Отговори
# 255
Честит имен ден на всички именници !

Честит празник и на Варненки !

bouquet

# 256
Честит празник на всички Марии, Мариянчовци  Laughing , месечинки и на всички варненки!   bouquet

smile3525 newsm51

При нас нищо ново,папкаме,спинкаме и не слушкаме....

# 257
Еви,попарата я правя с липов чай, или от мащерка,шипка и листа ог горска ягода/набрани лично от мен  Wink/.От купешкия на пликчета съм правила само от лайка,на другите им нямам вяра.Мисля,че не е фатално две глутенови на ден,ако се притесняваш-давай кашата през ден-редувай с плодово пюре.А глутеновата непоносимост е наистина много рядка.
Някой питаше за пресните плодаве-давала съм настъргана ябълка-купуваме от приятели,много са сочни и Миши много я хареса.Давала съм му и да си държи парченце обелена,да си чеше венците,но той си няма зъбки още.
Миши на обяд изяжда 170-190мл пюре,месните ги харесва повече.
И той се плашеше от прахусмукачката,чистех само като се прибереше тати,за да го държи;но свикна с нея и сега е ок.Просто един ден тати го нямаше,а беше за чистене-първо я показах на мишето,после я включих и така.само гледаше учудено.
ох,само рита клавиатурата това дете ooooh!

# 258
  • София
Днес като съм се отдала на отдих ще има да се отчитам цял ден във форума  Mr. Green

Та за прахосмукачката - Ева на приливи и отливи още я е страх. Уж го преодоляваше, после пак се страхуваше. Даже за 2-рия рожден ден и подариха детска прахосмукачка и известно време чистеша заедно с мен, а после пак я хвана шубето. До дете си е.

Една мама във форума беше разказвала за нейната дъщеричка, която дълго време се страхувала и на около година и половина били отишли в някакъв магазин за техника. Детето видяло цяла редица с прахосмукачки. И като се засилила и им теглила една дълга реч-караница на бебешки език. И след това спряло детето да го е страх.

# 259
  • Пловдив
Една мама във форума беше разказвала за нейната дъщеричка, която дълго време се страхувала и на около година и половина били отишли в някакъв магазин за техника. Детето видяло цяла редица с прахосмукачки. И като се засилила и им теглила една дълга реч-караница на бебешки език. И след това спряло детето да го е страх.
Joy   hahaha  Joy

Миа, лесно му е на Жоро, подариха му зъбки  Laughing  Hug
Прати Ева насам  Grinning

# 260
  • София
Joy   hahaha  Joy

Миа, лесно му е на Жоро, подариха му зъбки  Laughing  Hug
Прати Ева насам  Grinning

А-а-а Дядо Коледа ще ги подари, затова още няма Жоро нито един  Wink

# 261
Аз с Пресил не съм имала проблем с бучащите уреди, като започнем от сешоара Mr. Green
С прахосмукачката се запозна още на първият час, след като се прибрахме в нас.После след годинката имаше един период, в който скачаше на фотьойла, докато чистя, ама отмина.
Дарена и тя за сега не се плаши, ще видим занапред.

# 262
       а Добър Ден !!!
 Поздравявам всички именници днес . Да са живи и здрави . Peace
 И аз да почерпя - за моята малка Мими и за майка ми Мария . Peace
 Днес ще има кръщене и Мими ще стане християнче .

Да Ви е сладко :

# 263
  • В полите на Пирин планина
Честит имен ден на всички именници. То и аз съм - казвам се Мариана  Grinning, тъй че ви черпя вуртуално  beer3

Моят син също има периоди на неядене. Сега започна малко по малко да похапва, че няколко дни беше отказал почти всякаква твърда храна.

# 264
честит имен ден на всички именници живи и здрави и много любов Томас се плаши само от прахосмукачката като я пусна и започва да плаче.весело изкарване на празника smile3525

# 265
Илия като пусна прахосмукачката много се радва,започва да гука и да се смее.Като я спра понякога плаче.Най-обича да гледа като работи пералнята.Като я види и не може да откъсне поглед от нея. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 266
Здравейте, да се отчетем и ние толкова я пазих и днес падна от спалнята, не бях в стаята и се чу само един силен рев, като отидох тя лежеше по очи на пода, как е станало незнам.
Та искам да ви питам дали тези дето дечицата им падаха търсихте лекар веднага, защото тя заспа след като си порева стабилно, но сега се чудя като се събуди дали да я заведем на лекар. Ох ако може да ми отговори някой, защото съм много притеснена.
Дано нищо да и няма но си направи цицина на бузката и челцето.

Дано няма повече падащи бебенца.

# 267
Здравейте, случвало ли ви се е, когато бебето е изнервено и неможе да заспи и си поплаче доста, приспива се сабужда се плаче и така 1 ч. После като заспи да се сепва на сън ( в смисъл поема си ряско въздух все едно се плаши, или и претрепват ту ръчичка ту краченце ) и така 1 - 2 часа докато се успи хубаво. Това се случва само когато е крайно изнервена в следствие на трудно заспиване. Също така да питам как патувате до морето с такива малки бебета не се ли изнервят 5 часа в кола, и ако спят къде, защото нашта максимум 30мин. спи в кошчето за кола.

Със здраве Габи !

# 268
delinda_d успокой се и не се претеснявай. Разбирам те напълно. Когато Мони падна аз веднага отидох в бърза помош, защото тя падна на глава на асфалта от сериозна височина. Помислих си че се е наранила сериозно. Но след като я прегледаха казаха че е ок и че е имала късмет. Нищо не и правиха освен да следят дали е адекватна и как реагира. Важно е също след падането да заплаче веднага, това значи че не е губила съзнание например. На мен ми казаха да не я оставам да заспи, за да могат да я наблюдават. Рискови били първите 4-6 часа, оттам насетне е извън опасност. Щом си е ударила бузата, значи лицето е поело удара и не е толкова страшно. Опасно е като си ударят главичките отзад. Тя явно само се е уплашила много. За твое успокоение, можеш да звъннеш на педи да кажеш какво се е случило. но ти си я наблюдавай как ще се държи като се събуди. Най-показателния признак за сътресение е повръщането. Стискам палци всичко при вас да е наред! Praynig

# 269
Здравейте отново!

Прахосмукачката при нас е с обратен ефект .Теди сладко ,сладко си заспива докато чистя с нея ... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт