Ханна, и и Крис го беше страх, но първо му я показвам изключена, после му пея и говоря и я включвам изотзад и му се хиля. При нас действа, макар че таткото не знае и дебне като излеземе да изчисти.
(аз само при спешни случаи
)
(аз само при спешни случаи
)

Маги така му се радваше на филмчето че дори с ръка му маха за здравей 

Хиляди заслужени благодарности за вас момичета! С вашата сериозна помощ се преборихме с конкуренцията. Още веднъж БЛАГОДАРЯ!!!

,браво, браво на малките кукли.
, а то си е доста време - не се отказва, набързо успявам криво-ляво да го поизмия. Слагам във водата много играчки, които той с такъв кеф изхвърля извън коритото.
. От днес си е измислил една игра - изправя се, хванат за решетката и се пуска по дупе назад, пак се изправя и после се пуска и така без да спира, много си се весели
. Слагам една пелена зад него на таблата на леглото срещу решетката, защото много му станаха контузиите напоследък.

Дано скоро се върне мъжа ти.
Аз не съм говорила с нашата педка - тя си мисли, че яде пюрета от 3 месечна възраст и пие сокче от 40-тия ден. 

Но днес например той сложи 

ПомагаШ ли НА мъжЪТ в домакинската работа?
Та в тая връзка....за след ремонта ще се сдобием с миялна, че...."омръзна ми да мия чинии" 
Милия, дори не разбра какво стана, аз скочих лед да вадя, да му слагам, толкова се шашнах, а той милия дет се казва по една сълзичка отрони и ме нагушка едно хубаво. После ми се усмихваааа.

Сега спортува под душа...набира се на маркуча на душа.