Да посрещнем "БУРГАС и морето" с приятели, танци, амарето - 61

• 16 740
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
  • UK
Убийците излежават присъди. Не че това е някакво успокоение за преживелите такава загуба!

Е да но в повечето случаи изкарват починалите, че едва ли не е трябвало да умрат а убийците герои. Една година затвор за убиец не мисля, че е присъда а измиване на ръцете

# 136
  • Бургас
И аз го познавах убития - на моя приятелка братче. Да почива в мир!

# 137

На Пролетина...Майка ми е приятелка с родителите им.Не ми се мисли какво им е направо... Cry

# 138
 Съдбата понякога е жестока. Нека почива в мир момчето  Sad

Леко да развеселим обстановката... започнало е изграждането на баровете за партито на MTV до мостта е единият, вече работещ... мераклии за по питие там... скоро ще са готови и другите... като гледах как изглежда се замечтах... искам пак на Малдив... искам релакса от почивката, с приятната атмосфера и чистота... и всичката красота

# 139
  • Бургас

На Пролетина...Майка ми е приятелка с родителите им.Не ми се мисли какво им е направо... Cry
И Донка я познавам, голяма мадама женичката ама, на загуби най-свидното Sad

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 22:31 от Pagocт

# 140
Дорета, колко на колко години ставате?
на х-л Драма има детски кът, много по-богат от Мърфи, правят и РД  Peace но е за по-малки
РД правят и на Чадъра и там до него заведението - има пързалки и люлки...
А пак за открито със забавления е в детския кът в морската, който се пада на края на Републиканска. Тази година не знам как е, но миналата имаше пицария и присъствах и на детски РД

На 4 годинки става малката. Запазих в детския кът в морската,надявам се че ще се забавляват малките.
От парти агенцията ме зарадваха с мнението че на такива места обикновено се провалят детските рождени дни защото аниматорите трудно задържали вниманието на децата(покрай люлките и другите зарибявки) и освен това в игрите се привличали и странични деца(което създавало проблеми на аниматорите).
После ще пиша впечатленията си.

# 141
Здравейте Бургаски мами  Hug,
Извинете че така нахълтвам във вашата темичка,но искам да ви питам нещо.Ще ходим тази година в Сарафово,а до колкото разбирам е кв. на Бургас и искам да питам хубаво ли е там,плажа как е хубав ли е чист ли е? newsm78 За първи път ще ходя в Бургас преди само съм минавала от там когато примерно ходим до Несебър или до някой друг град къде сме били.И въобще не го познавам Бургас.Не се и съмнявам че в Бургас е хубаво но  в Сарафово разбрах че там било летището и се притеснявам малко да не е шумно и т.н. а сме с Теди която е на 1г и 3м. Ще ходим една голяма компания и едното семейство вече са били там 2 години и им харесало точно че плажа бил много чист и т.н и искам и вас да питам който живеете там.Центъра предполагам ще ни е далеч трябва сигурно с колата да ходим до там,но има ли нещо като център-че и в Сарафово или той си е просто едни квартал на Бургас като другите квартали примерно в Пловдив или там където и да е. newsm78.също така нали има и Метро в Бургас-да ли има също и Гащичките на Хюджис в метро и също пюренца на Хип.Че да не мъкна от тук ами направо да отидем там ако има Метро и да си навзема от там.
Благодаря ви предварително за отговора. Hug Heart Eyes
Всъщност сме си запазели места за Тук.Някой ходели е там newsm78
Благодаря ви отново  Hug Flutter

# 142
  • у нас
Gachoni, като гледам картата ми се струва, че вашия хотел се намира на края на Сарафово в посока към Военната станция. Много хубаво изглежда отвътре на снимките. Иначе плажа е чист. Има т. нар. център, там има дискотека, кафета, и някой друг магазин. Е, не си мисли, че голям център като в града, ама за квартала си е добре. Там спира и автобуса Бургас -Сарафово. Верно е, че до Сарафово се намира и летището, ама да ти кажа честно и в Бургас над нашите блокове е трасето на самолетите, шумно е, ама това е за секунди работа, докато отмине самолета. Много ми харесва там и бих живяла там.   Hug
Относно памерс- гащичките купувала съм такива от Метро преди 1-1,5 год. Предполагам, че не са си сменили асортимента. А за пюрета  не се сещам, защото не съм купувала от там.  Peace
Предлогам, че ще си изкарате готино на почивката.  Peace

