LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 783
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 900
Благодая на Танчето за отговора.  bouquet Май последните дни масово се появиха отказани артикули.Няма ли да е по-удобно за всички ако помолим някоя френскоговореща/пишеща/ мама да постне тук един примерен текст,с който да си искаме ваучер и номера му по e-mail,вместо чек.  Praynig Мисля,че това вълнува мнозина и ще е добре Алекс1 да го сложи и в1-вия пост./някой от нас редовно го четат!/ Peace

Пак се вкарвате в излишни приключения. От доста време вече нямат практика да изпращат чекове. И няма никакъв смисъл да им пишете.
Notre d'avoir - уведомление, че имат да ви връщат определена сума
Bon d'achat - ваучер.
А ако продължа да дописвам 1-вия пост, подозирам, че скоро ще трябва да напиша книга.  Joy

# 901
Момичета ще има ли възможност някоя от вас,която е взимала детски чорапогащници н.23/26 /или евентуално 27/30 /да измери колко е дължината  - цялата,както и от чатала до стъпалцето  Praynig

mamaB, за съжаление не всички чорапогащници са с еднакви размери. Аз имам вкъщи само 19/22, но докато някои са й точно на Киара, то други са й доста големи.

# 902
да попитам големите намаления не бяха ли август или тези които текат в момента до края на юли?

Тъкмо вече се бях притеснила, че днес никой не е питал до кога са намаленията, то пък се появи въпрос кога са  ooooh!
В момента са - до 2 август. Става въпрос за разпродажбите, които са два пъти годишно. А намаления има постоянно.

благодаря. питах за годишната разпродажба. ами все ще се появми някой неразбрал като мен  Wink

# 903
Аз пък да попитам кога е втората разпродажба зимата? Wink

# 904
Аз пък да попитам кога е втората разпродажба зимата? Wink
януари месец

# 905
Момичета имам спешен въпрос. Praynig Тъй като ще пращам поръчката на село (за да избегна митницата ), трябва ли да пиша община и ако да как и къде?
Благодаря предварително.

# 906
gertrudka знам,че е така,но ми се искаше поне като ориентир някакъв,защото момичетата бяха писали,че са умалени и идва късо най-вече разстоянието от чатала до стъпалцето.По принцип дъщеря ми в момента е 87см и носи н.22,та се чудя 23/26 да не й бъдат къси за зимата.Нали най-вероятно още ще попорастне  newsm78

# 907
  • София
Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse

newsm78

# 908
  • Варна
Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse

newsm78

1-ва страничка Peace

# 909

lina6.3, точно за това говорех............. благодаря ти  Grinning

# 910
  • The point of no return
Момичета, може ли съвет относно тези два панатална - отговарят ли си на номерата и какъв размер препоръчвате при мерки 90-69-95
Много благодаря предварително Grinning

# 911
  • Сопот
Бързо да се похваля-взех си поръчката от 20 юли.Но стягам багажа за морето и не мога да дам снимки.Само ще кажа че съм доволна Grinning
Например от това съм очарована-чист лен,номер 36
http://redoute.fr/vente-pantalon-femme-lin-coton-large.aspx?prod … 6&prodcolor=3

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 17:02 от веcи

# 912

Mного моля за стелка на 39н
Нося 38 а са ми малки Confused
39 1/2 - 25см Нося №38 и този номер ми лепна.

# 913
gertrudka знам,че е така,но ми се искаше поне като ориентир някакъв,защото момичетата бяха писали,че са умалени и идва късо най-вече разстоянието от чатала до стъпалцето.По принцип дъщеря ми в момента е 87см и носи н.22,та се чудя 23/26 да не й бъдат къси за зимата.Нали най-вероятно още ще попорастне  newsm78

мисля, че няма да са къси... Емето беше 96см зимата, когато 23/26 й бяха абсолютно добре и едва пролетта малко й се смъкваха вече (а носеше 24-ти номер обувки)...
Иначе ето тези, номер 23-26 са с размери: пета неразтеглено положение 11см, разстяга се до 15см; дължина вътрешен ръб неразт. 32см, разстяга се до към 46-7см. Много са хубави, доста стегнати и точно заради това, дори и да се разпънат повече, се смъква горната част. Дано съм успяла да те ориентирам  Peace

# 914
За Brio

Почти с тези мерки съм, бях поръчала 40 размер от втория панталон, но ми дойде голям. Иначе е с чудесно качество. За първия имаше коментари в темата, струва ми се, че и там така стояха нещата. Така че можеш да се ориентираш към 38 размер. А, за втория да кажа, че е плътен и става за есента. На първия пък много му похвалиха кройката.

Общи условия

Активация на акаунт