Отговори
# 225
nivear, отиваш в профила си, от там в потребителски настройки Grinning

# 226
  • до една звездичка
Благодаря ви за съветите  Hug Ще пробвам  Peace

# 227
  • София
И аз днес както никога. Mr. Green
Чудя се..... newsm78 от какво ли Косето тия дни може да ака все зелено???? newsm78

# 228
Хехе - тук вярно е като чат - изпуснах ви за 2 часа и вие цяла страница сте изписали  Joy

Пък аз днес прочетох цели 70 страници от поредния учебник - направо съм отличник  Mr. Green

Марти вече не е плешив - мина му  Simple Smile

Дама - какво става - зариби ли се?

# 229
Ох, голяма жега беееее Whistling, не се диша ooooh!
Аз преди малко обелих парче ябълка на Нелка и тя уж само го смуче, а по едно време отхапала едно малко парченце и като се задави, изкарах си акъла ooooh!. Тупах я по гръбчето, докато изплю парчто. Леле, ама остри били тия зъбки  #Crazy Много трябва да се внимава Naughty
Днес ми беше на гости една приятелка с бебе януарче, с един ден по-голямо  от Нелка - момченце. Лази като буболечка, изправя се в кошарата - страшна работа. Мойта щерка само седи и го гледа, трепери от радост, а не се сеща и тя като него , мързеланата  Crazy

# 230
Здравейте и от мен!
Вие наистина голям чат сте заформили днес, голяма активност. Жалко че чак сега влизам, че и на мен така ми се лафи с някого, а в чата май вече никой няма. Много ми е скучно откакто майка ми си замина, няма с кого нормален разговор да си проведа през деня.
dama и моята от 2-3 дни ака зелено, та се чудех и аз от какво. Щех да питам при вас има ли такова нещо. Аз в момента захранвам с банан, та си мислех че е от него. Също давам и овесена каша но вече 2 седмица та незнам, може ли да е реакция към храната newsm78 . Акото не е по-рядко от обикновенно, но доста тъмно зелено. Иначе Мони си е ок, не мисля че и има нещо.
Gerit0 На Маги и давах като беше малка от тези зелените, най-твърдите ябълки и тя неможеше да ги грезе, само ги смучеше и търкаше във венците. Но пак много трябва да се внимава

# 231
А къде се загубиха коконка, ИраМира?

# 232
А къде се загубиха коконка, ИраМира?

Здравейте най - после и от мен .
  Ирамира беше в Пловдив .

След дълго отсъствие и голяма почивка на морето аз се завърнах. Peace

Да се похваля утре кръщаваме малката госпожица и в събота ще ви пусна снимчици .
  Весело прекарване на всички именници в утрешния ден и много усмивки от кака Ви Усмивка !   bouquet
  Ние сме добре , починахме си страхотно, в къщи ремонта приключи и аз съм доволна и щастлива . Joy hahaha
  Сега отивам да ви чета какво сте писали , че съм изпуснала две темички .

# 233
  • София
А добър вечер. Да се отчета..щото днес все едно не съм. Laughing
Фил в това отпускарско време не можем хвана "спатиите" на никого. Mr. Green
Косето спи, таткото на работа и аз мисля да си легна по-рано, че с това будене да се кърмим..... Whistling не мога се наспа.
Моето дете си направи режим за вечерното лягане, тук от известно време го забелязвам като по часовник, в 21:30 отнася плувката. Grinning
Ми...няма друго. Rolling Eyes Спокойна нощ на всички.  Hug

# 234
Усмивка, добре завърнала се и весело изкарване на кръщенето Hug
Ние тази нощ тръгваме към Несебър, днес цял ден оправям багажи, лудница Simple Smile
Ще пиша като се върнем живот и здраве!

# 235
  • София
Да се разпиша и аз, че в неделя сутрин потегляме за морето и сега ме чака едно стъкмяване на цялата къща. И как ще се побере всичко тва в тая малка кола ...?!

Фили, като попита за ИраМира се сетих, че тя беше дала един линк за емоционалното развитие на бебоците по седмици броено от термина(или нещо такова). Някой ако си го е запазил моля да го пусне пак.

Аз вчера се почувствах като жена - дойде гледачка за 5 часа и обиколих магазини и фризьори, пих кафе с приятелки. Но разбира се има и гадост - заключиха колата със скоби, защото пратих смс на "Синя Зона" с грешен номер на колата и хем накарах приятелката ми да слезе и да ми го каже Embarassed. А пък и гледачката май няма да гледа Крис повече. Това беше вторият път (Първият беше преди месец и нещо), та като си дойдох каза, че и било доста трудно защото той си ходи и тя не е могла да отиде до кухнята дори - връзвала го в количката и с него до кухнята за пюре. Иначе е толкова свестна жена, но ... май в мойто маймунче е причината.

Весело изкарване на matza83!
Усмивка, дано кръщенето мине страхотно!
Хайде Лека, и честито на месечинковците, зъбите и утрешните именни дни!   bouquet

# 236
  • тук и сега
Grinning
И Тони е с много смешна прическа - отстрани и отзад почти няма коса, но отгоре - едни бритони, едни кичури. Ако беше момиченце така щях да си развихря въображението.

Приятно и весело море на всички, които тръгват. Правете снимки, че някои само така ще го видят. И без неприятни моменти.

Ние с Тони май пак ще пообиколим бабите, току-виж съм откраднала половин- един час само за мен. Че тук вече сама си приказвам и ми идва валериани с шепите да почна.

А, да, честит имен ден на всички утрешни именници.

# 237
Добър вечер ,

аз пък избягвам да я нося на ръце ,оставям я да си играе с играчките в кошарката или на одялото (но под надзор) .Днес ми се прииска да я гушкам , а тя се обръща наляво ,надясно , върти се и аз пак я пускам на леглото да се търкаля .

Хайде лека нощ ,време е за сън  Hug

# 238
  • Карлово
Честит имен ден на всички малки Марии! И на големите, разбира се!
И да почерпя, че и аз нали в кюпа.

# 239
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ!!!ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО МНОГО УСМИВКИ!

Общи условия

Активация на акаунт