66 шишета на 66 ЩАТСКИ шосета

• 13 864
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
Биз, сигурно си права, че е Дюрейшън ъф стей  ooooh! , обаче проблемът е, че пише само това и няма дата  Thinking

D/S = duration of status, тоест докато си поддържаш статута си ОК. Нали имаш ДС-някой си номер - там не пише ли до кога ти е статута?

# 211
Еее, никога не бих предположила, че наш Пумпал е лъвица!  Shocked

ПУМПАЛЕ - здраве, любов, късмет и двамата Ивановци все така да те боготворят!  Hug Hug Hug

# 212
Биз, сигурно си права, че е Дюрейшън ъф стей  ooooh! , обаче проблемът е, че пише само това и няма дата  Thinking

D/S = duration of status, тоест докато си поддържаш статута си ОК. Нали имаш ДС-някой си номер - там не пише ли до кога ти е статута?

Еми пише Form covers period from 05/01/2008 to 08/31/2008, но попринцип програмата ми позволява да остана 1 допълнителен месец, без право на работа, като турист. Имам застраховка до края на допълнителния месец  Thinking . Визата в паспорта ми е до 31 август.

# 213
Пумпалче - отивай да празнуваш!!! Много здраве и хубави емоции от нас!

Когато на мен тази година ми дадоха 10 годишната виза с очевидното знание, че съм потенциален емигрант, на една жена пред мен не ѝ дадоха виза да отиде на сватбата на сина си, много гадно ми стана....

Това популярно ли е у вас с децата?

# 214
Забравих да споделя, че сега се връщаме от тази изложба - http://edno.bg/index.php?page=pictures&gall=146&showpage=1, направо ми спря дъха, като ги гледах тези фотографии. И така красиво изложени на входа на морската градина...

# 215
Пумпалче да ти честитя отново  newsm59 и весело да си изкараш!
Биз красиво, нали? Simple Smile Същата изложба я гледах в София преди около 2 месеца..
Мъжът ми организира страхотно парти вчера, много се потруди човека и си изкарахме супер. Тортата ми май не се хареса много  Laughing ...... сигурно им се е сторила постничка . Да не пропусна да почерпя и вас:

# 216
Честит рожден ден Пумпал!!! Много много радоста и щастие!

# 217
Много рожденички, много чудо. Вече не помня на кой честитих.  Embarassed

Наздраве отново на всички родени в края на юли и началото на август!  Mr. Green

newsm67

Biz, тия снимки са страхотни! Особено лавандуловото поле... направо се отнесох!  Crazy

# 218
Наздраве и за теб, Пумпал!

# 219
За много години, мило Пумпалче!   Hug  Heart Eyes

Все така прекрасна и обичана да си!  bouquet

# 220

И Спортакус мина, като част от временна мания и още нещо. Биз, това е само началото. Готви се  Simple Smile

Пумпале, честито!   bouquet

# 221

Не е. На сайта не са ходили. Филмчета са гледали тук-таме и имат представа, но не им е гъдел, имат други слабости.
Изложбата е чудесна!
Пумпал, честит празник!

Последна редакция: нд, 03 авг 2008, 06:24 от блажка

# 222
Заглеждал се е в него, Биз. Шаренко е, пеят...не му е станал фен-фен:) Отивам да гледам изложбата...

# 223
  • USA
Честит рожден ден на Пумпал! Много здраве и късмет за теб и семейството ти!  newsm59

# 224
Биз Дида го гледаше по едно време - беше на около 3.5 г. На мен лично не ми допада това детско.
Бенсън кафето , водата  или каквото и да пият- аз съм ги признала там , всичко си е на късмет. Още като те видят и решават дали ще ти дадат или не .

Общи условия

Активация на акаунт