Отговори
# 240
  • София, Дървеница
И да почерпя, че и аз нали в кюпа.

Честит имен ден,  Микки!!!!

Честит имен ден на всички малки и големи Марии

Здраве, щастие и повече усмивки!!!

# 241
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

ЧЕСТИТО И НА ВАРНЕНЦИ, ДНЕС Е ПРАЗНИКА НА НАШИЯ ГРАД!

# 242
Добро утро!

Честит имен ден на всички именички! Hug

Честит празник и на варненки! Heart Eyes

Преди да родя Пресил имах мисед в 8 седмица.
Като забременях с него и в началото леко прокървих, полежах няколко дена в нас и на 15.08 отидох на този голям празник да си запаля свещ и да се помоля това бебче да се закрепи Simple SmileСлава богу, всичко завърши добре.

# 243
Честит имен ден на всички именнички и именници Hug  bouquet!Да сти живи и здрави!
Честит празник на варненки!

# 244
Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet

За Микки

Честит празник на варненки!

# 245
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАРИЙКИТЕ
На озъбените човечета - Браво на вас! newsm44
За шампоан препоръчвам Низорал и витамини Мерц, аз лично съм много доволна от тази комбинация, но при всеки е индивидуално.   bath
Снощи с моя любим си говорихме пак за онова малко чоече, което бе изоставено във влака - да го осиновим и Митко ще си има братче. Такова хубаво бебе как изобщо родители изоставят децата си? Не мога да го разбера това! Що за човек си, че да изхвърлиш едно малко и беззащитно бебче? Ще го обмислим добре, но като има за едно ще има и за още едно, ази без това искам 3 деца.
Стига съм ви занимавала!
Фили Секса и града наистина е ок, ама много предсказуем ми се стори иначе, аз харесвам сериала не ме разбирай погрешно просто очаквах повече.
Маца хубаво време ви пожелавам! newsm03
Браво на бебенце с трите зъбчета  tooth tooth tooth
О, Барненки Честито и на вас!  bouquet

# 246
Честит имен ден на всички именнички.Да са живи и здрави.

Микки това е специално за теб

Приятно изкарване на всички,отправили се към морето.

Варненки,честит ви празник на града.

# 247
Честито на всички именници! Да са живи и здрави!  bouquet
И моя Мариянчо май има празник...но не съм сигурна съвсем, по всички календари, които гледам е на различни дати.
Той току що яде попара, хареса му и се облизваше, ама пък тя си беше вкусна, останаха 2-3 лъжички и за мен, та си припомних детството... Embarassed
Имам 2 въпроса:
Ако сега съм дала сухарчета с глутен и след обед яде овесена каша, много ли ще му дойде и правилно ли е така, или само едно хранене трябва да съдържа глутен?
И какъв чай мога да слагам в попарата, обикновен ли или има някакъв специален?

# 248
Честито на всички, които имат празник днес, много усмихнат ден им желая!
Габи, жалко за бавачката, дано си промени мнението.  Аз за багажа ви съчуствам, ние като тръгвахме за морето изнесох цялата къща и едвам се събрахме а бяхме с ванче, като повече от половината неща не ги ползвахме, но следващия път ще мога да преценя по-добре....надявам се.
И аз се сетих вчера за коконка,че зачезна.
Фили ти откъде си намери филма и на мен ми се гледат тия мацки, откога не съм гледала нещо свясно. Вчера се опитахме да гледаме волейбола, не стига ,че паднахме така тъпо ами то бяха едни писъци едно мрънкане...
П.С Ако някой го е гледал имаше един от американците дето се беше кръстил Волей Бол та се смяхме, че и ние като върли баскетболисти можехме да кръстим детето Кошница Топкова примерно. Joy

# 249
Здравейте отново!!!  И ние вече се завърнахме от отпуска и сега започваме ремонти  newsm68...А на Яна толкова и хареса да пътешества, че сега не иска да стои на едно място и все иска някой да я разнася насам-натам! Ние още не можем да пълзим и се придвижваме с търкаляне настрани...този номер много сме го осъвършенствали. Мъчи се да си надига дупето, но прави някакво много сложно за мен упражнение, подобно на лицеви опори, та не знам докъде ще стигне с гимнастиките си  Party няколко пъти ми се изплъзва вече от погледа и мъника пада от леглото, та после си скубя косите #Crazy. Голяма съм....патица  doh doh dohПеди предупреди, че не е много добре да си удрят главицата бебоците, та сега я следя нон стоп, че много ме е страх
Вчера ходихме на консултация и в шести месец сме 6 700кг/66 см.(+ 300 гр, +3 см), ама колкото - толкова Микки аз чак сега забелязвам, че си ни вписала с мерките за пети месец на първа страничка  newsm78...Зъбки още нямаме. Глутен и аз не съм въвеждала. Сега чакаме резултати от кръвта, та ще видим дали ще въвеждаме месото. А вие преди да започнете месните пюрета, каши давате ли?  newsm78 newsm78 newsm78...Че вече съвсем се оплетох и май в момента съм на принципа, "каквото и харесва", а кърменето е абсолютно на поискване, абе...отпускарска му работа!!!
Честито на всички с красивото име МАРИЯ!
и
леко понасяне на жегите

# 250
Честит празника на всички празнуващи!!! smile3525 newsm51 smile3525

Ewito аз също давам на Лъчезар сутрин попара и следобяд овесена каша, но не всеки ден. Иначе в попарата му слагам от чайчетата на Хуп, но мисля че може и обикновен билков чай.
Лек да на всички

# 251
Честит имен ден на всички малки и големи, носещи това хубаво име   bouquet Бъдете здрави, усмихнати, щастливи и нека само светли дни ви очакват  Hug Heart Eyes

Честит празник и на Варненки - да е все така приветлив и гостоприемен града  Grinning

Мами, вашите бебоци по колко пюре изяждат? Че малкия Иванчо повече от 7-8 лъжички, което предполагам е някъде около 30-40 грама, не иска. Дори повечето дни на 5-тата лъжичка започва да е мръщи  newsm78

# 252
  • София
Честит празник на всички Марии    bouquet

Аз се опитвам да отслабна, затова почерпка от мен няма  Wink

DesiT Жоро преди 3-4 дни така не искаше. Може и от зъби да е при вас, ама при него няма никакъв белег да му никнат зъбки още. Та по старите бабини схеми - първо намалих количеството и разредих храненията с 1/2 час. Един ден му стигаше, на вторият взе да лапа. Сега да чукна на дърво, хапва, но пак си има неща които изяжда бързо (като бисквитената каша на Слънчо) и такива, които не харесва (всичко с месо).

# 253
Духи, от сървъра директно го гледахна Networks сме

Еви, би трябвало и Мариянския да има имен ден, нали името му е производно на Мария Rolling Eyes
Да ви е жив и здрав! Hug

Мия, честито и на теб!  bouquet

# 254
  • Пловдив
Честит празник на всички Марии, Мариянчовци  Laughing , месечинки и на всички варненки!   bouquet
Габи, щом бавачката от две гледания е вдигнала ръце  Crazy незнам, да ти е жив и здрав палавника  Hug
Ewito, според мен ще му дойдат много две глутенови манджи в един ден. Но незнам де, другите да кажат. А специален чай за попари няма  Laughing - може чиста вода, шипка или лайка Simple Smile

DesiT, бебетата вече омитат 190гр пюрета. Е, не винаги и не всички Simple Smile Опитай да смениш лъжичката или му удай да си държи лъжичка в ръката та и той да бута в устата Simple Smile

А аз да питам - Докога ще ми се плаши Михаела от прахосмукачката и пасатора?? Някои от мамите с по-големи дечица да кажат как се справиха с това. И въобще как да процедирам, че да свикне с тях?  newsm78 Да ги пускам по малко всеки ден пред нея, или .. да изчакам още малко? Много тъпо така ... Ние винаги сме заедно - как и кога да изчистя!?!

Общи условия

Активация на акаунт