LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 170
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 660
Прибрах си днес поръчката от 19.07

Ето и частта, която успях да открия във сайта  Simple Smile

За дребната (размер 102 или 108)

- нищо особено

- нищо особено

- тази жилетка е супер

- ризката е от много хубава материя, но ми се струва уголемена

- много са симпатични и ширината на колана се регулира

- за 3 евро направо са супер, цветът е малко по-наситен, отколкото ми допада и са без коланчето

- тези полички са доста плътни – на мен не и допадат особено

- симпатична е поличката, но пак е плътничка

За малчо (размер 86)

- якенцето е страхотно, става за зимата, качулката не се маха

- харесват ми

- пижами, на живо изглеждат по-добре, даже и за навън стават  Wink

Едно от другите страхотни попадения е един бежов летен панталон за малкия, но не го намирам.

# 661
здравейте
някой знаели чехлите тип джапанки на адидас дали си отговарят на номерата

# 662
# 663
  • София-Младост
здравейте
някой знаели чехлите тип джапанки на адидас дали си отговарят на номерата

Умалени са, аз нося 39 и си взех 40 2/3, стават ми.

# 664
  • БГ
Днес си взех поръчка от 22.07. - от пощата. Само 3 неща имаше вътре - този сутиен на ODAÏA, страхотен, аз го взех за 7 Е от кръглите цени; комплект от две блузки за Симона, които с някакъв код ми излязоха 0 евро, също много хубави, и подарък - черната чанта, която също ми хареса, кожата е изкуствена, но много мекичка. Доволна съм. Peace
Chockolina, намалила си с код блузките и си пуснала код за подарък. Това означава ли, че някои кодове могат да се ползват заедно?

Аз също пуснах поръчка с един от кодовете, който намаляше 15 евро от новата колекция. Така пуснах 3 блузки с дълъг ръкав от новата колекция, като и трите ми се намалиха на 0.00 евро, кода прави доставката 5 евро и дава подарък черната чанта.  Peace
ще споделиш ли какви блузки и с кой код Praynig

# 665
ketka,ще чакам коментар но сигурно ще го поръчам преди да дойде Rolling Eyes

Димяни,аз ти отговорих преди няколко часа Grinning,надявам се тези дни да дойде,вече се получават от тази дата Peace

Някой поръчвал  ли е този детски анцуг и отзиви хубав ли е и отговаря ли си на номера:
......................................................
Чакам го с поръчката от 17.07- май р-р 94 поръчах,ще дам веднага отзиви.До колкото разбрах е уголемен,но не е 100% сигурна информацията Grinning

# 666
  • Разпиляна във въображението
Днес си взех поръчка от 22.07. - от пощата. Само 3 неща имаше вътре - този сутиен на ODAÏA, страхотен, аз го взех за 7 Е от кръглите цени; комплект от две блузки за Симона, които с някакъв код ми излязоха 0 евро, също много хубави, и подарък - черната чанта, която също ми хареса, кожата е изкуствена, но много мекичка. Доволна съм. Peace
Chockolina, намалила си с код блузките и си пуснала код за подарък. Това означава ли, че някои кодове могат да се ползват заедно?

Аз също пуснах поръчка с един от кодовете, който намаляше 15 евро от новата колекция. Така пуснах 3 блузки с дълъг ръкав от новата колекция, като и трите ми се намалиха на 0.00 евро, кода прави доставката 5 евро и дава подарък черната чанта.  Peace

Кода предполагам е 62952 и маха 15 евро от ненамалени. Аз се интересувам Чоколина сложи ли и други покупки или си остана само с 5 евро?

# 667
  • БГ
Този потник само кафявия ли включва или и белия,който се вижда отдолу? https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.pngproducti … tegoryid=41260240

Мисля, че е само този, който е отгоре Simple Smile
да, само кафевия Peace

# 668
най накрая ми дойде поръчката от 11.07-за мен има само 1 блуза ,но е страхотна

http://www.laredoute.fr/vente-top-la-boutique-motif-safari.aspx? … tegoryid=32921268

# 669

http://www.laredoute.fr/vente-top-la-boutique-motif-safari.aspx? … tegoryid=32921268

Ех, как съжалявам, че не я поръчах...

# 670
  • Варна

Кода предполагам е 62952 и маха 15 евро от ненамалени. Аз се интересувам Чоколина сложи ли и други покупки или си остана само с 5 евро?

Да, точно с този код. Peace Платих 7 евро за сутиена и 5 евро за доставка. Кодът можеше да ми намали още нещо, но не открих такова за 5 евро, което да ми харесва и също да ми излезе без пари. Mr. Green Като пуснах поръчката, ми се появи съобщение, че ще ми я обработят ръчно и нещата, които съм поръчала, ще се появят по-късно. Писах им веднага, след няколко часа ми отговориха, че вече са ми я обработили и нещата ще се появят в суиви-то скоро, като проверих - те вече бяха там. Peace Поръчката ми е от 22.07., тръгнала е от Франция на 29.07., а вчера е пристигнала във Варна.

# 671

Ех, как съжалявам, че не я поръчах...

има още номера-поръчвай  love001  love001

# 672
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Взех си поръчката от 19.07.:
 - невероятно е!
 - добро попадение!
 - нищо особено, дори ми се струва малко некачествено.
 - също много хубави.
 - в бяло, препоръчвам с две ръце!
 - това пуловерче е много уголемено. Взех размер 74 за племенника, а така като гледам, ще стане на дъщеря ми, която е на 2 години.

# 673
  • София
Може ли линк към предпоследното, синята ризка?

# 674
  • Пловдив
Момичета, знае ли някой какво означава френската дума ramie? Срещнах я в описанието на една дреха в сайта, като част от състава на материята. Електронният реводач не я превежда нито на английски, нито на български.

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 17:25 от marzeliva

Общи условия

Активация на акаунт