Не се страхувайте СЕПТЕМВРИйски момичета, скоро ще загугукат нашите птичета!

• 13 712
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Иринче, честно да ти кажа на мен вече ми се иска да ми източат последната кръвчица, да ми дадат обменната карта и спокойно да си чакам бебо да идва вече. Но това след 5-ти август Peace Преди туй не му даваме да се ражда Wink
Григ, ми то терминът ми е 23 август - няма как - по рано от мен като термин няма. И хич не ми се ще да се разраждате преди мен Hug Всеки да си чака близичко до термин Hug
Стели, не стават афти, бе душа. Може да завъди млечница. Но всъщност гъбичните инфекции са характерни за бебетата, хранени с АМ, а не за кърмените. Освен, ако самата майка не е с гъбична инфекция.
Тъй че няма смисъл да му се изплаква устата, ама ако държиш - две лъжици вода няма да го отровят Wink Още по-малко, че то половината ще бъде изплюто Wink

# 196
Асе мерси. Боже, като се замисля, не съм докосвала такова малко същество. Егати  Embarassed А съм на сто години. Как ще се гледаме, незнам. #Crazy

# 197
Добре Асе аз разбирам всичко,но Naughty как така бебето започва да дава признаци на глад след като се роди при положение че досега то не е усещало глад-храната е попадала в него ч/ пъпната връв newsm78И как то от само себе си знае какви признаци да подаде че и ние да ги разберем???Извинявам се ако е тъп въпроса но искам да знам че това ми е най неясно!!!

# 198
Малееее, голямо четене падна  #Crazy И голямо ядене Sick , че съм си донесла софрата пред компютъра и вече повече от час чета ... и ям  Sick
За кървенето на венците - аз съм така от първия месец. Ползвам Парадонтакс вече две години и по принцип съм много доволна, но в случая не помогна. Пия витамини от началото, но и те не свършиха работа; чистих зъбен камък - и отново безуспешно; Смених четката за зъби; жабурих 5 дни с едно лекарство и до сега със Сензодин - и пак нищо  Sad Зъболекарката ми каза, че всичко си е индивидуално, а аз вече не знам какво да пробвам  Confused
rosy_ka виждам, че Ирини ти е отговорила вече за гражданското  Peace Аз минах през там миналата неделя, та ако имаш други въпроси питай   Hug Нашите халки са от бяло и жълто злато  Peace
Момичета, защо така се разболяхте?! yu5 Айде бързо да се оправяте всички  Hug  bouquet
Асенце,  ще се побъркам за тази количкаааа  smile3514 Защо ми я показа, та сега не мога да мисля за нищо друго. Вече 100 пъти звъня на мъжа ми да му надувам главата и ако още веднъж му се обадя, май ще стигнем до развод  Joy
Мале, написах роман  ooooh! Отивам да сложа няколко снимки в албумчето, да се покажа като булка  Blush

# 199
Мирка, ами ще питаш бебето как разбира като се роди Wink
Природа, душа, природа... Ако не познаеш първите признаци - като се разреве, все ще го туриш на гърда Hug

# 200
Соничка ама си много хубава пу пу Flutter и излъчвате такова щастие личи си колко се обичате Heart Eyes
Мире спокойно душа ще се оправим няма как само да си ги гушнем бебчовците и всичко ще си дойде на място Peace и аз понякога се шашкам но е нормално като не знаем какво ни чака, но всички ще се справим няма къде да ходим Hug Hug Hug

# 201
  • София
Момичета, аз днес на обяд се почувствах доста зле и си тръгнах от работа. Успях да поспя, ама още не съм в кондиция  Sad Много запушен този нос и все едно са ме били една седмица без почивка  Tired
Люска, и аз бях писала наскоро, че ми се случва да съм нералзположена и да ми се гади - като в началото.
На Металика отиде мойто мъж, мен не ме влече  Naughty
Стелче, стига бе, мило. НЕ! СИ! СТАРАААААААА! #Cussing out
Сонче,  Hug

# 202
Още нови майчета-браво!Добре дошли Hug
Сонче-как си,булка?Отивам да те видя в албума Wink
За кървенето на венците-не се притеснявайте толкова-ще спре след раждането.Може разбира се да ползвате специални води за уста,пасти......Но кървенето да не ви ограничава качеството на миене на зъбите,ей NaughtyЧеткайте си както знаете,като се абстрахирате от кръвта,която виждате в мивката Wink
Иринче-кво стана,бе душа?Що така посред лято се изпоразболяхте Sad HugБързо да се оправяш!И всички с оплаквания!
ААААААА!Сонче-чудна си,мацко!!! Hug

# 203
УандеHug Напоследък все не мога да те хвана  Hug Аз си знаех, че ще кажеш компетентно мнение за венците  Peace Някой преди това беше казал, че трябва с мека четка, но мойто доки и то като теб ми каза - твърда или медиум и яко търкане въпреки кървенето  Peace
Иринче, дано бързо се възстановиш  Hug Пий чай мента- хем за настинката, хем успокоява стомаха и по-малко ти се гади  Hug

