Kak ме ограбиха най-близките ми хора!

• 8 789
  • 82
  •   1
Отговори
# 60
  • София - Рим и обратно
От полицията ми казаха, че това е някой близък човек и да разпитам всички вкъщи. Да кажа, че ще се види на камерите на банките от където е теглено и пак ще се разбере. Споделих у дома,но всеки отрича. Значи забравих да спомена, че при родителите ми, живеят и брат ми и снаха ми,но те са на отделен етаж. Точно същия ден в който трябваше да отнеса разпечатката от банката в полицията (за да изискват записи от посочените банки), брат ми ми съобщи, че жена му е признала, че е била тя и да оттегля жалбата си, защото било голям срам. Щяла да ми върне сумата. Тя се е притеснила, че ще се разкрие на камерите. Бях в шок #Crazy
Добре, че са били охранителните камери да заснемат кражбата й, защото иначе тя изобщо не би си признала, че е изтеглила парите ти! Sick
Ти пък, тя да не ги е откраднала, за да си признава после?!
Направо нямам думи, това си е чиста проба кражба. За брат ти също нямам думи - егати непукизма и дебелоочието. Изобщо не е трябвало да не взимаш разпечатките, а да ги събереш всички вкъщи и да им ги развееш пред физиономиите, след което право в полицията със снаха ти за ръчичка #Cussing out
Не чакай някой доброволно да ти върне парите, та тая наглярка е ходила даже да проверява няма ли още пари!!!

# 61
Ако брат ти няма нищо общо с това, как е възможно, 3000 влязли в бюджета на семейството да останат незабелязани? Предполагам не си ги е сложила на тайна сметка?

xenia,изобщо не са им влязли в общия бюджет.Може би си ги е сложила на нейна сметка,а миналия месец неините родители са подменили цялата дограма на къщата си.Може би там са отишли парите.Защото баща и е пенсионер по болест,а майка и е хазартна личност.Така че,пари от тях не може да се изкарат.Незнам, не мога да кажа.Това само тя си знае.

Sick #Cussing out

# 62
От полицията ми казаха, че това е някой близък човек и да разпитам всички вкъщи. Да кажа, че ще се види на камерите на банките от където е теглено и пак ще се разбере. Споделих у дома,но всеки отрича. Значи забравих да спомена, че при родителите ми, живеят и брат ми и снаха ми,но те са на отделен етаж. Точно същия ден в който трябваше да отнеса разпечатката от банката в полицията (за да изискват записи от посочените банки), брат ми ми съобщи, че жена му е признала, че е била тя и да оттегля жалбата си, защото било голям срам. Щяла да ми върне сумата. Тя се е притеснила, че ще се разкрие на камерите.

А, НЕ СЕ Е ПРИТЕСНЯВАЛА КОГАТО ГИ Е КРАЛА И НЕ Е СРАМ ДА ОКРАДЕШ РОДАТА, НО ПРЕД ПОЛИЦИЯТА, ЩЯЛО ДА БЪДЕ ГОЛЯМ СРАМ.
ТОЗИ БРАТ, НАПРАВО СИ ЗАЩИТАВА ЖЕНАТА - МИ НЕКА СЕ СРАМУВАТ И ДВАМАТА, ПОВЕДЕНИЕТО ИМ Е ТЕХЕН ИЗБОР И ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ НЕ СА НЕВМЕНЯЕМИ. ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ СИ ИМА ПОСЛЕДСТВИЯ И ДА СИ ГО НОСЯТ!

# 63
Момичета,не сте прави,че родителите ми са замесени в това.Нито пък брат ми.Аз си ги познавам много добре и съм убедена,че нямат никаква връзка.Майка ми толкова много плака жената,като разбра,че ми няма парите,баща ми се съсипа за няколко дни,като разбра,че е снаха ми.Брат ми и той го преживява много тежко,знам че той няма вина в това.Той винаги е бил честно и добро момче.
Искрено ти се възхищавам, че обичаш толкова много брат си след всичко случило се, но дали и той те обича и уважава така както ти него, питала ли си се? Rolling Eyes
Ако наистина държеше на теб, щеше незабавно да притисне жена си да ти върне парите и нямаше и да си помисли да те "съветва" да оттегляш жалбата си само за да не стане и той за срам пред хората покрай нея! А това изобщо не е мъжка постъпка, а още по-малко проява на братска обич. Shocked

# 64
  • София
Мъжка постъпка? Човекът губи жена си, разваля му се семейството. Айде да има право да се държи не много...достойно! Време му трябва за да влезе в час, има си хора, които преживяват нещата по-дълго и не са стабилни.
Иначе вярно е гадничко да не вземе детето ти със себе си на морето, ама честно казано предполагам, че не иска да го гледа, защото се чувства виновен. Не че е оправдание.
А напълно разбирам защо родителите ти съчувстват повече на брат ти, ти губиш пари и море, той губи семейство и доверие в жената, която е обичал. Много гадна история.  Sick Хич не ми е ясно как ще завърши. Съчувствам най-искрено на авторката на темата, много ядове я очакват май занапред.

# 65
Гадно е за всички. Много жалко, че има такива хора да крадат от най-близките си...Но на брат ти-евала, че по някакъв начин е застанал на твоя страна. Все пак не е хубаво, че се разделя, но...

# 66
Изискай си записите от камерите,недоумявам как все още вярваш на думите на крадливата рода Money (все пак ще продължаваш да живееш в тази къща и ти се полага спокойно съществуване,това няма как да стане преди да видиш с очите си цялата истина)
Този брат ,който ходи на море и не иска да чуе за племенникът си,понеже нямало да може да си почине както трябва  Sick #Crazy #2gunfire дали се замисли поне веднъж дали е редно като дължиш пари и като има жалба в полицията да си позволяваш подобен род удоволствия.В едно е прав-наистина стана за срам!!!! Съчувствам ти,но имам забележка към теб-трябва да бъдеш по-твърда и безскруполна в такива моменти,така както никой не е помислил за твоите чувства и за детенцето ти,така ти е време да спреш да мислиш за другите,били те и членове на  "семейството" Naughty

# 67
Като се върне,няма да го оставя на мира.Наистина постъпи много егоистично.Застана на страни от скандала,за който отчасти има вина и той.Защото тоя я доведе вкъщи,това беше(Е) неговата съпруга.Така че,не мисля,че не трябва да взима участие.

Разбирам афекта, обидата и безсилието ти. НО аз лично не бих съдила толкова критично брат ти, защото ако добре схванах той се разделя с жена си заради случката. При теб кражбата ще остане неприятен спомен, докато при него тя ще има доживотни последствия. Според мен той е направил необходимото от морална гледна точка "наказвайки" жена си и се опитва да направи необходимото, за да НЕ накаже прекалено много и сина си. Не съм имала да обсъждам с дъщеря ми такива важни въпроси като развод и бъдеще, но и за най-малкия проблем съм сигурна, че не бих го дискутирала в компанията на нейни приятели/братовчеди - необходима е концентрация, време за дълги обяснения и осмисляне, а това между веселите игри на плажа трудно може да се постигне. Постави се и на негово място - той е разочарован от жена си, чувства се гузен пред сестра си и родителите си и в същото време се налага да обясни на сина си защо променя живота на семеството му.

Направи необходимото, за да си получиш обратно парите, но не поставяй присъди преждевременно. Peace

# 68
  • по пътя на светлината
Да..,точно заради това ще се разделят....да знаеш... Wink
Така си съсипва живота брат и на някой плаж....пък и бавачка си взел да му гледа детето -шапка на тояга Joy Joy Joy

# 69
Какво го съжалявате този брат... ще си развали семейството, ами то пък чудното семейство с жена крадла.
Освен това, се хващам на бас, че след месец-два ще си я прибере. Ще се виждат заради детето, ще дойдат празници, коледа, нова година и тя пак ще му влезе под кожата, още повече, че той и родителите му са виждали недостатъците й толкова години и са я търпяли в къщата си.

На авторката на темата съчувствам искрено и подкрепям мненията да не оттегля жалбата в полицията.

# 70
  • Sofia
А защо не поискаш 700-800 лв. назаем от брат си да отидете на море с детенце? Казваш, че той е добре материално... А когато (дано това наистина стане) въпросната му крадлива жена ти върне парите, ще му върнеш и ти този заем...

# 71
Разбирам афекта, обидата и безсилието ти. НО аз лично не бих съдила толкова критично брат ти, защото ако добре схванах той се разделя с жена си заради случката. При теб кражбата ще остане неприятен спомен, докато при него тя ще има доживотни последствия.
Oще малко и ще кажеш, че не тя, а брат й е ограбения... Shocked Shocked Shocked

# 72
Аз пък почвам да си мисля че снаха ти първа е заминала на морето Tired
И аз съм на мнение че брат ти е в течение на нещата Outta Joint
Съжалявам Sad

# 73
  • по пътя на светлината
Я....това е вариант....възможно е за това да не иска детенце,въпреки ,че бабата ще се грижи за тях. Rolling Eyes

# 74
Звучи твърде нереално, във някакъв филм сте влезли май...

Общи условия

Активация на акаунт