Отговори
# 75
Милички мои, ОБИЧАМ ВИ УЖАСНОООО !!!!!!   Hug Hug Hug Hug Hug
Страшно много ми липсвате, но компът ми се скапа и сега съм в една приятелка и веднага седнах да ви пиша.
Ние на 22 Август заминаваме за Гърция на почивка. Като се върнем, живи и здрави - ще закараме компа да го оправят. Много ми липсвате, да знаете Cry. Благодаря на всички ви за пожеланията за Рождения ми ден. Направо ме разплакахте. Трогнахте ме, калпазанки такива. Съжалявам, че не можах да почерпя нито за моят, нито на Марчело за рождения ден, но догодина ще се отчета. Засега чао ви от мен. Само да кажа за Енрико, че вече е почти 9кг. , висок е 72см. и има четири зъбчета. Мислете си за мен и не ме забравяйте... Naughty

# 76
  • Карлово
Ей, Джулка, радвам се се появи макар и за малко. Определено липсваш  Hug

# 77
  • София
Да мина за лека нощ.  Laughing
Джули, и ти ни липсваш. Hug
Клои, много неприятно така и то посред лято. Къде са го пък прихванали. Sad Те един на друг си го предават, не можеш ли ги раздели за 2-3 дена докато се пооправят? Rolling EyesТака с Алекс като тръгна на градината зимата се редувахме двамата,е..казвам ти здрав ден нямахме в къщи. ooooh! Оправяйте се бързо. Hug
Incandescent това със свекървите на много явно ни е позната картинката. Mr. Green Добре, че моята ме нерви само като дойде...2-3 пъти в годината. Mr. Green Иначе няма начин, усмихваме се и ...стискаме зъби.
Габи и при теб не е било лесно. Ама много ти е палав наистина, като порасне малко дано се кротне (ама не ти обещавам..от опит  Wink)

Хайде, гушкайте я бебета, я мъже, я възглавници и спокойни сънища. Hug

# 78
  • Пловдив
Добро утро!

gab_i, палаво дете си имаш Simple Smile Да е здравичко и по-малко бели  Hug
matza83  Hug Дано няма повече такива акробатики.
Клои, Микки .. какво да кажа - Да оздравяват бързо!!!
Djulichka, хайде, идвай! Липсваш на всички   bouquet
Относно свекървите - Абе Михаела продължава да плаче от баба си и дядо си. Ужас направо .. вече ми става неудабно.. От моите родители не реве, напротив, пък тях ги вижда мнооого по-рядко. Що така ..   Rolling Eyes
В последно време е много кисела. Май горните зъбчета ще се показват. Повръща много и противно на очакваното има срашен апетит!! и то не само съм кърма, но и към каквато и да е манджа. Отидем ли в кухнята, сложа ли я в стола, вднага иска да яде  Shocked по всяко време .. трепери цялата ... Сигурно и затова повръща (малка булимичка  Joy Joy ), но реве като свърши пюрето ...  Rolling Eyes

# 79
Добро утро!
Ох,тия болести Close,дано скоро да оздравяват малчовците Praynig.
Габи,ужасно преживяване!Докато четях и настръхнах.Ама така са те,малките хора.Маца,и на теб ти съчувствам,сигурно много си се уплашила Hug.
Мойта свекърва не е ужасна/то и аз съм си чешит/-помага жената колкото може.Сега гледа бати за две седмици,за което съм благодарна.Майка ми не е пенсионерка и трудно я пускат от работа,така че когато се налага-свекървата е насреща.
Буйки и аз няма да слагам сега,рано ни е.
От събота се сдобихме с бънджи,Мишето много се кефи,мисля,че е много полезно-да му заякнат петичките и мускулите на крачетета.На бънджито е бос или по чорапи.
Честито на всички бебоци,които вчера и днес порастнаха с 1 месец /и моето Мише е сред тях/  bouquet newsm51 txtloves Two Hearts

# 80
Здравейте, ние още сме в изгнание у наште, дано мъжа ми днес е по-добре, аз не че се оплаквам, тук си имам много помагачи, ама искам малко да си пооправя къщичката, че от 2 седмици не съм чистила... Embarassed
Ханна, и Мариян не се радва особено на свеки, не реве, но повече от 15 мин не седи в нея, виж за наште умира, майка ми я гушка, даже като му се скарам и протяга ръце към нея, хитра работа, на баща ми онзи ден като зацикли и 20 мин. го хванал за лицето и го милва и повтаря само дедедедедеде, е от време на време му викаше и бабабаба и тататата, но той едва ли е забелязал, така се беше ухилил, подмазвач голям ще излезе нашия, от сега ги работи.
За паданията, аз още си живея със споменя за онази сутрин, а то няма как да е иначе, нали на Мърко синката още му седи, напълно ви разбирам, милички, дано нямате такива преживявания повече. Hug

# 81
Габи,овесено-ябълкова каша има на Слънчо,аз в момента давам на Миши.Но да знаеш,че е млечна.
Момичета,знаете ли къде около Окръжна болница има детска кухня?

# 82
Добрютро   bouquet
Бързо да се оправят болничките  Praynig, че и мамите да си отдъхнат  Hug
Честити месечинки на днешните мини-рожденници  Hug
Аз отивам да се направя на готвач, че положението е страшно... то аз съм такъв псевдо-кулинар  hahaha , че.... добре, че на мъж ми му е здрав стомаха  Sick
Майка ми се притеснила, че малката не иска да седи (много е нестабилна) и ме кара да я ограждам с възглавници, та дано се научи... иначе ако има кой да я държи все ще стои права, но седнала... не може хич. Не смея да я сложа в столчето, че да не си обели нослето на таблата  newsm78 Какво ще ме посъветвате - да я укрепвам ли с възглавници или да я оставя... когато-тогава?

# 83
irchick, аз Алекс не съм я подпирала с възглавнички, тя сама се изправи и си седна в количката. Когато детето е готово тогава. Александра пък вчера за първи път се обърна от гръб по корем, нищо че вече седи. Всяко дете е различно и всичко с времето си.

Относно спането обаче веселбата става пълна-като я сложа в креватчето се обръща по корем и след това не може да се обърне обратно и надава вой. Тъкмо се мъчех да я уча в креватчето  Confused, а вчера заспа на спалнята за да може да си прави акробатичните номера.

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 09:54 от mi6ok_f

# 84
Само ние ли сме още без зъби???  newsm78
Да ви питам, знаете ли от къде мога да си изтегля животински звуци, за да уча малкия кое животно какво казва, но да са истински, че аз не ги имитирам хубаво???

# 85
Добро утро и от мен,
Маца,Габи много гадно това с дечицата,дано повече няма такива случки.

Болните да оздравяват бързо,знам какво им е на майките.Нали и ние до вчера бяхме така.
Илия днес пак ще го водя на лекар,защото вчера получи обрив по вратлето,гърба и коремчето.

За свекървите ние живеем с  нея и да ви кажа честно напоследък само ми лази по нервите,станала е просто непоносима.Иде ми да я  #2gunfire #2gunfire #2gunfireДобре,че скоро ще се отделят.
Стелт и ние още нямаме зъбки.

Честити месечинки на родените вчера и днес.

# 86
Gabi, аз давах овесена каша на Хумана с банан за лека нощ.

stelt77 и ние сме без зъби, а така ни мъчат....

Анжела седи, пълзи и се изправя, сама, без да я уча. Вече три пъти пада от кревата, такъв е въгарец...

Да ви разправям, онзи ден я гушкам и тя с биба. Хвана си я сама, извади я и туп в моята уста. Като ме видя и смях.  Joy Joy

Честито на всички, които имат повод и съм изпуснала  Embarassed.
 Hug Hug Hug

# 87
Деян също падна от леглото и си удари малко главичката,направо ми спря тока-така се уплаших,че после и двамата си поплакахме.Слава богу размина се без цицина,дано да няма повече такива изпълнения!
Засега пълзи,не седи стабилно,а трябва да е подпрян с възглавници или на двете ръчички отпред.
Иначе на последната консултация преди няколко дни бе 9300гр.,68 см.Хемоглобинът му е 124.
И аз още се въздържам да въвеждам жълтък,но пилешко месце си хапва с удоволствие.Записах го на кухня и му даваме основното ядене-пасирано.Понякога хо харесва,а друг път не,но общо взето готвят добре.Остатъкът от неговите манджи-супата и кремчето довършваме ние с баща му:)
Део още е с беззъба усмивка,макар че виждам долните му зъбчета в основата на венеца.Кога ли ще ни изненада?
Скоро се обсъждаше в какво слагате лъжичката,когато сте на разходка.Аз имам пластамасова кутийка за четка за зъби,която е дълга,разглобява се на 2 части и побира лъжицата перфектно.Идеята ми подсказа друга майка на бебе.
А аз въобще не мога да се оплача от свекърва-многа само да уча от нея и да и благодаря,че ми гледа детето,когато сме заети,и то съобразявайки се с моите виждания!Както казва тя:
"Няма лоша снаха или лоша свекърва-има лош човек!"

# 88
Здравейте!

Габи, ти ли попита за овесената каша, аз взех с помощта на Духчето Heart Eyes безмлечна овесена на Хипп.
Още не съм я давала обаче.

irchick, аз не подпирам с възглавници.И Дарена още се клатушка, но когато-тогава.

stelt77, аз мислех че само моето гардже остана беззъбо Grinning

Ханна, аватара ти що така зачезнал? Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 13:58 от Фили

# 89
  • Пловдив
irchick, аз също не подпирам с възглавници. Михаела се подпира на ръце или отпред, или настрани. Тя така и се научи да сяда - през положение по корем, през излягване на една страна  Laughing и седнала, но подпряна на ръчички. Малко издържа така и се спуска по корем напред. Има време - ще се научат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт