"Огън служба" не остана! През СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 13 548
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Пате, Гинипралчето се пие с лекарства за сърце, ама някой беше писал какви са му дали на него. Дано се включи да каже. А какви са ти контракциите? За гинипрали ли са? Щото ако е само презастраховка не е добре да е така на твой гръб Confused

Аз станах до тоалетна и пак отивам да лягам, ама викам да си ви нагледам Hug
Утре ме чака едно почистване и нареждане... Имам всичко необходимо за новородено и кажи речи няма да купувам много до около 6-тия месец Grinning Добре ми е така. Честно казано първия път ми беше малко нагорно с това непрестанно купуване и попълване на гардероб. Приятно е, но детските дрешки са толкова неимоверно скъпи на моменти, че често ме е хващало яд, че не мога да шия Rolling Eyes

# 106
hahaha
А за паленето - ми раците сме такива. Мъничко по чувството ни за справедливост да подълбаят и сме готови  Embarassed

Да бе милоя направо не се търпите понякога  Wink

Абе я Добро утро.

# 107
  • София
hahaha
А за паленето - ми раците сме такива. Мъничко по чувството ни за справедливост да подълбаят и сме готови  Embarassed
Да бе милоя направо не се търпите понякога  Wink
Embarassed
Аз се будих цяла нощ от болки в срамната кост  Sad
При всяко помръдване на бебчо, имах чувството, че иска да изскочи  Sad
Попритесних се. Сега съм (уж) по-добре. Да видим  Praynig

# 108
Иринче, аз пък се събудих с болки в бъбреците и уретрите и по този повод контракции Confused Взех топъл душ и вече съм по-добре Grinning
Пожелавам и на теб скоро да ти премине болката.  Hug

А сега - добро утро - щастлива съм, защото е хладно, а въпреки дъжда все още имам НЕТ Mr. Green Надявам се да не се скапе, че ще изкукам цял ден... Обаче хладинката си казва думата Grinning

# 109
  • София
До irinaradeva - оная тема дето си я ковнала за бебешките конкурси  за мене лично няма нищо лошо.Нека да има амбициозни майки.Например за мойта дъщеря всички казват,че е много красива /много пъти непознати казват-леле колко е красива/и защо не я записвам в конкурси за модели,манекени???Но просто мене и нея не ни влече-не знам дали е за добро това???
Тя тренира Карате например-това я влече и тази година стана Балкански шампион.
Лек ден.

# 110
Какъв дъжд, какви 5лв???? Искам и аз хладинка малко туксе пържа в собствен сос ooooh!.
Асе аз нали лежах преди 2 седмици за задържане, сега съм добре, но пак си имам от време на време, не са болезнени... док по-скоро се презастрахова, понеже го няма около месец, и той ме предупреди за страничния ефект... ама се зачудих дали да ги спа ако получа сърцебиене  newsm78
Оф уж не остана, но до 27.09 /за мен/ остават 2 месеца  ooooh! вече ми е много тежко
Хайде лек ден

# 111
Добро утро,мадами Wink Hug
 welcome на новите попълнения.да си изкарате добре при нас Laughing
vilistar-честита годишнина  bouquetМного любов,разбирателство и търпение Hug
Сид-ама ти си напълно готова с всичко PeaceБраво на теб Heart Eyes
РАТЕ-ако имаш проблем,звъниш на док.Какво като е в отпуск.Незнам на кой друг и къде би могла да идеш,в случай,че тя/нали жена беше/ ти е изписала това.Пък ако се налага-отиваш в АГ.
Лек ден,момичета и само хубави емоции Hug

# 112
Добро утро и от мен!!!
В Пловдив си е слънчево и топло също както вчера Sad
Осени ме идея за заглавийце: На Септември сме на прага-коя ли мама първа с бебче ще ни изненада?Ако ви харесва може да го прибавите към чакащите заглавия Simple Smile.Аз поемам по улиците,днес ще се виждам с приятелката ми ,която е бременна и слава Богу за сега всичко с нея е наред. PraynigТа исках да кажа да не се унасяте много с писането ,че после да не мога да ви изчета Mr. Green
Стефина,поздравления за малката шампионка,да ти е жива и здрава  bouquet
Лек и прохладен ден на всички Heart Eyes

# 113
  • София
Стефина, и за мен няма нищо лошо. (всеки си рашава за себе си). Именно за това споменах темата. (пък и разговорът си имаше история). Жената просто попита къде да си запише детето на такъв конкурс и я изядоха с парцалите.  Sick

# 114
Сега като каза се сетих, че като се върнах от почивката момичетата се тревожеха къде си Hug Честно казано аз на твое място бих си лежала и не бих си давала никакъв зор. А гинипрала бих го пила само в много краен случай. Ама аз съм си пъзла по природа и като ми се разхлопа сърцето изпадам в паника, та затова мисля така Peace
Като заговорихме за лекарства - Съншайнчееее, къде си Hug
А за дъжда - споко - казаха, че скоро ще дойде и по други места в БГ. Ама си е кеф - изпращам ти виртуален хлад, дано по-бързо стане реален Hug

# 115
Добро утро мами!
И мен снощи ме понаболяваше ниско долу и се чудех дали не е кърпенето от двете секцио  newsm78 .
При нас не вали, но времето е хубаво нито прекалено горещо нито намръщено.
Мъжо ненадейно замина за Бургас и на мен на ранина ми хрумна да отидем с децата да се наплацикат на моренце за малко, но после се замислих за натовареното движение по магистралата и реших, че не си струва.
Та днес ще излезем на разходка като се наспят добре мъниците и може да се огледаме за някое подаръче за бебо  Heart Eyes.
Имайте прекрасен ден момичета   bouquet .

# 116
  • София
danip мерси за милите думи.
Ирина Радева сега те разбрах-права си.Има един сайт Розали и там жени си пищат своите любовни истории и искат съвет,но 50% от пишещите се заяждат и хокат желаещите съвет...
Поздрави и дано всичко е наред при теб.

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 09:25 от stefina

# 117
  • София
Асе ,оня ден беше писала за това,че мъжа ти се сърдел,че му звъниш често и изглеждал под чехъл и как накрая сте се договорили.
Моят мъж точно така прави звънни ми често и аз никога на него-не е глупав Laughing
Понякога ,ако даже ми звънне само веднъж се чудя как ли е,да няма някакъв проблем.
Така,че споко навсякъде е едно и също Hug
Успешен ден.

# 118
  • София
Вчера да Ви се похваля ни дойде креватчето Аделина лукс-мъжа ми го сглобява 4ч.-искаха ни иначе 40лв Sad.Много е хубаво,но е огромно направо ни изпълни стаята.И да Ви кажа уж взехме голямо креватче с много чекмеджета,но саги направили мънички -спестили са материал???До половината на креватчето са -ама кой да ми каже...
Поздрави.

# 119
Добро да е и от мен Hug
Ех,ако можех и аz да ви иzпратя дъжд,нямаше да се отървете..
Иринка,какви са тия работи,ще имаш чувството,че иска да иzлиzа?Няма бе,имаш време,други са преди тебе,не може Wink
Що ли пък не съм я видяла тая тема zа конкурсите,сега пък любопитство ме обхвана  Thinking
Стефина,наистина,поzдравления zа амбициоzната щерка.
Абе момичета,не е честно,zащо не можем да се наспиваме?После,като се родят дребните е ясно,че няма сън,но zащо от сега  Sad  ?Първия път до последния ден си спях идеално.А сега..снощи примерно четох до 3ч,а се събудих окончателно в 7.30ч,след цяла нощ борене с една въzглавница..В пък ви болят раzни работи,отврат..
Хайде и дано при всички zахладнее  Wink

Общи условия

Активация на акаунт