Нова среща в София -2 !

• 6 117
  • 98
  •   1
Отговори
# 30
  • София-Лозен
Амиии..  Thinking  да се чакаме в 18.45 примерно ?!  newsm78
Това е добра идея! Аз съм ЗА!

# 31
Аз съм там, ще взема и Гея, ние с нея сме комплект. Уф нямам търпение. Hug

# 32
  • София
Значи последно: среща в сряда - 29.06- в 18,45 ч. на ъгъла на "Дондуков" и "Бачо Киро". Ориентир -  Леа с балончето. Заведение - О! Шипка!Да правя ли вече резервации за 13 души?

# 33
Може би за всеки случай резервацията трябва да е за 15 души, ако дойдат Ренци и Донци? newsm78

# 34
  • София-Лозен
[/color]Да правя ли вече резервации за 13 души?[/size]
Съветвам те да оставим + - 2, 3 човека тулеранс! За такива дето ще решат в последния момент!

# 35
  • Sofia
Леа , звънкай за 15  чИвека и готово  Laughing .

# 36
  • София
Току-що звъннах. Много ме озадачи отговорът. Първо, резервация се прави на място. И второ, оставя се капаро по 10 лв. на човек #Crazy Ей това не ми го побира акъла newsm78 Как на човек? Ами ако консумирам само за 3-4 лв.? Пак ще се обадя и ако се направят отново на интересни с това главозамайващо капаро, ще ходим в друго заведение.

# 37
  • София
Пак звъннах. Няма грешка! По 5 лв. е капарото за обяд и по 10л в. за вечерта на човек!!! Попитах, ако консумирам за по-малко от 10лв., ще ми се върнат ли останалите пари, а отговорът беше - НЕ Shocked Отказвам се категорично от това заведение!
Казвайте сега къде да ходим? newsm78

# 38
  • Sofia
 Shocked Mr. Green #Crazy ХА ,  ТИЯ НЕ СА В РЕД  #Cussing out
Леа , на 988 2221 ли звъниш ? Да звънна и аз , че ми е супер интересно .

п.п.За да не променяме много , най удачно ми се вижда - Кривото  Rolling Eyes Thinking .
Да кажат и другите .

# 39
  • София
Да Моренка, на същия телефон. И на мен Кривото ми се струва удачен вариант, за да не променяме мястото на срещата.

# 40
Аз също съм ЗА Кривото, като се правят на интересни от Шипката smile3513

# 41
  • София-Лозен
Лея, душко, ако не стане в Кривото, най-близкото по-големичко заведение е Дон Домат, но там не приемат резервации по принцип.
Ако искате да пробваме в някоя от Пицариите Виктория, в тях правят резервации! Има една до воеднния клуб на Царя!

# 42
  • София
Момичета, току-що говорих с Морена. И тя е съгласна за Кривото, защото някои момичета може би повече няма да влязят да четат темата и да не променяме мястото на срещата. Аз взех телефона на заведението и сега се чудя веднага ли да звънна или малко по-късно newsm78 не за друго, ами 29.06 е Петровден и мисля, че трябва да побързаме с резервацията. От друга страна, Моренка ме посъветва да изчакам до ранния следобед. Вие какво ще кажете?

# 43
  • София-Лозен
Аз смятам, че е по-добре да звъннеш сега нищо не губиш, а времето си минава! Звънни и питай въобще дали приемат резервации, да не се окаже, че и те ще ни изненадат с по 10 лева.

# 44
А, последно на открито или закрито място newsm78

Общи условия

Активация на акаунт