Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за избор на слинг?
Какво представлява предродилната депресия и как да се справим с нея?
Защо бебетата често хълцат и нормално ли е това?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за избор на слинг?
Когато избирате слинг, е важно да вземете предвид материала, комфорта и подходящото тегло, което може да издържи. В случая със слинга от 80 евро може да помислите за закупуване на висококачествен плат и направата на слинг, което може да бъде по-рентабилно. Уверете се, че слингът отговаря на вашите нужди и предпочитания, преди да направите покупката.
-
Какво представлява предродилната депресия и как да се справим с нея?
Предродилната депресия е състояние на тревожност и нервност преди раждането, което може да доведе до страхове и несигурност. За справяне с него е важно да споделяте чувствата си с партньора си, близките или професионалисти, ако е необходимо. Отделянето на време за почивка също може да бъде от полза.
-
Защо бебетата често хълцат и нормално ли е това?
-
Как да се подготвим за раждането и какви документи са необходими?
-
Коя козметика за бебе е препоръчителна и кои са най-добрите продукти?

Аз лично имам и изискване когато се обадя да не ме наритва като мръсно коте ами да ме изслушва и да вниква в проблема който има бебето или който си мисля че има!!!Щото ако ми каже "не ме занимавай с глупости"или изобщо не си вдигне телефона
На мнение съм че педито трябва да се грижи и за спокойствието на майката да е търпелив да обяснява каквото не е ясно,да показва!!Тези неща които казваш са ми от голяма полза
. Тази нощ се вертикализирах в 4 часа. Много ме боляха хълбоците като лежа на тях ... от тежестта ще да е. Миналата бременост бях същите килца ама явно сега годинките си казват думата, поне глезените се появиха отново, не знам какво беше това отичане..
.Мисля да си взема едно кремче, май се казваше дермастан или нещо такова и да започна да ги мажа когато ме болят