Отговори
# 210
  • до една звездичка
Да ви се оплача - от вчера ме лепна гадния летен вирус с разстройство и повръщане. Няма такава гадост  Sick!!! Сигурно 30 пъти съм повръщала от вчера и два пъти повече....(другото). Чувствам се като парцал Sick Само се моля да не заразя Стела  Praynig

Фили, сигурно оплешивява там, където и се опира главичката във възглавничката  newsm78 И ние сме така - леко загатнато е "без кос" откъм тила, а иначе....Една ондулация, едно чудо - така ще си запомня май бебешките години на моята дъщеря - който където ни срещне да възкликва: "Мале, каква коса имате!" А вече имаме и лимби над ушите  Flutter

Момичета, един малко страничен въпрос  Embarassed Може ли някой да ми препоръча ефективен шампоан против пърхот? Никога през живота си не бях имала такова чудо, допреди да родя! Изобщо кожата ми стана адски суха след раждането, в чудо се виждам!

# 211
Аз за първия рожден ден мога да сплета плитка на челото и без това ми писна да ме питат дали е момиче Joy
Selsun blue за пърхот

# 212
Да, и аз тъкмо същият шампоан щях да препоръчам Grinning
Мъжът ми е много доволен от него.

# 213
Здравейте мамчета, от 100 години не съм писала. Sad Нашите мерки за 6ти месец са: 8600 кг. и 72 см.Отдолу почти са ни избили 2 зъбчета. На последната консултация педиатърката ми каза да започна да му давам попара, но аз още не съм въвела глутена.  Как според вас е най-удачно да го въведа, направо с попарата или преди това да започна с каша която съдържа глутен?  О тносно захранването, вече съм въвела и местни пюрета.
Целувки от нас и упешен ден на вички!

# 214
  • София
Еееее Дега, много неприятно.Какво става бе хора, половината народ се изпотръшка?!?! ooooh! #Crazy Sick
И моя е пооплешивял на тила. На всичкото отгоре има една запетайка на върха и леко вдясно...все едно крава го е...лизнала. Mr. Green А прическата на моя в повечето случаи е като...бръкнал в контакта. Отгоре каквото и да правя космите му растат под прав ъгъл. Shocked Има един образуван храст и наоколо полегнала тревичка. Mr. Green Ама и аз как го написах. ooooh!
Абе и аз освен косопад се сдобих с пърхот, чак ми се лющи на парчета. #Crazy Купих си един уж хубав шампоан против косопад ама от него май се сдобих с пърхота. newsm78

# 215
А, дега, точно това е странно, Дарена няма възглавница и спи само по корем, т.е тила й никъде не се опира Rolling EyesПлешла.

redoxide, аз понеже попара няма да давам, за това ще въведа глутена с каша.Скоро вече трябва да я свърша тая работа.
А и с попарата ако не си въвела и сирене стават 2 нови неща, така че...

# 216
  • София, Дървеница
Пак здравейте!  Wink
Чета, че с първо зъбче се хвалите,
а наш бебо и трето, и четвърто има от два дни  Party     Party
Водим класацията   tooth       smile3533 smile3533

# 217
Ааа, ива, никаква класация не водите Stop
Имаме бебе с 8 зъба Mr. Green

# 218
  • София, Дървеница
Т'ва съм го пропуснала  Embarassed
Лек ден!

# 219
Фили и аз си мислех че с кашата ще е по-добре.

# 220
  • до една звездичка
Аз за първия рожден ден мога да сплета плитка на челото и без това ми писна да ме питат дали е момиче Joy
Selsun blue за пърхот

Точно него ползвам - никакъв ефект няма:(

# 221
За пърхота използвам Нистатин на таблетки. Разтварям 2 в чаша вода, и леко втривам в корените. Така 2-3 поредни къпания. След това профилактично веднъж месечно. Обаче откакто съм бременна, а сега и кърмачка не го правя, че не знам дали може. Основната съставка на шампоана Низорал е точно нистатин.
да кажа и аз за зъбите- търся , ровя из устата и няма ,и няма.

# 222
  • София
Аз също мисля глутена да го въведа с каша. Даже съм си я купила. На Хип овесена. Peace Да си я гледам и да си пази ред. Laughing Още й е рано. Laughing

# 223
дега, жалко, явно не при всички е толкова ефикасен Confused
Тогава ще ти препоръчам друг-Neoval.

dama, и аз с овеса.И аз си я гледам още Grinning

Мисля, че напипах едно микроскопично избило връхче на зъбче Simple Smile

Днес съм голяма напаст Blush

# 224
Фил, как си сменяш все ник-а? От давна искам да те питам...и аз искам да си махна "р" на края.

Общи условия

Активация на акаунт