В Германия jodeln-уваме и тролеи сънуваме - тема 84

• 18 673
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
Здравейте,днес писах ,но поста явно се е затрил!Отдавна не съм се вясвала Hug
Девисил намерихме в една градинка и понеже нямаше никой си набрахме Embarassed
Мишка,мед по принцип не се препоръчва на бременни,кърмещи и деца до 3г.Образува токсини  в детския организъм,а от там и алергии.Аз това го разбрах късно,на Бойко давам Мед само когато е болен.Помага му!
При нас нещата са същите.Плацикаме по канали и реки.
Дианджели,аз си му заголвам бубата ,когато го къпя!И да ви е жив и здрав рожденника newsm59

# 196
Имате много поzдрави от Лиска, тя е с бан и смята да не пиШе пове4е във форума.

# 197
  • в сърцето на един мъж...
Ау, що така я наказаха???? Shocked

# 198
Жалко, много жалко за Лиска. Ужасно ще ми липсва.
Мама им, чавки.
За пенисите  - малкия е с вродена фимоза. Търся някой да го оперира, няма. Въобще не ми се занимава, нито така ще го оставя. ако някой пита защо, защото се подобрява качеството на секса  Peace

# 199
  • Варна
Жалко, много жалко за Лиска. Ужасно ще ми липсва.
Мама им, чавки.
За пенисите  - малкия е с вродена фимоза. Търся някой да го оперира, няма. Въобще не ми се занимава, нито така ще го оставя. ако някой пита защо, защото се подобрява качеството на секса  Peace
Риен,какво е това?И не разбрах,в кой от двата случая е подобрението Wink

Абе,в първите месеци , на няколко пъти  успявах да направя нещо,но сега е направо изключено.Направо имам чувството,че му е като точица отворчето.

# 200
Е точно това е фимозата. Когато предкожата не преминава зад главичката. И докато 95 % от момчетата се раждат с частична фимоза, която се разрешава после с дръпване на кожата назад, то има един процент, който такова дръпване не може да се осъществи, кожата стои пред главата като хоботче.При Марк не се вижда никаква част от главата. Това няма да се оправи, но не се заголва по познатия метод. Дано съм обяснила добре. И понеже аз не съм любителка на кожите, и както моя лекар казва "so oder so" искам да го обрежа, търся хирург , който да се съгласи да извърши интервенцията. Ама се дърпат, понеже е малък за упойка. Когато детето е под 2 години , е много трудно да се намери хирург.Освен ако не се възпали.
При нас фимозата е балонообразуваща, пишчето се подува и така изптича урината. Абе, гламава работа немска, дерзая по въпроса...
Дианджели, Котарана има същия проблем при едно от децата, но няма нищо да прави по въпроса.Незнам защо, нейна си работа.

Сега имам текущ въпрос. Трябва ми прахосмукачка, но искам да е евтина.Над 100 евро не давам. В нас има един Vorwerk , за нищо не става според мен.Свекървата е развила чувства към него, супер бил. Обаче гледам сега на ангебот разни с торбичка и без торбичка. Аз като проста българка съм ползвала само с торбичка. И съм останала с впечатление, че те са по-добри. ако не е така, има ли някой идея защо и как и т.н.. И ако можете да ми препоръчате нещо евтинко и изпробвано няма да се сърдя  Hug

# 201
Ние си закупихме такова чудо Dirt Devil - подобен е на този модел

Аз съм супер доволна. Не слагаш торбичка, като почистиш, отваряш кутията и изсипваш всичко в кофата за боклук. После изплакваш с вода всички части, оставяш ги да съхнат и си хепи Mr. Green Купихме такава на майка ми, брат ми си купи и той подобна. Имат примоции обикновено в Реала и са около 100на евра. Ако трябва да избирам - пак такова нещо ще си купя Peace Голям съм им фен. Смучат добре, почистват перфектно, да не говорим, че са лесни самите те за поддръжка и почистване /не се набутваш за торбички/, което им е основното преимущество в моите очи, понеже торбичките са от по 10на евра нагоре.

# 202
Ние си закупихме такова чудо Dirt Devil - подобен е на този модел

Тъкмо щях и аз да я похваля Laughing Ама не знам какъв е точно модела - самата четка отпред не е толкова голяма.

# 203
А то и аз не ги знам моделите. Търсих такива картинки, ма не открих.  Thinking Но съм с две ръце за нея Laughing И на моята четката е по-малка.

# 204
Тъкмо този дявол ми се мъдреше като алтернатива. но има една за 50 и една за 100 евро.
centrino http://www.real.de/vorschau_elektro_haushalt.html?id=395&mod … bote_maxEntries=9
 и
equ http://www.real.de/vorschau_elektro_haushalt.html?id=395&mod … bote_maxEntries=9

# 205
Риено, еку-то е с филтри бре Rolling Eyes А центриното си е тази, за която говоря. Моя модел е подобен, само че е в черно.

# 206
Нашата е Magnum MPR - ходих да гледам сега Laughing

# 207
Хихи, аз не мога да я свърша таз работа, щото не съм си в Де Laughing Ама си е такова де, просто има различни модели. Аз, честно да си кажа не знам разликата им в какво се състои newsm78

# 208
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
добра среща  Hug

вече имам немска шоф. книжка.
наздраве, още не съм я взела  Joy и пия мохито. с лично отгледаната мента  Peace
пробивът е, че свекъра и свеки пиха и те мохито!!!
даже им хареса Wink

джоджен е Krauseminze на немски  Peace

донесах си от Гърция мурсалски чай.
подарих и едно пакетче на свекъра.
вече ме мислят за вещица  hahaha

наздраве...

# 209
  • Варна
Мерси,Риен и на мен не ми се струваше нормално такава малка дупчица като върха на топлийка.
Оф,ще се ходи при доки ooooh!А ,като са ми видимо здрави децата,хич не ми се стъпва там,че с
термин или без двата часа си ги отвисяваме.

Общи условия

Активация на акаунт