Отговори
# 165
ДА СЕ ПОХВАЛЯ, ТОКУ-ЩО НАПИПАХ ЗЪБЧЕ! LaughingПОЧТИ НЕ СМЕ ГО УСЕТИЛИ, ДАНО И ДРУГИТЕ СА ТАКА!
Ханна, Мърко много я хареса тази каша, после яде плодов десерт на Хип, също с цитруси, сега яде Семпер манго с банан, много му се услаждат, няма реакции, ще му давам, щом му е вкусно.

# 166
Здравейте и от мен
И аз вчера напипах зъбче на Илия,засега само леко се е показало,още не е избило напълно.То се очакваше,защото тези дни беше доста неспокоен и само си чешаше венците.

Домашни пюрета правя с по 2-3 зеленчука.Много му харесват на моя лакомник.

Аанет,оттук поръчах гумирания пъзел,за който питаш http://www.vegatoys.com/?area=toys&category=20&page=3&limit=12

Еви,честито ви зъбче.

# 167
Ести, много благодаря!  bouquet

# 168
Привет!

Големи жеги пак ни нападнаха ooooh!

Аз опит с готови пюрета нямам Whistling, за това замълчавам Simple Smile
Иначе днес предложих на Дарена броколи и ризото със заешко на Хипп.
Ама не съобразих, че има сол в него Close, голяма съм умница.
А и то е 220гр, малко в повечко й идва.
Не знам дали заради ужасната смрад на броколите или заради това, че оризът беше цял, ама не ядеше с кеф, от време на време се потрисаше Sick
Мисля да започна полека да давам тия пюрета дето са след 8 месеца, не съвсем пюрирани.

А, ходихме и на консултация, за месец е наддала 1кг и 2см.
След последните два месеца по 100гр, този си е направо надебеляване Simple Smile

Още е беззъба Rolling Eyes

# 169
  • Бургас
микки, благодаря  Hug - ще търся.
Вчера бяхме на консултация, мерките на 7 месеца са: 8500 (+500) гр. и 69 (+1) см, глава и гърди - без промяна от предния месец  newsm78. Ще и правят манту, защото белега от БЦЖ е почти незабележим. Дано всичко е наред.
Това е от нас, нищо интересно. А-а-а, сетих се  Naughty - днес поръчах кошарка, че досега спеше в преносима, обаче откакто взе да прави опити да се надига  - ми е притеснено. А да я сваля долу ми се струва, че ще е неудобно. Поне така си мисля. Ей такава ще е, кафявата. Някой има ли впечатления от тях?

# 170
  • София
Най-после качих снимките от гостито. Може да ги видите тук: АЛБУМА

Габи днес е по-добре, дано да се е разминало. В понеделник най-после ще се запознае с момченцето на моята приятелка. Една среща която отлагахме вече с месеци. А и то е януарче и ще я поканя в темата. Ще видим дали ще се разпише защото той е много активен и не я оставя и за секунда да си почине.

# 171
  • Пловдив
*dega*, смях се с този твои нос  hahaha
Мен пък гърдите ми са надрани, нащипани,  .. ууу .. голямо дърпане, голямо чудо.
Викам и - Имай уважение пред хляба!  Joy Joy А тя продължава да действа зверски  Crazy
Обезопасихме контактите вкъщи. Страшна работа. Лазя с нея за да видя кое евентуално ще е опасно.
Духче, това с двата юргана е добра идея. Мен все ми се струва, че е твърдо. А Михаела е много бърза. Откакто координира ръце и крака щпори много смело и бързо. Излиза от всякакви постелки. Хем да я оставя да си тършува, хем много ме е страх да не си удари главата и да си разбие двата зъба Sad
А Еви, честито зъбче! Все така лесно да пробиват и другите!
Фили, доста е наддала Дарена Simple Smile
katenok, изглеждат хубави тези креватчета  Peace

хмм, верно аватара ми се губи .. крайно време е да го сменя .. Simple Smile

# 172
  • Карлово
Ханна, спаначени пюрета има и на Ганчев. Та по тоз повод-наградата от кърмаческия конкурс е пюрета на Ганчев за 70 лв, чакам си я да пристигне още  Mr. Green
Дега, а как сте със зъбите? Мартина така ми отказваше твърда храна, когато предстоеше ново зъбче.

# 173
Хайде и ние да се включим.Бяхме на консултация 7700(+700) и 70см(+3см),биха ни последната ваксина противохепатитна и сега спинкаме,след обеда:)Simple SmileНямам зъби и ние още,ама когато тогава.
Иначе сме станали много приказливи-дя-дя,ба-ба,ля-ля и тем подобни,ама мама и тата няма Mr. Green hahaha
Целувки на всички ви  Heart EyesНашия тати си идва много скоро и нямаме търпение Heart Eyes

# 174
Здравейте ,

на нас вчера ни дадоха направление за кръв и урина , но урината още не сме дали зашото тоя колектор се разлепил ,та утре пак наново.

Горско духче   , аз пюретата в началото  ги мешах по няколко зеленчука като въвеждах новите, но сега по 2-3 .Например правя :
1.картоф, морков и магданоз 
2.тиквичка , морков, копър
3.Картофи с броколи
4.Картофи ,моркови и грах
5.Картофи ,чушка,магданоз,лук
6.Картофи,тиквичка, копър

Накрая след като пасирам ,докато е топло 1 ч.л.  краве масло и 2 лъж.АМ. Понякога пюрето го приготвям от вечерта ,а на другия ден претоплям и добавам млякото и маслото.

Лек ден  Hug

# 175
ханна, ето ти аватар Grinning

# 176
Уффффффффф и ние отказваме да ядем, тия зъби ни измъчиха- и него , и мен Simple Smile  tooth Правя му пюрета с такова желание, а той отказва да се храни.Купувам му готови-отказва... Само кашите, които аз му приготвям и плодовите истории яде.Ама пак е нещо.
Дано не продължи дълго newsm78
А относно гумените постелки, аз купих такива от JUMBO на бул."България", до "Била".

НЯкой дава ли елда на бебчо и как я приготвяте ????????????????

# 177
А между другото, имам предложение за новата тема,че скоро ще изчерпаме тази.

ЯНУАРСКОТО човече лази като буболече

КАкво мислите,харесва ли ви?

# 178
katenok, нашето легълце е такова, но в оранжево. На мене ми харесва, но Нели не иска да спи в него, тя спи при мен на спалнята Flutter Embarassed
Фили, Дарена наддава като новородено, браво на нея Hug
Еви, честито ви зъбче! Hug
И моите гърди са надрани, и боли като дере, а сега  от време на време, докато си цоцка, ми притиска и зърната със зъбките. Може би се чеше, ама е болезнено. А тази нощ се буди 2 пъти да яде. Не знам какво да я правя. 6 месеца не се будила, а от 4 дни ме побърква. Ококорва се и не иска ни вода, ни биберон. Хайде, един път добре, ама тая нощ вече прекали ooooh!

# 179
ТОПЛО МИ Е Twisted Evil

здравейте

Яна днес е невъзможна. Само се цупи и реве, вика и пищи.  Tired Иска на ръце и да си играем... а навън е такъв пек, че ми е жал за нас двете да излизаме  ooooh! направо в чудо се видях  Crazy

Аз съм от мързеливите були и не правя пюрета. Купувам си. Отказва ми попарата, но мисля пак да я пробвам тез дни. Уф, така ми е отнесено и не помня какво исках да пиша още. ooooh! Мммм, мииии... ние зъби нямаме. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт