Юнските хлапета от 2005, щастливи тичат към планината и морето!

• 14 595
  • 229
  •   1
Отговори
# 165
Мерси много, милички.
Теди блузките са суперски.  Party

# 166
  • София, център
Здравейте момчета!

Как сте в това хладно утро?

Луси пак не е на детска, защото снощи й тръгнаха пак сополи и цяла нощ е кашляла. И това само от едно ходене в петък, което ме навежда на вашия въпрос, и веднага ви отговарям. Когато има признаци на разболяване я спирам от детска градина, и колкото и да ми е неприятно, я пускам отново едва когато е напълно оздравяла според мен, защото педиатрите дават бележки без да преглеждат децата. Все си мисля, че ако повечето родители постъпваха като мен, щеше да има и повече здрави деца, и по-мало разболели се. Факт е, че децата се водят болни на детска градина. И ако при едно наистина има проблем, който не е заразен, то при поне три кашлицата и сополите са заразни. Както беше писала една съфорумка в съседен форум - Здравите деца не са сополиви!

Теди, ама страхотни сте майсторици. Браво!

Миме, честит рожден ден миличка! Пожелавам ти много радости, нежност и обич през 30-тата ти годишнина, и повече спокойствие!

# 167
Здравейте любими мои  Heart Eyes ,отдавна не съм влизала, даже не съм ви и изчела, но се вмъквам да ви пожелая хубава седмица и много усмивки  Hug .
Лора решихме да не я даваме засега на ДГ и използваме хубавото време, за да се разхождаме по цял ден навън, пързалки, люлки,замъци и т.н.Има си цял отбор приятели и много сладурско си общуват  Laughing .
Миме, на теб честит юбилей, да си здрава, щастлива и Дари да ти носи само радости!!!
Теди, приятелче мило, страхотни тениски сте сътворили с красавицата от аватара ти  bouquet !
На всички болнички-бързо оздравяване.
И мноооооооооого целувки от нас с Лори   bouquet !

# 168
  • Варна
OOo Сети, радвам се че се сети за нас Wink

# 169
Момичета КАНЯ Ви на благотворителен концерт "Заедно срещу диабета". Ние ще сме там, сигурна съм, че ще бъде весело:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340236.0

Билети могат да се закупят от Билетен център на НДК и www.ticketplus.bg
За повече информация: www.n-a-d-d.piczo.com

# 170
Миме, ще ви подкрепяма оттук както можем,...за съжаление София все още ни е  Peace Praynig Heart Eyesтрудна дестинация........

# 171
Как можахте????

От сряда никой да не се весне тука.........горките деца!!!! Дайте да сменим поне заглавието на темата, че сме за срамотиите вече, както казваше баба ми.......

Ние с тая трета сливица уголомена, ще видим зор......ама, днес само хубави неща да си говорим.....

Хайдееее, Добро утрооооо! Heart Eyes

# 172
  • някъде ... тук ...
Добро утро Heart Eyes

Гого е решил да ни изтезава - става всяка сутрин в 6.30 и умира от глад ooooh!

# 173
Що ли ми е познато,но при нас обикновенно гладът е къв 11.30-12ч вечерта

# 174
  • София
Миме, честита тридесет годишнина, мила.
Пожелавам ти годините, които предстоят да бъдат най-щастливите в живота ти.
Много здраве, любов и щастие, на Дари да и върви във всичко и много да те радва.

ЕлиТ, да вземе да добави "/планината" в загавието!
Да си избират поне накъде да тичат юнските деца, че само към морето трудно ще им бъде.

Аз се зарибих по Ларедут.
Мале, страшна краста. Днеска потроших сума ти пари онлайн, представям си какво ще стане като настанат намаленията.
Ама и мацките дето пишат в темата за Ларедут са голям плюс, от сайта направо бонус трябва да им плащат.
Една мама от детската градина ми разказваше, че при предишните намаления е пуснала 3 поръчка всяка с по 25 артикула максимум.
Ако всичко е по едно евро, направо да говоря с дърводелеца за нов гардероб.
Както и да е - чакам първите поръчки до седмица, надявам се да остана доволна.

Шмеркезето е добре - понякога реве, понякога не реве, като цяло смятам, че добре се адаптира. Ясна и е концепцията с детската градина, като я питат дали и харесва - казва, че и харесва. Разказва разни смешки, случки и т.н., което ни кара да смятаме, че там се чувства добре. Учителките са бижу, готиното е, че всички учителки обръщат внимание на всички деца. След първия урок по английски казваше как е чао, здрасти, момче, момиче. Чак да не повярваш.
Само дето се осополи днеска, та ще я мисля в другиден.
Стичат и се някакви секрети през нощта и днес сутринта бая покашля, та реших да я заведа да я чуят за всеки случай. доки каза, че са и чисти гърдичките и т.н.

Галка, много кофти с това с госпожите? Твоите обяснения не ги ли възприемат?

Как не ви е срам за среща - имало желание, нямало време. Аз на това му викам - липса на желание.
Само един брой прояви желание да се видим, чухме се и смятаме да се видим, пък вие си яжте ушите.
Толкова ли не може да се откъснете една вечер за 2 часа!!!
Срамутъ срамутъ!!!

как Сети няма да се Сети за нас  Heart Eyes

Аре пишете нещо де. Какво правите, къде ходите, ходите ли някъде събота и неделя?
На нещо интересно ходили ли сте?
Децата къде ги водите в събота и неделя?
Как ще мръднем тая тема иначе?
Предлагам следващата да се казва - Юнчета - тема 2009 година.

Ние сме на етап разчистване от електроматериали, шкафове и метали за вторични, после боядисване и лепене на корк и омебеляване на детска стая.
Направиха ни балкона, стана чудничък, сменихме си и вратата на банята с певеце.

Бубанич, много искам да ти се обадя за това дето ти бях обещала още юни месец, но сега дядото на мъжо ми е в къщи, живот и здраве като си го приберат свекърите след 2 седмици, ще ти звънна.

Теди , с какво украсявахте блузата? С глитер глу ли или нещо по-специално? Аз с глитер лепилото понякога скривам разни неизперими лекета, но за съжаление се изпира.

Айде, приятен уикенд.

# 175
Водя детето в събота и неделя при баба и дядо и аз се отдавам на мързел, а имам толкова за чистене и гардеробите още не съм оправила съвсем, т.е. не съм прибрала всички летни дрехи и да изкарам всичко зимно  Rolling Eyes Сега намазах  фурната, тоалетната и банята и докато мине малко време да хода да мия, гледам да прочета кой, какво ще готви днес, че това ми е болна тема  Crazy Хич, не ми идват идеи, а имам и капризни вкъщи.
Сънчо, ти няма ли да ни покажеш някой фотос на ремонтираните вече стаи, тази кухня поне да видим.
Съкровище, за третата сливица тук цял Свиленград се извървя в някаква частна клиника в Пловдив, ако не се лъжа май Каспела се казваше, ако искаш ще попитам да ти кажа. Там имало някакъв доцент, който оперира на две мой приятелки децата, те са много доволни. Всичко стана с направление от личния лекар, струваше им 40лв. операцията - с лазер. Сутринта влязоха в клиниката и следобед ги изписаха.
Теди, страхотни блузки, първо ги фиксирах и реших, че мама ги е пратила от Америка, а после като прочетох, че сама си ги сътворила, останах изумена.