И чакаме снимки, после да се отчетеш в темичката тук  Peace

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 15:38 от Sinara

# 143
Sinara ти май никога не си спала в Сарафово лятото.  Wink Изобщо не може да се сравнява шума от самолетите прелитащи над блока, нищо общо няма. В пъти по силен е и не са секунди.  Peace
      Плажа не е лош, но не бих го нарекла чист. Иначе хотела ви изглежда добре, дано наистина е по-близо до станцията на военните.

# 144
  • у нас
Напротив Иве, спала съм няколко години там, не само лятото Peace Когато  прелита самолет над нас в Изгрев, дори прозорците ни кантят. Но не мисля, че е болка за умиране. В Сарафово летището не е от вчера и хората си живеят там, а и туристите ходят там по няколко години подред. Всичко е въпрос на  гл. точка. И това не би ме спряло да отида да живея там.  Peace

А и едва ли, ако нямах представа от квартала щях да се изказвам. Сарафово е слабото ми място Wink

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 16:29 от Sinara

# 145
     Sinara съжалявам, че съм го написала по този начин, не съм целяла да се заяждам напротив  Peace нищо лошо не казвам за квартала и аз го харесвам, НО не може да се каже че не е шумно заради летището, хората които живеят там са свикнали и да свиква се, но когато излита или каца самолет е наистина в пъти по-отвратителен и по-дълготраен шума от прелитането му над блока.  Peace

# 146
  • у нас
Иве, права си.  Peace Ама не мисля, че трябва да плашим момичето, че няма да си изкарат добре на почивката.  Peace

# 147
# 148
  • По света и У нас
gachoni - В Метро, ако става на въпрос за обикновените гащи на Хъджис, не съм много сигурна  Thinking, но иначе за тези за вода/плуване - има със сигурност  Peace А също така пюрета на ХИП и на Нестле .... но асортимента не е много голям  Rolling Eyes
Другите възможности за памперси и пюрета са: Била /голямата/, намира се на Трапезица ... това е едно голямо кръстовище, минавайки през Бургас на път за Созопол  Peace
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=41b8ac2daefda695dde5fd3e5af87c … mp;Map40_37.y=180
Там разнообразието от пюрета е доста по голямо ... но от друга страна Хъджис май не предлагаха  Rolling Eyes
Иначе има и Пикадили, недалеч от колелото където е разположен хотел Мираж:
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=41b8ac2daefda695dde5fd3e5af87c … mp;Map40_44.y=172
Там асортимента от памперси е по-голям, но откъм видове пюрета може би е малко по бедно   newsm78

Приятно изкарване в Сарафово  Hug

# 149
Mia Mia, ами да, то малко аниматори и детски кът на едно място  newsm78
Аз сега се сетих че ходих началото на лятото на един детски РД на Трията отстрани. Нямаше аниматор, но нали там има някакви съоръжения, та децата не се спряха и си изкараха много добре. А и ние хапвахме, пийвахме на спокойствие на ресторанта...

Приятно изкарване и чакаме отзиви  Hug

gachoni ,  летището си е летище. Ама споко. Баща ми има повече от 20г. тр.стаж там  и понякога съм изкарвала с него смените. Спала съм като пън даже на самото летище  Mr. Green
Споко всичко си е индивидуално - за едни е шумно , за други не... Въпрос на нагласа  Wink
Аз поне като тръгна за някъде с положително настроение в най-голямата дупка да съм ми е готино. Тръгна ли без достатъчно желание и в седем звезди ще намеря за какво да се хвана, та да мрънкам и да не ми хареса  Mr. Green 
Сарафово и аз го харесвам  Laughing Хотелчето изглежда добре, явно е от новите
Пожелавам ви приятно изкарване и после да споделиш впечатления и снимки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт