LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 104
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Аз и днес нямам известие за поръчката от 17-ти. Weary
Недей  рИва не си само ти Mr. Green

Сигурно, ама аз да си кажа.hahaha  

Sun, покупките ти са наистина трепач.  Peace

# 691
Силвето_85, bejbi, marzeliva, благодаря ви!  Hug  bouquet
bejbi, да, това са форумските потници за 2 евро.  Simple Smile
argun, мъжът ми е по-скоро с тесен крак. Носи 42 номер и тези са му точно.  Peace

# 692
И моята поръчка от 18,07 е тук,днес си я взех от пощата
тези са много хубави и мнооого удобни,гласувам с две ръце за тях
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-en-cuir-a-talon-la-redout … tegoryid=45857583
останалото е предимно от кръглите цени и все обсъждани неща

и да се похваля,че си получих и машината за хляб с една от поръчките,единствено в нея имах отказан артикул-оказаха се обеците които задължително се поръчваха с кода намалящ машината

# 693
  • БГ
Получих известие за поръчката ми от 10.07 в понеделник, за успокоение на всички чакащи   Hug 
Sun, всичко ми хареса и ти стои супер, без форумските потници, ако това са те  Peace

много хубави покупки, Peace а  потника стои така защото е по-малък номер според мен ,моя стои по друг начин, а може да зависи от формата на бюста ..... newsm78

# 694
  • София
и да се похваля,че си получих и машината за хляб с една от поръчките,единствено в нея имах отказан артикул-оказаха се обеците които задължително се поръчваха с кода намалящ машината
Е, на това му се вика късметлия  Laughing

# 695
Е, на това му се вика късметлия  Laughing

Наистина си късменлийка  Peace Една колежка се издокара с два чифта обеци, защото не й приемаше кода само с един чифт.

Сън, благодаря за инфото, не стават за нас значи.

# 696
Днес си взех поръчка от 22.07. - от пощата. Само 3 неща имаше вътре - този сутиен на ODAÏA, страхотен, аз го взех за 7 Е от кръглите цени; комплект от две блузки за Симона, които с някакъв код ми излязоха 0 евро, също много хубави, и подарък - черната чанта, която също ми хареса, кожата е изкуствена, но много мекичка. Доволна съм. Peace
Chockolina, намалила си с код блузките и си пуснала код за подарък. Това означава ли, че някои кодове могат да се ползват заедно?

Аз също пуснах поръчка с един от кодовете, който намаляше 15 евро от новата колекция. Така пуснах 3 блузки с дълъг ръкав от новата колекция, като и трите ми се намалиха на 0.00 евро, кода прави доставката 5 евро и дава подарък черната чанта.  Peace
ще споделиш ли какви блузки и с кой код Praynig

Блузките бяха тези:
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-garcon-1-col-roule- … &numberpage=1
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-garcon-col-v.aspx?p … tegoryid=49025318

Кода наистина беше същия, който каза Мирел, но ти може да пробваш и с другите кодове които са в темата и са 15 евро от новата колекция.  Peace

# 697
Аз и днес нямам известие за поръчката от 17-ти. Weary
Скъпа аз чакам от 9 и 12 #Crazy

# 698
........................................
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-en-cuir-a-talon-la-redout … tegoryid=45857583

Ти кой № си взе?Няколко страници по-назад ги коментирахме с една мацка,но се чудим понеже няма  №38,дали да скачаме на 39 Thinking

# 699
Какъв цвят е pomme? Става въпрос за тази блузка... Интересува ме как е на френски цвета подобен на бордо  newsm78

# 700
Какъв цвят е pomme? Става въпрос за тази блузка... Интересува ме как е на френски цвета подобен на бордо  newsm78

Ябълково... демек, от малките снимки - третата.
Не виждам цвят бордо - иначе е bordeaux.

# 701
Получих известие за поръчката ми от 10.07 в понеделник, за успокоение на всички чакащи   Hug 
Sun, всичко ми хареса и ти стои супер, без форумските потници, ако това са те  Peace

много хубави покупки, Peace а  потника стои така защото е по-малък номер според мен ,моя стои по друг начин, а може да зависи от формата на бюста ..... newsm78

tevolere, благодаря ти!  Hug Да, права си. Може би наистина тези блузки (потници) са за по-подходящи за по-малък бюст.  Peace

И моята поръчка от 18,07 е тук,днес си я взех от пощата
останалото е предимно от кръглите цени и все обсъждани неща

Veli_M, браво! Да ти е честита и да ти служи вярно дълго време!   bouquet Как ли не я мъчих тази машина, не стана номерът и това си е.  Mr. Green

anji78, pomme е ябълка, а бордо си е френска дума - bordeaux.  Peace

# 702
  • София
New line   bouquet

# 703

Ябълково... демек, от малките снимки - третата.
Не виждам цвят бордо - иначе е bordeaux.

Argun, Sun благодаря!   bouquet Зеленото значи  newsm78 Ами като уголемих снимката се показа и една подобна на бордо, но явно е или cyclamen или fuchsia в такъв случай...

# 704
anji, fuschia е по-тъмното.  Peace

Вчера и днес получих поръчки от 10-ти и 18-ти  Sunglasses , обаче банските, които ни трябват спешно, са в липсващата от 16-ти  Mr. Green Този път съм много доволна от всичко. Ето снимки на някои от нещата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=250174&pid=6806113 , останалите са още по-познати  Laughing Единият подарък бяха чантите noir/chocolat, на живо не са така лъскави, определено ми харесаха.  Sunglasses  И са си съвсем кафеви, черно има на дръжките...с фантазия.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 23:08 от Fancy N

Общи условия

Активация на акаунт