# 204
Иринкааааааааа  Hug Hug Hug
Хомеопатията не помага ли бе мило? Аз помня, че смучех някакви пак хомеопатични на 2 часа и имаха ефект за хремата.
Дано се оправиш по-бързо  Hug Hug Hug
Сонче браво мило   bouquet

# 205
Мирка, точно защото допреди раждането беб е получавал всичко чрез симбиозата с мама, точно затова изпитва дискомфорт от глад, студ, самота, понякога от тишина даже... А физическите признаци за този дискомфорт са общо взето сходни с тези на други млекопитаещи животинки, които също никой не ги е учил -звуково и двигателно изразяване. Нас също никой не ни е учил като ни боли корем да се свием на кълбо и да легнем, но някак тялото ни знае... А как щ еразбереш - еми и по своя комфорт  Wink  - ако бебчо е спокоен, на теб също ти е спокойно - значи всичко е наред!  Peace
Адашче, мисията ти през уикенда е да си обърнеш внимание и да оздравееш  Hug
Сонче, красавица!!!

За кървящите венци - само да допълня, че е добре четката да е по-малка като размер - така зъбите се мият пак с добър натиск без при всяко четкане да минават през венците  Party

Асе, колко си темпераментна, а колко си търпелива, когато говориши повтаряш за къременето. Намерила си се   bouquet

хайде пак отивам да чистя  Confused

# 206
Здравейте сладки мами Simple Smile
Гледа доста се оплаквате от настинки, миналата седмица и аз бях така. Все още ми тече нослето но съм много по-добре. Пих доста чай с мед, натриев хлорид за нослето и посмучих няколко прополки за гърлото и бях готова Wink
Да ви се похваля днеска си накупих ме много работи за бебо Simple Smile Кошара-легло за стаята на майка ми Simple Smile дрешки, шише стъклено на Чико, биба, термометър и какви ли още не работи Simple Smile Утре ще ги снимам и ще ги кача да ви ги покажа Wink

# 207
Ами аз се разработих като луда на финала и не ми остава много време да пиша EmbarassedКато гледам-повечето са вече са приключили с работа и аз докато влезна-то сте изписали по 5,6 страници PartyМеките четки не са никак подходящи за каквато и да е уста!Само замазват положението,да не говорим,че предразполагат към задържане на бактерии като не се мият качествено зъбите.А и няма нищо страшно в това,че венците кървят EmbarassedОпасното кървене е когато в НЕбременно състояние го има и е постоянно.А всички знаем,че по време на бременност се появяват и тези неразположения Wink На мен не ми кървят венците,но пък носа Embarassed ooooh!  Ама все от някъде трябва да е Joy
Ириниии-задължително е да минава четката през венеца/в тази част,където е шийката на зъба/ NaughtyТам става най-голямото задържане на гадости и образуване на зъбен камък.А и кървенето си е точно от там.Няма как да се избегне,ако се мият зъбите както трябва и имате този проблем.

# 208
Иринка, я да се вземеш в ръце, какви са тия болести. Дано по-бързо ти мине Hug И моя мъж го пратих на концерта и затова съм в късната смяна Wink

Сонче, ама чудна булка си била. Много сте готини Hug

И моите венци ту кървят, ту спират, аз не им обръщам много внимание сега. Мия си зъбите и толкоз. Иначе си ходя стриктно на зъболекар (да си се похваля сама Mr. Green)

Мире, Стела, разбира се, че ще се справите Hug Няма да ви разправям аз какви ги надробих, докато се науча и сега имам разни опасения Rolling Eyes, но ще помагаме с опит и съвети, ще питаме и всичко ще бъде наред  Hug Hug Hug

Ирини, какво е това чистене по никое време. Я да почиваш Naughty

Бубе, честити покупки!

Уанде Hug добра лекция Wink

# 209
Благодаря за разясненията! HugЗначи ще я чакам да си покаже че иска да папа,пък аз ще я дебна и хоп-с цицата в устата Laughing
Малииии това си е цяла наука!!!Охх ще се правяме няма къде да ходим!!
Вече запонах да усещам по-осезателно контракциите!!!Най-вече ей по това време ме захващат!Сега пак имах една!!!Свива се на топка изведнъж корема/все едно правя преса/и някъде от далече се появява една тъпа болка!Но е толкова слаба,че сякаш докато се засили и ме пуска контракцията!!Много особено е
Соничка ама пу пу какви сте ми сладури!!Все така да се обичате с твоя момък!!Много ми харесваш така гримирана а и роклето изглежда сладурско жалко че не си пуснала снимка в цял ръст да ти се порадвам Hug
Иринка лекувай се събота и неделя!!Че това време много ни подлъга Sick и изхабения ни имунитет веднага ни предаде!!
Стело ма ти кога ще спреш да повтаряш че си стара  #Cussing outШа та бия!!
Григ да напечеш дупето и за мен!!Така ми се ходи на море че вия като гладен пес Sad

Общи условия

Активация на акаунт