Загубих бебето си в 21 г.с.

• 15 685
  • 123
  •   1
Отговори
# 105
опитвай се и не губи вяра! всичко те прави все по-силна!

# 106
благодаря ти и си права че ме прави по силна но е много трудно като се замислиш как ще е 4твъртия път много искам детенце baby_neutral

# 107
Миличка
посъветвай се с гинеколог, направете с мъжо по едни стандарти изследвания, нека ви кажат че всичко наред, че сте здрави и имате съвместимост . Изяснете дали сполетялите ви проблеми са случайност или имат медицинска причина.

А за 4-тия път,  знам че е много много трудно . Аз гледам напред към 6-та бременност ( дано, дано ) , имам три неуспешни бременности и две дечица. Щом аз един обикновен човек мога да продължа , защо ти да не се справиш. Хайде кураж. И обезателно консулт с гинеколог който да ви посъветва накъде да поемете.
  bouquet

# 108
аз до преди 7 дни бях бременна за 3 път и пак го загубих бих искала да ви разкажа за моята болка и за загубата на три ангелчета много ми е трудно но... вие ще ме разберете най-добре 1вата ми бременост завърши в 2рия месец с леко розово течение и благодарение на некадърната докторка след бъркане изкървих чиста кръв и каза че трябва да го махна без да ми предпише лекарсва за спиране на кръвотечението и така 2005г. бях без детенце.2рата ми бременност настъпи 2007г.11месец абсолютно безпроблемна бременост е във 2рия месец пак прокървих но малко и новата докторка ми предписа дуфастон и всичко беше наред до 20г.с. 5тия месец и половина получих страшни болки-контракций веднага в болницата оказа се че мехура е паднал във влагалището а от силните контракций детето умира в мен и така родих мъртво момиченце ох така го искахме но...а 3тата бременност настъпи 2009г.01месец беше много тежка от 2рия месец болки прокървяване пак в 2рия месец и в 3тия спирахме го заради болкте влизах 3 пъти в болница 03.05.2009 влязох в 5тия месец страха ме обзе и на 20.05 изкървих силно и край отлепила се плацентата роди се живо момиченце и след 15мин.умря кажете какво да правя
Така както го разказваш, според мен е много вероятно да има някакъв проблем, който ти пречи да износиш бременност. Абортите във втория триместър са по-рядко срещани и често за тях има отстраними причини. Непременно иди да се консултираш с добър специалист в тази област. Направи и имунологични изследвания, може да имаш фосфолипиден синдром. Желая ти успех!  Hug

# 109
благодаря за разбирането момичета но незнам къде се правят такива изследвания а и диагнозата на докторката за 3тия път беше недоразвита матка и ми каза че "све някога ще стане" да но аз не мога да се мъча така да стигна до средата на бремеността и все да ги раждам че съм в голям месец това е страшна мъка каза че след всяка бременост матката се уголемява но не се знае дали и четвъртия път ще стигна до края вече незнам към кои да се обърна за съвет

# 110
re qe абортите ти последователни ли бяха или между децицата ти а за шестия път  EFP newsm10 newsm30 smile3521

# 111
Моите бяха първаи , трета и пета бременност, съответно в 12 , в 22 и  в 10 седмица.
Благодаря ти за подкрепата. Ще стане и при теб мила.
Обаче обезателно се обърни за консултация при генетичен специалист. За съжаление не навсякъде в БГ ги има, особенно ако си от малко градче. Не се оставяй твоята лекарка да те успокоява. Три последователни пъти са си звънец че нещо не е наред.
  bouquet

# 112
аз съм от Пазарджик и незнам към кой да се обърна

# 113
Виж тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=398209.0

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 00:31 от Homesick

# 114
Благодаря ти Homesick за тази информация момичето за което се разказва там съм аз аз съм сестрата на Dime

# 115
  • София
Илиана, съжалявам ужасно, не мога даже да си представя през какво минаваш. Аз самата много дълго се борих за дете, но при мен не се получаваше бременност, поне загубата ми е била спестена. Съчувствам ти искрено.

По същество, на твое място бих потърсила компетентен гинеколог и бих направила изследвания, преди да планирам нова бременност - ужасно съсипващо е физически и психически.

Понеже при теб проблема не е забременяването, а износването на бременността, пусни един google и потърси координати и отзиви за специалисти по патологична бременност.

Ако си в Пазарджик, в Пловдив бих препоръчала д-р Васил Даскалов като добър гинеколог и репродуктивен специалист http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=9086.0.

Тук има и списък на доста репродуктивни клиники http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=bl … 167&Itemid=52. Специалистите там за съжалание нерядко се сблъскват и с поредица от спонтанни аборти и знаят какви изследвания да назначат.

За консултация за евентуални генетични проблеми, обади се в Майчин дом, ето тук http://www.maichindom.com/genkab.phtml

За евентуални имунологични, чувала съм, че доц. Конова в Плевен експерт в репродуктивната имунология http://www.ivfpleven.com

Желая ти късмет по-скоро!

# 116
  • Варна
Благодаря ти Homesick за тази информация момичето за което се разказва там съм аз аз съм сестрата на Dime
Здравей iliana, току що писах в темата на Dime и сега разбирам, че ти си нейната сестричка. Съжалявам за загубата ти, копирам поста си, надявам се да мога да ти помогна и с друга информация.

Незнам защо чак сега виждам темата, Dime много съжалявам за сестричката ти  Cry
Първият и третият ми аборт са точно по същото време в 21 г.с. Внезапно ми се появява червено-кафяво слузесто зацапване, получавам болезнени контракции и с 5 см разкритие губя бебето. Виждам, че и при сестричката ти нещата се случват много бързо и внезапно. На една от визитациите при последната ми загуба, една лекарка ми заяви, че ако матката ми е недоразвита да се откажа да забременявам повече. Никога няма да забравя думите й, ако не бях толкова безпомощна щях да стана от леглото и да я удуша  #Cussing out
Моята матка е двурога, с много голям септум. През март в клиниката на д-р Стаменов ми правиха оперативна хистероскопия. Скоро направих контролна цветна снимка и се оказа, че още трябва да се премахва от септума. Затова ми предстои втора хистеро. Споделих с д-р Сигридов думите на тази лекарка и той каза, че изказването й е абсурдно. А аз му вярвам и се надявам втория път да успеят максимално да изрежат септума.
Обърнете се към лекар специалист и вярвам, че ще се оправи проблема с матката на сестричката ти.
Пожелавам ви успех и късмет и на двете   bouquet

# 117
marmotche БЛАГОДАРЯ ЗА РАЗБИРАНЕТО и за тази информация ще ми е от полза smile3503

fever какви бяха причините за твойте аборти Weary

# 118
Здравейте мили момичета newsm68 дано днешния ден ви донесе много позитивни емоции

аз се включвам да ви кажа че утре имам записан час за др.Корсемов в Пловдив 

ще се радвам да ми стискате палци  newsm10

# 119
Разбира се  Илиана   fingerscrossed силно!

Общи условия

Активация на акаунт