Е да но в повечето случаи изкарват починалите, че едва ли не е трябвало да умрат а убийците герои. Една година затвор за убиец не мисля, че е присъда а измиване на ръцете

но е за по-малки
,
За първи път ще ходя в Бургас преди само съм минавала от там когато примерно ходим до Несебър или до някой друг град къде сме били.И въобще не го познавам Бургас.Не се и съмнявам че в Бургас е хубаво но в Сарафово разбрах че там било летището и се притеснявам малко да не е шумно и т.н. а сме с Теди която е на 1г и 3м. Ще ходим една голяма компания и едното семейство вече са били там 2 години и им харесало точно че плажа бил много чист и т.н и искам и вас да питам който живеете там.Центъра предполагам ще ни е далеч трябва сигурно с колата да ходим до там,но има ли нещо като център-че и в Сарафово или той си е просто едни квартал на Бургас като другите квартали примерно в Пловдив или там където и да е.
.също така нали има и Метро в Бургас-да ли има също и Гащичките на Хюджис в метро и също пюренца на Хип.Че да не мъкна от тук ами направо да отидем там ако има Метро и да си навзема от там.

Изобщо не може да се сравнява шума от самолетите прелитащи над блока, нищо общо няма. В пъти по силен е и не са секунди. 
Когато прелита самолет над нас в Изгрев, дори прозорците ни кантят. Но не мисля, че е болка за умиране. В Сарафово летището не е от вчера и хората си живеят там, а и туристите ходят там по няколко години подред. Всичко е въпрос на гл. точка. И това не би ме спряло да отида да живея там. 
нищо лошо не казвам за квартала и аз го харесвам, НО не може да се каже че не е шумно заради летището, хората които живеят там са свикнали и да свиква се, но когато излита или каца самолет е наистина в пъти по-отвратителен и по-дълготраен шума от прелитането му над блока.
, но иначе за тези за вода/плуване - има със сигурност
А също така пюрета на ХИП и на Нестле .... но асортимента не е много голям 

Препоръчани теми