Отговори
# 195
Мерси за поздравленията за зъбчето, то било голяма радост!
Ние днес ще си останем, че много жега, вчера цял ден изкрахме навън, много добре беше, следобедните жеги бяхме в Градската под една дебела сянка, и там малкия спа на хлад , а ние с една приятелка хубаво си поприказвахме Rolling EyesНо днес е мноооого топло.
Аз също оскам да давам чушка вече, но от готовите пюрета май липсва много избор с този зеленчук , или аз съм пропуснала, кажете ако знаете нещо да лупя с чушка, знам само на Ганчев, че имаше нещо с капия, но неговите няма да ги купувам повече никога. Crossing ArmsВ краен случай ще добавям към зеленчуковото пюре, ще я приготвям само нея отделно.
За сукането, Мариячо не ме дере, но си ме постисква, защото е свинал, че шишето така му пръска вода и му е кеф и така си помпи, много е смешно, но и малко боли, но търпя. #Crazy

# 196
Здравейте!
Ние зъби нямаме,но се лигави ,като чешма е.Не лази.Изправя се.И направо си ме е срам да кажа,ама не се и обръща-от съвсем малка мрази по корем и това си е Blush
По тоя повод да питам-гимнастика успявате ли да им правите и каква?
И понеже все иска да е права ,слагам я и на проходилка,  и  търся буйки за прохождане на Колев,ама все големи.Декоративните пък са неподходящи.Вие с какво ги обувате?
За храненето-аз й готвя обедните манджи,освен всичко понякога слагам целина,малко домат и накрая ,когато е готово добавям много пресен магданоз,пасирам и много й харесва.
На гърне я слагам от както направи 6 месеца,(тя започна от рано да седи стабилно )и върши почти винаги по нещо  Simple Smile

# 197
  • до една звездичка
Алекс и другите давали праскова - Обелвате я и я пасирате ли? Имаме много домашни праскови, а аз се чудя как и дали да и давам. То става нещо като много гъст нектар, който може с лъжичка да се дава. Така ли давате?

Аз давам праскова от около месец вече. Страшно много и харесва. Измивам я хубаво, обелвам, пасирам. Добавям 1/2 синя слива и резенче банан (като контра ефект на първите две, щото иначе става страшно Laughing)

# 198
  • София, Дървеница
Здравейте!
Да се отчета от консултацията  Laughing      +600г / +1см   Crazy
И педиатъра каза да въвеждам мръвките (пилешко, заешко, пуешко)

И така!
Ние ще ходим дружно на Батак другата седмица, за да избягаме от жегите...

лек ден!

# 199
Хубав ден и от нас!
Благодаря за отговорите за зеленчуковите пюрета.
Праскова давам от няколко дни, на пара с ябълка или сурова да си смуче. И в двата случая ги беля. Много ги харесва, направо пищи от удоволствие. Вчера уж само ближе ама като му я взех от ръцете и половината беше изядена.
Мисля да не ходя на консултация този месец, нещо ме мързи в тези жеги, снощи го мерих 76 см, но за килцата не знам точно, може би към 10, другия месец ще видим.
Моят пък напоследък отчита някаква самостоятелност, не хленчи за мен както преди, дано тенденцията да е трайна и все така да се заиграва сам.

# 200
  • София
Здравейте и от нас. Grinning
Ох, как ми крещи на главата това дете. ooooh!
Имам да ви се оплача две неща. Sad
1. Как е сукал моя тая сутрин не знам ама ми е насинил зърното здраво....и сега ме боли. Whistling Направо лилаво е станало. Като малък не е правил такива работи.
2. От вчера давам пуйка, а от днес...грах (моля ви се Sick).Голяма шматка съм. #2gunfireВчера взех едно пюре на Бебевита и четох, четох...не дочетох явно. И днес го давам, а той яде и ушите му пращят, не мога да сваря. Опитвам аз да видя какво толкова му харесва това повече от другите и....ами то ми бие на грах!!! Иначе и месото му допада. Peace
Хайде, оплаках се, сега да си ходя. Laughing До скоро. Hug

Сега пък трето. Изяде едно парче хартия това диване!!! ooooh!

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 14:19 от dama

# 201
  • тук и сега
Здравейте,

сетих се да попитам мамите, чиито бебета смучат каучукови биби Grinning - на колко време ги сменяте? Съвсем забравих от кога сложих на шишето такава, знам че трябва да стане лепкава като се износи. Още не лепне, но малко побеля.

divan4e, рядко успявам да направя на Тони масаж и гимнастика през последния месец особено гимнастика, нея никак не я обича още отначало. Педиатърката ми дава всеки път инструкции за гледане на бебето за съответния месец то малко смешно ми звучи това и там има подробно описание на масажа и гимнастиката. Разгледай тук, повечето упражнения съвпадат.

