За четенето в тоалетната...

• 8 912
  • 127
  •   1
Отговори
# 60
Никога не съм предполагала, че има толкова хора с болни стомаси ooooh!
Нямате ли си мека мебел за четене?  newsm78

То не е до стомаха или до меката мебел... просто някои хора намират спокойствие и уединение в тоалетната... не го възприемат само като място където отиваш да си свършиш работата (с извинение)...

# 61
  Да,да,темата е поредната от серията.Мислете за следващата.. Laughing
Помислихме, помислихме Laughing

# 62
  • София, Борово
мъжът ми не чете, но аз чета основно там Simple Smile

# 63
  • Видин
Четем и двамата , а аз често и кафето си нося там-обикновенно сутрин Laughing
Пиеш кафе в тоалетната Shocked на чист въздух сигурно Crazy

# 64
Четем и двамата , а аз често и кафето си нося там-обикновенно сутрин Laughing
Пиеш кафе в тоалетната Shocked на чист въздух сигурно Crazy
  На топличко...на спокойствие... Laughing

# 65
Предупреждение към четящите на онова място - не се зачитайте много, че знам за един такъв патологичен случай - от малък с книжка под мишка,  всеки ден и сега като отвори книга му се .... с извинение, досира.

# 66
Предупреждение към четящите на онова място - не се зачитайте много, че знам за един такъв патологичен случай - от малък с книжка под мишка,  всеки ден и сега като отвори книга му се .... с извинение, досира.

Joy    Joy    Joy

Е отказа ме.

# 67
  • София
 Излиза, че ако мъж не чете във 00, е някакво изключение. Това май е вид скатавка от жената.

# 68
Не, не чете! Laughing Но много мъже го правят. Simple Smile
 Преди година, две бях на гости у лелята и чичото на един наш приятел и понеже за първи път отивах там, ме запознаха с къщата. За много голямо мое учудване в не малката тоалетна имаше една етажерка, пластмасаова, както и повечето аксесоари в банята, по която старателно бяха подредени по вид няколко вестника от тези жълтите..."Шок", "Уикенд", разни женски списания и 5-6 броя да са били, на "Плейбой" и "Параграф 22"!. И тъй като лелята, домакинята на дома ми показа помещението, не пропусна да обясни, че мъжът й много обичал да чете, а тя му предоставяла тази възможност в тоалетната!  Laughing

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 01:30 от ive

# 69
  Защо ни упрекват,нас българите,че не се къпем достатъчно често и че миришем и т.н.Защо никой не вижда колко начетен народ сме,всяка минута уплътняваме с четене... LaughingДа си любознателен е много ценно качество. Laughing

# 70
  • Berlin
 Laughing Laughing
много забавни теми, погледнах и тази с тоалетната хартия. Laughing
ние не четем, а и не било полезно, бях чела някъде. обаче майка ми държи старите вестници в тоалетната.

# 71
оо, без книга или вестник в тоалетна не се ходи в къщи! Mr. Green А сега вече и лаптопите си мъкнем там. Grinning Mr. Green

# 72
не само с книга или вестник  влиза във вецето, ами понякога и с лаптопа Laughing
и у дома  Winkе така ВИНАГИ с лаптопа,май затова го и купи

# 73
  • Mediterraneo
Мъжът ми рядко чете в тоалетната, но аз без книга не влизам. Даже винаги имам книга там.
Немислимо ми е да вляза с цигара или пък с кафе в тоалетната   Stop

# 74
Чат-пат някой вестник чете.
Тази тема ме върна в детството, когато обичах да си чета в тоалетната...

Мдаааа... само там ме оставяха на спокойствие. Що книги съм изчела там  Mr. Green че и бая уроци. Като ме загубеха от поглед - е че къде другаде: ДУМ ДУМ ДУМ на вратата. А колкото до "половинката" : пуши вътре! и аз съм пушач, ама  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт