hug Hug Hug

# 145
Честити месечинки на всички!!!
Бубе, скоро бях писала Л.С. на woman s, че пред месец, два искаше да се видим, но Андреан тогава ми беше много ревлив и все сама бродех по улиците да не будим другите бебета, та скоро и писах да се видим, но не е отговаряла. Надявам се всичко да е наред при тях и не само при тях де, много от момичетата на са писали.
Чара, заглавието е страхотно и е много подходящо. Наистина времето лети, спомням си деня в който се записах в отчетната в началото на бременността и имам чувството, че беше вчера.
Да ви е честита половин годинката Hug
Вчера бяхме на консултация и тотала е 8400гр. (+600) и 71см. (+2,5см.)., доволно Hug

# 146
Честито на всички празнуващи днес!
Мери, миличка ,много съжалявам ,че е трябвало да преживееш всичко това HugДано малката бързо забрави за това.

# 147
Мери,Мери,Мери дано никога повече нищо лошо да не сполети теб и децата smihesorryСъжалявам миличко,че ти се налага напоследък все през толкова трудни изпитания да минаваш.Вече няма значение и ,че те правят по-силна,дано Господ се смили и вече да имаш нов жребий от съдбата!
Мила вчера цял ден се молих Ива да е добре,и днес продължавам.Дано детската психика и помогне по-бързо да забрави травмата от изживяното,а ръчичките да оздравеят на мига.Много те обичам!И моля те злато не мисли вече,че ти имаш вина за нещата които се случват с децата!
А за Всички лекари и персонал в болниците нямам думи!Това тяхното е престъпление!!!!!!!!

# 148
Здравейте и от нас!Мери направо ме разплака с разказа си,дано малката кукла се оправи по скоро Hug.Илинка и на теб бързо възстановяване Hug.Ние вчера бяхме на консултация ,и резултата е +0.680гр.(6.880гр)+2.5см.(62,5см).Направиха ни 3-тия Пентаксим,за сега нямаме Т.Като заговорите за по-големите деца,и в нас е малка война ,но аз не се давам много,много.Баща му го е матнал от началото на ваканцията със задачи и книжки-ей така да има с какво да се занимава,4е иначе мисли за глупости.Днес моята бебка яде домашно приготвено пюренце и много и хареса.Момичета да ви попитам,слагате ли бебетата да стоят седнали?Вчера пидито каза да вдигам количката в пулно седнало положение и така да стои.Като ходихме при Райков(ортопеда )той същото ми каза,но не е ли рано?На Маги и харесва ,но аз малко се притеснявам.Ние съ що искаме само на ръце.
И не на последно място ,искам да честитя  на месечинките и на празнуващите.  bouquet  bouquet  bouquet

# 149
След поста на мери няма какво да пиша!

Чара, да ти е жив и здрав Камен! Честита половин година!

Заглавието е страхотно! Гласувам ЗА!

Общи условия

Активация на акаунт