Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на новата тема във форума?
Какви са проблемите с компютъра на един от участниците във форума?
Какво е посланието на темата във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на новата тема във форума?
-
Какви са проблемите с компютъра на един от участниците във форума?
-
Какво е посланието на темата във форума?
-
Какво означава цитатът „Живей за мига!“ и какво предизвиква вътрешното равновесие според автора на публикацията?
-
Какво се случва с компютъра на автора на публикацията и какви са неговите реакции?

я пусни малко предистория кой какво кога къде ........
аааа май си забравила нещо ....я да видим ....плодове купи ли грозде сега има едно бяло голямо без семки на мама много ще й хареса
...няма такива днеска за утре и т.н. .....я си живей днес за днес пък утре го остави за утре..
....та с две думи след това
...трябва да знаеш че най важното че се справяш е това че всички които са те обичали продължават да го правят и в това число съм и аз
или са шашаво-комични
... Ноооо, все пак няма да пропусна да ти пожелая лек полет утре и много, много щастливи мигове с любимия! 
Не се втелявай толкова какъв кусур ще ти върже - те майките са си такива - все ще намерят нещо да те поучат...
После, сигурна съм че твоята не може да се намаже и на малкия пръст на моята в това отношение. Щото мойто майче си има професионално изкривяване като даскал по физкултура - цял живот /та и до днес/ се опитва да ни действа на принципа "строй се в две редици"
Ама кво да се прай` нали са си наши мами и ние техни дечица - обичкаме си се! Така че много весели емоции заедно ви пожелавам!

/
/като вляза в ФШ-а и ми се включва някакъв обратен брояч за дните/. А миналия път нямаше такова нещо... Идея да имаш що тъй?...
каква ти работа тичахме след тях и ги гонихме да не играят по компютрите по цял ден ... 
...сигурно ще се включи и тя по късно за доотучнения сега със сигурност мохабетстват.... 
тази вечер можеш да спиш спокойно това е първия ти цялостен успех без забележки
Народа се изнася скорострелно.......Сега издирваме един познат да удари едно рамо-поне за другата седмица да стане.За нас лесно,ще вземем караваната,но приятелите нямат-така,че ще изчакаме за свободни бунгала.Разминахме се май с рибата тази седмица..... 

не че са непуслушни напротив добрички са само че постоянно нещо спорят

..да ти е жив и здрав да прекарате чудесно на партитооо нали ще има
И толкоз даже нямаме.Ще има и за на
6.15 мг.,най-много е калция 59 мг.а след него се нареждат йод и фосфор,колкото до вит.А,В,С,Д,Е............те са всичките по 0,/и нещо/ А твойто
Едни дебели книги саааа-мама мия.Мъж ми горе -долу се оправя-но е във свръх-начален стадий.
Ние с мъжо ще гаврътнем по едно за негово здраве. 
/, нИмож`сЪ освестя 
Впрочем, ще ми простиш невежеството, ама и аз незнам какво е туй чудо Autocad - пие ли се, яде ли се...
И да ти кажа, туй твойто свеки нещо като да преиграва ми се струва...