Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за избор на слинг?
Какво представлява предродилната депресия и как да се справим с нея?
Защо бебетата често хълцат и нормално ли е това?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за избор на слинг?
Когато избирате слинг, е важно да вземете предвид материала, комфорта и подходящото тегло, което може да издържи. В случая със слинга от 80 евро може да помислите за закупуване на висококачествен плат и направата на слинг, което може да бъде по-рентабилно. Уверете се, че слингът отговаря на вашите нужди и предпочитания, преди да направите покупката.
-
Какво представлява предродилната депресия и как да се справим с нея?
Предродилната депресия е състояние на тревожност и нервност преди раждането, което може да доведе до страхове и несигурност. За справяне с него е важно да споделяте чувствата си с партньора си, близките или професионалисти, ако е необходимо. Отделянето на време за почивка също може да бъде от полза.
-
Защо бебетата често хълцат и нормално ли е това?
-
Как да се подготвим за раждането и какви документи са необходими?
-
Коя козметика за бебе е препоръчителна и кои са най-добрите продукти?
нищо не разбирам. Езък ми за годините.

Аз така съм чувала!!Може да греша!А за Инфакол мисля че от Англия ако имате някой познат може да му поръчате такива капки да ви прати!!Стела и аз съм много като индианец мила!!Чета и си записвам и какво ли не но нищо не съм запомнила май!!
Дала съм на мъжа ми книги и той да чете,че поне повече помни!Единственото което ме успокоява е,че не е паника като мене и аз като се стъписам и побъркам какво да правя той ще ме върне в реалноста!
Ще се справим не бой се имай ми вера дет се вика!
Сгъваше си крачетата към коремчето и се напъваше. Аз го кърмех на поискване, не давах вода и това да му дам медикамент беше немислимо за разбиранията ми. нещото което правех е: намазвах коремчето с анасоново кремче и правех масаж по чревния тракт в посока на часовниковата стрелка - да подпомогна изваждането н авъздуха. Не мисля, че нещо съм помогнала много с това. Един трик за мамите, които ще имат първо бебе - в голям процент от случаите бебоците се успокояват от т.нар. Бели звуци - какъвто е звукът от сешоар. При Спаси действаше безотказно. Първо отдалече му затоплях леко коремчето /както си лежи в леглото/ и после го оставям отстрани за 5 минути да побръмчи докато се унесе.
Аз нал дадох срок че до 2 седмици ще имаме бебе
(мама е педиатрична сестра) и не съм имала никакви притеснения относно как ще хвана бебето, как ще го обличам или ще му сменям пампата. Откровено разбирам защо мамите за пръв път се притесняват, но запомнете едно - Бебетат са хора. Дори си нямате идея колко по-издръжливи от нас са всъщност. Освен това не са чупливи. Природата и Бог са си свършили работата и костичките им са още доста меки
Мноого трудно ще направите някакъв сакатлък