LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 870
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 660
Пуснах  си тая сутрин поръчката, ако и сега ми я прецакат, ще им се не види и франсетата, повече няма да им вляза в сайта Crossing Arms

От новата колекция са, но може някой вече да ги е поръчвал, та да попитам- впечатления от това  ?

При положение, че имам само два артикула от намаленията, а другите са ми от новата колекция, дали ще ме мотат месец и кусур? Питам, защото миналата година си поръчвах чрез 450  bouquet и с намаленията нямам опит...

# 661
  • Пловдив
Моля, момичетата поръчвали рокли да се включат - как вървят в номерацията - отговарят ли си или не Crazy

http://www.laredoute.fr/vente-robe-imprimee-femme.aspx?productid … tegoryid=43041440
Имам тази 38номер, според мен си отговаря, гледах по таблиците, ако те интересуват точни размери ще меря.

# 662
Искам да похваля всички . Въпреки забавянията тук цари завидно спокойствие и тона е доста доброжелателен въпреки всичко.
И аз получих писмо с покана да коментирам все още не получен артикул. Та се чудя дали сега не го изпращат? Тази тениска я поръчах на 15.07 и се надявам най-късно понеделник да е тук  newsm78

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 21:31 от Мама_му

# 663
Момичета, имам въпросче. Понеже са ми отказали прословутата поръчка от 30.06 и искат да ми изпратят чек. Искам да им пиша да ми изпратят ваучер, това на кой адрес трябва да стане, на този от първата страница ли? Помогнете, моля ви  newsm17
сигурно и моята е отказана-как разбра-по e-mail-d  ли ти пратиха съобщение или в суивито нещо пише?
Пишеш им на адреса на първа страница. Трябва да получиш имейл с входящ номер и след няколко дена ти пишат по същество. Понеже съм с върната поръчка и имах такова съобщение във суивито че ще ми пратят чек по пощата - писах им, че си искам нещата обратно или ако не може поне да го заменят с ваучер. Отговориха ми да им пратя чека обратно и те ще ми пратят ваучер. Това е кореспонденция от миналата и тази седмица!
Благодаря ти! Аз им писах и ми върнаха писмо с входящ номер. Сега ще видим, дано да не ми изпращат този ваучер
Еееееее явно само аз не успявам да се справя с тази кореспонденция. Хем снощи получих текст на английски, който ми изглеждаше супер добре, но беше за малко по-друг случай. Да не съм огелпила работите като се опитах с моя развален английски да си го нагодя към конкретния случай. Вече два пъти им пиша, но нищо. Моля те, кажи ми каво им писа, ако е удобно. Ще пробвам за тети път от трети компютър.

# 664
Момичета след малко изчезвам към нашата поща да проверя за още колети. )))
Стискайте палци да имам, че чакам от 5ти и 8ми и нататък. )))

И аз искам линк към сандалите. )))

ellyst, аз имам само няколко неща от новата колекция, но това не съм го забелязала, хубав изглежда. ))) ще трябва да пробваш. )

# 665
Може ли някой да ми даде размери на сако №40 или№38? Колебая се м/у двата, защото блузи и ризи взимам 38/40, но и 34/36 ми стават. Най- вече ме притеснява дължината на ръкавите, че ръцете ми са малко дългички Embarassed Благодаря предварително!  bouquet

# 666
New line предполагам,че тези имаш в предвид ? Стелката на номер 22 е 14 см.
sparkk -то не че подвеждане,но направо се изненадах,че малката е с краче - 13,5-6 см и носи 22 ,а 24 да е 13,5см  Laughing - затова.Извинявай   bouquet
Тези н.24 - стелка 16 см.
Джапанките н.24 - Стелка - 16,5см от разделителя за пръстчета до петата - 13см
Еспадрилите н.24 - стелка - 16 см  - Това е което имаме н.24  Peace

yaz  Hug аз ги пуснах на 18-ти и така се притеснявах.tina 77 беше казала,че си отговарят ,а сега щом и ти потвърждаваш..... Остава само да дойдат,че и аз да се покача на ток най-накрая/ако не се пребия някъде,то със сигурност ще чупя чудни стойки и ще замятам коленете ама поне да съм с готините сандали / Joy

# 667

Днес получих пратката си от 10.07. Само, че беше 7,5 кг и се води за митница та беше в ЦП
Ако някой го интересуват размери това са моите неща . Бебешкото палтенце го имам в размер 81 и 86 размер
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=253049&pid=6696772

# 668
здравейте,момичета,аз сам поръчвала много от ла редут,обаче винаги са идвали за не повече от две седмици!пуснах поръчка на 8.07.2008 и нещата все  още ги няма и няма !мислите ли, че вече е време да се притесня?много ще сам ви благодарна за отговорите  bouquet

# 669
здравейте,момичета,аз сам поръчвала много от ла редут,обаче винаги са идвали за не повече от две седмици!пуснах поръчка на 8.07.2008 и нещата все  още ги няма и няма !мислите ли, че вече е време да се притесня?много ще сам ви благодарна за отговорите  bouquet

Спокойно! Има момичета, които и от по-ранни дати чакат.

П.С. Аз също чакам от 08-ми.

# 670
и аз не съм си получила поръчката от 8.07 мисля че още е рано за притеснение

# 671

Има срок за доставка - 6 седмици. Преди това няма смисъл да правиш драми.

# 672
  • Пловдив

Днес получих пратката си от 10.07. Само, че беше 7,5 кг и се води за митница та беше в ЦП
Ако някой го интересуват размери това са моите неща . Бебешкото палтенце го имам в размер 81 и 86 размер
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=253049&pid=6696772

Това палтенце http://www.snimka.bg/album.php?album_id=253049&pid=6696778&lp=-755 , на сайта изглеждаше по вталено. Право ли е или на снимката така е излезнало?

# 673
И аз да попитам за същото палтенце - цвета толова тъмен ли е като на снимката,че доста по-лилаво изглежда в сайта?То не че често няма разминаване между това какво е в сайта и какво е действителност  Grinning

# 674

Това палтенце http://www.snimka.bg/album.php?album_id=253049&pid=6696778&lp=-755 , на сайта изглеждаше по вталено. Право ли е или на снимката така е излезнало?

Абсолютно право е, и аз го получих вчера и се изненадах - очаквах вталено.

Общи условия

Активация на акаунт