Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са алтернативите на PVC надуваемите играчки?
Как да избегнем използването на PVC в играчките?
Как да изберем безопасно покритие за дискове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са алтернативите на PVC надуваемите играчки?
-
Как да избегнем използването на PVC в играчките?
-
Как да изберем безопасно покритие за дискове?
-
Как мога да създам зелен подфорум?
-
Има ли достатъчно възможности и разнообразие от екологични материали за изграждане на къща?
Къде е тази мандра?
Аз обожавам ровичкането в sekond hand магазините за дрехи, оттам имам страхотни попадения, неща които са страшно качествени и си личи, че са шити с качествени материи.
съдовете са ни стъкло, кристал и няколко тави. ползвам предимно йенската посуда за печене. стаите ще им слагаме дюшаме. прозорците са от пвч обаче. искам да си купя истински копринени пердета но струват адски скъпо. важно е че знам магазина де, ще ги закупя и тях че сега сме без. мебели в стаите нямаме, само едно дървено скринче за децата. леглото набебето е от дърво, но после ще спят и двамата налегла от плоскости. всичките ни чаршафи и покривала са памучни. аз купувам предимно дървени играчки и книжки, рядко на чико нещо. купуваме био киселото мляко и сирене и други био неща, мед и т.н. но..........адски скъпо започна да ни идва.