# 176
Сънчо бързо се отчитам - да правихме ги с глитер глу, пера на ръка, пръска се по малко и след няколко изпирания махаме блузата Simple Smile - затова предвидливо избрах най-малката  (тази която й е укасяла Simple Smile)
Маринуш обикновено събота и неделя е при баба ми и дядо ми (много ми помагат - не знам дали щях да се справя без тях, а и на мъжа ми помагаха докато бях в САЩ ) - мама или маха по задачи през деня, или чисти както днес, а вечер поизлизаме като бели хора с тати без дечурлига - май май няма да е за дълго, живот и здраве ще сме поне с едното навсякъде Simple Smile
Рядко остава малката за уикенда при нас - но ако ходим някъде си я вземаме с нас - примерно на разходка или в планианта или в парка. Започва да застудява, търсим си забавления в къщи - сега мисля да се разровя за нещо интересно - идеи има стотици - примерно боядисване на макарони и да ги нижим на герданчета и гривни, рисуваме, сега има и есенни листенца стават също за игра в къщи с малко лепило (нищо че после махаме лепилото от косата Simple Smile ) Бях видяла идея в интернет как да си направим кухненска печка и оборудване за детска кухня от кашони - трябва да я потърся и да заформим един проект да ни държи заети че иначе ще издивеем като стане студено. Раздвам се че са ви харесали блузките, ще пускам идеи като направим нещо  интересно пак. Трябва да държим малките щураци заети за да не правят глупости и бели Simple Smile А пък колко са доволни като направят нещоооо Simple Smile
Сега бягам да си правя чай че ме боли гърло - тази вечер поизлязохме с тати и приятели но към 01:00 ги закарах в дискотеката, а аз се прибрах да си почивам - че не съм за такива места вече Simple Smile

# 177
Бубанич, много искам да ти се обадя за това дето ти бях обещала още юни месец, но сега дядото на мъжо ми е в къщи, живот и здраве като си го приберат свекърите след 2 седмици, ще ти звънна.

убий ме, не помня за какво говориш  Laughing

# 178
  • някъде ... тук ...
Така става ли заглавието, поне до края на темата Crazy

Иначе, за следващото предложение-заглавие на Сънчо newsm10
Ще може да си пишем цяла година Joy Joy Joy

Като казах, че нямам време, наистина нямам и ако излязат от някъде 2-3 часа свободни, то те се разбират в последния момент.
Ако се появят по овреме, ще звънкам. Сори.

Сънчо, искаш да пишем...
Гого излезе железен и нямаше сътресения при местенето от едната в другата градина. Ходи с желание и му харесва.
Радо се бори с преразказите във 2 клас. В съответната тема май повече пиша. Ходи на Софийския математически турнир вчера. Донесе листа с условията. Решил е по-сложните, по-завъртяни и логически задачи, а 12+?=20 написал ?=9 ooooh!
Аз бачкам здраво, предваме едни проекти и ми е доста напечено, отделно и с дисертацията се занимавам, сега ме натискат да публикувам статии.
Миналата седмица ходих на тиймбилдинг по Перперико& … 77;во. Много яко беше.

Стига толкова, че стана много дълго Crazy

# 179
Честит имен ден на имениците, нека името им носи много здраве!   bouquet
Пак да пиша някой ред, че да я избутаме тази тема по-бързо  Crazy
ЕлиТ, станало дълго, на мен пък ми стана интересно, снимките са много готини, мен отдавна са ми обещали да ме водят на язовир Кърджали (Моби Дик), но все не остава време.
За заниманията на децата в студените дни, освен да рисуваме и да четем книжка, друго не правим. Не мога да си представя като стане наистина студено, как ще го затворя вкъщи, той и една минута не се свърта вътре, постоянно мренка да е навън. Иначе съм взела боички за рисуване с пръсти, освен на листа, рисунки има по целите му дрехи и по мебелите, добре че после много лесно се изпират и измиват. По анимационни филмчета въобще не се заглежда, много му е интересно в малкото време, което сме вкъщи на мама кухнята, вади всичко от шкафовете. После познайте кой го прибира и нарежда  Crazy
Ох, с тази промяна на времето съм се излюпила още преди осем и дори вече съм си изпила кафето.

Общи условия

Активация на акаунт