как давате пресни плодове - пасирате ли? Аз когато дам на Тони някакъв плод, той отхапва доста големи парчета, не смуче като някои бебета и се страхувам да не се задави.

# 202
  • Пловдив
А, dama, тези пюрета на Бебивита с грах много се харесват   chef То колко ли грах има там .. незнам, но аз редовно и давам на Михаела. Те са два вида - Градински зеленчуци и Различни зеленчуци  Laughing - почти няма разлика, ядат се с плющене на ушите и двете. Незнам дали това се брои за въведен грах  newsm78 То и в някоя от кашите имаше протеин от грах   #Crazy - тъй че .. приемам грахът за въведен  Crazy
Мъжът ми вчера донесе някакви малки колонки, в които да се включва мп3-плейъра, та уж като излизаме на разходка да я приспивам с песни  Crazy
Преди малко го пробвах на кошарата - Действа! Вече няма да пея  Laughing И тъй като съм сложила много песни, дори незнам какви точно, преди малко влизам в спалнята и чувам как се носи песента - Жив е той жив е там на Балкана  Laughing Много смешно ми стана. Пък моето кърти  Joy

П.С. И аз рядко вече правя масаж. Не търпи. И аз нямам нерви да я гоня по спалнята. Пък гледам, че пак са се стегнали ръчичките  Rolling Eyes Хубаво е да ги поразмачкваме отвреме на време  Simple Smile
Пресен плод съм давала само ябълка да смуче. Беше отдавна. Май трябва да опитам пак.

# 203
Добър ден! Simple Smile

Оползотворих времето, докато Ени спи и изгледах "Секса и града"! 130мин релакс и носталгия, че всичко свърши.

Днес тук е ужасно, едва ли ще излизаме следобед Tired

Май някакъв зъб ми се привижда, но диването не ми дава да видя избил ли е, не е ли.Поне е кротичка.

дама, не се шашкай за хартията, намирам вече 2 пъти в памперса й парченца, омешени с другите екстри Crazy

# 204
  • София
Ханна...липсваш ми нещо в чата. Mr. Green
Градински зеленчуци  е. Peace Направо  само това ще му давам хахахахха много го хареса. Аз спрях по едно време, че се притесних за грахът а той...зяпнал милия остана...с пръст в уста. Crazy Не посмях повече. Rolling Eyes
Довечера ще чакам да видя дупето колко звуци ще издава. Laughing Дано не го разстрои нещо, че сме и сами и няма кой много да го разнася. Praynig
А аз посред лято му пея зимни песнички. hahaha Ама знаеш ли как се унася. Е, на ръце и с биба ама това са подробности. Wink
Фил кажи как свърши, взеха ли се най накрая с тузара? Mr. Green Успокои ме, викам си къде ли ще му залепне сега това парче, то колкото нокът ама.... Embarassed

# 205
Взеха се, да, ама голяма драма беше Mr. Green
Абе струва си да се гледа, след като си следил сериала Wink

Никъде няма да му залепне, ще си го изака Grinning

# 206
  • Пловдив
дама, не се шашкай за хартията, намирам вече 2 пъти в памперса й парченца, омешени с другите екстри Crazy
Аз пък редовно намирам косми!  Sick Нали прахосмукачката ми се казва Миша  Laughing която пък реве щом пусна другата прахосмукачка  ooooh! Тъй че, ще чисти тя  Mr. Green
dama, нищо няма да му стане от граха. А чата - ами то вече съвсем опустя.
Добре че е твоето многоточие Wink  Laughing

# 207
  • София
Аз намирах косми така, когато си сменяше косата. Нали ръцете от главата все в устата. Чудех се как не съм го забелязала да се дави а ги ака. newsm78
Хората уж са по почивки. Wink

# 208
Противно на всякаква логика, пък, моята Дарена оплешивява откъм тила.
Туй щото заговорихте за косми Sick
Вместо да трупа коса за опашка на първият РД, тя ще е плешка Rolling Eyes

# 209
  • Пловдив
Аз мисля, че ще успея да и направя опашка за 1 рожден ден. Влагам цялото си старание вечер да и сресвам надолу стърчащия перчем. Сутрин стърчи, но като се поизпоти малко  ooooh! косицата уляга  Laughing че и започва да се къдри леко  Flutter
Незнам дали са по почивки, но ние спретнахме един мини-чат тук трите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт