Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 745
  • 922
  •   1
Отговори
# 150
Macki,4eta vi ot mn vreme.I naistina mnogo sum se zapalila po rejima(vidqh s o4ite si kak edna kolejka se preobrazi).Ot utre,toest ot dnes,se vkliu4vam i az.Vsi4ko sum iz4ela ot do .Ot purvata strani4ka na prednata tema do kraq i mislq,4e subrah dostatu4no informaciq i nqma da zadvama tupi vupros4eta.Samo iskam da popitam dali 6te e problem tova,4e na 2 puti se opitvah da q po4na,no purviqt put se okaza,4e sum qla sirene,a to ne e bilo rejimno i mi doide MC ta mi be6e mn nekomfortno i na 3 den ot udarnata faza se otkazah.POsle tri dni qodh dosta vuglehidrati i pak q po4nah izkarah 2 dni i s maika mi se skarahme,4e sega trqbvalo da qm plodove i t.n. ta pak q sprqh.No na men dietata mi pasva idealno i sega kato po4vam nqma otkazvane do celta.Predi tova bqh 2 sedmici na NVD,no ne6to mn malko svalqh.Ta vuprosa mi e dali sega 6te vurvqt bavno ne6tata  newsm 78 .A ina4e sum na 20 godini visoka sum 1,64 i teja 67 kg,kato az cql jivot sum puhkavi4ka.Po kalkulatora na Dukan preporu4itelno teglo 55.6te se borq za 55-53,ako moje  Praynig (bqh tolkova predi 5 godini).I taka zapisvam se i az v otbora,pojelaite mi uspeh.  Mr. Green

# 151
Добро утро сладури  Hug  bouquet
Бързам ,че изчезвам за работа,но исках да ви пожелая страхотен и усмихнват ден,с много свалени кг.   bouquet

baba iaga Благодаря ти  Hug Браво за кг които си свалила,давай все така и засрами някой от момичетата тук,които все им се преяжда нещо нережимно  Hug  bouquet

krikri  Joy Hug Обещавам за по любопитните да има скоро и очи  Joy Joy Joy И накрая сглобявате пъзела  Joy  bouquet

# 152
Добро утро,
кафенце за събуждане и успешен ден.

# 153
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро прекрасни дами и Тунинг!  Hug
 Да не забравят трето и четвъртофазничките - днес е протеинов четвъртък!
 Аз вчера имах гала, ама не ядох много, не че не исках, просто не можах.

petiof4eto, добре дошла  Hug не е хубаво, че така си започвала и спирала, но ако си сигурна, че това е твоят режим - почвай! Наистина е възможно нещата при теб да тръгнат по-бавничко, но ако си стриктна ще имаш резултат. Успех!  Peace

Ривела, мерси за кафенцето!

Честито на всички с поводи!

Лек, режимен, усмихнат и слънчев ден на всички!   bouquet

# 154
Добро утро,

Нова тема сте спретнали и почти преполовили   Crossing Arms
Вещи, Джинджари, Кате Hug   bouquet

Дори, видях че се завръщаш във втора фаза, успех ти пожелава и бързо да гътнеш набелязаните килограми  Hug
Тонито, видях една дълга страхотна коса, сега с нетърпение очаквам и очи за пъзела Wink Hug честито намаление  Hug  bouquet
Баба яга браво на теб !  bouquet

Ривелка мерси за черното събуждащо кафе, за мен две ако може Hug

Хубав ден ви пожелавам!

# 155
  • София
     Добро утро момичета и момче! Нямаше да влизам,обаче видях,че Вещи още не е корегирала табличката и бързам да се поправя,че вече съм -25.Тази сутрин имах пак минусче.Вещи,благодаря за труда и постоянството ти да оформяш темите!
     Rien,много са верни нещата,които казваш.Асмата ми изобщо не се обажда.Преди 10 дни правих профилактични прегледи и пълно изследване на кръв и урина.Всичко е в норма.Нямам захар,холестерола е нисък,калций и натрий-О!К!Нямам запек,а когато ми съхне устата имам големи минуси.
    Лек и отслабващ ден на всички!

# 156
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ривелаааааа - мерси за кафенцето   love001
привет момичета и момче  Heart Eyes

newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

който не е разбрал, туй е танца на радостта newsm44 newsm68
след като почти месец и половина се лашках между 70 и 71 днес Мосю Кантарев показа 69,9  newsm47

ехооооо, най-слабия на пейката на шестичките - пааааааааи сеееееееее

# 157
Добро утро и от мен!
Ривелче, мерси за кафенцето.  Hug 
Привет момичета и момче.
Светле, дано по-бързо ти се излекуват изгорените пръстчета. Парата гори най-лошо, мажи ги с мехлем с невен ако имаш или дефламол и ще мине.
Баба-яга - страхотен резултат. Браво, само така. smile3501
Честито на всички с минусчета.  bouquet
Цоци и и и, къде се загуби? Липсваш във форума със свежите си постове. Hug
Орелия, няма ли да се включиш отново. Плийс. Praynig Знам, че ни четеш. Hug
Лек и успешен ден на всички. Hug 
И днес е ....Четвъртък, ако някой от ІІІ - ІV фаза е забравил.

# 158
Добро утро  Hug

Пръстчетата са ми добре след обилното омазняване с дефламол, има малки почти незабележими бели петна по кожата, но аз приемам случката за приключена, Саричка благодаря   bouquet , ще си потърся задължително резервен капак, гювеча ми е голяма любов.
Рокипагане, благодаря   bouquet

Дороти, браво за намаляването на мерките, продължавай така и не се отказвай, пиши по-често  Hug   bouquet

Баба Яга, браво   bouquet
Гуууууууууди, танцувай, заслужи си го, айде бързо да си свалиш останалото   bouquet

Сега чакам Моннннннн да се отприщи със сваляне  Hug 

Гледам споменавате познато име, айде и аз Ори  wavey знам че си някъде там  Hug

# 159
Добро утро на всички
Ривелка,мерси за кафенцето!
Гуди,честито,дсано не видиш повече 70 на кантара  bouquet
Баба Яга честито и на теб,страхотни резултати постигаш  bouquet
Тонито,страхотна коса ,направо мечта  bouquet
Тунинг,снимките ти са приказни!
Дори,добре си се завърнала във втора фаза,пожелавам ти бързо да ги стопиш килограмите!
Поздравявам всички със поводи за празнуване,няма да изброявам поименно,че сте доста от измината седмица и не искам да пропусна някого  bouquet
При мен абсолютно нищо ново,с МЦ се бях върнала на 58,след МЦ пак на 56 и не мърда и мърда гадния кантар #2gunfire #2gunfire #2gunfireИзобщо не ми се иска да мрънкам,но вече наистина започвам да се отчайвам...и аз имам сухота в устата,отново ми се появиха проблемите с хемороидите и направо ми се скапва мотивацията Cry
Приятен и отслабващ ден на всички Heart Eyes

# 160
  • София
Добро утро на всички! Hug
Дороти  Hug радвам се, че се обади! За съжаление при теб нещата наистина стават много бавно  Sad Но нали в края на краищата е важно да изглеждаме добре, а не колко тежим. А при теб резултат във визията явно има! Стискам палци да се отприщи най-накрая! И пиши по-често!   bouquet
Гудиииииии  Hug най-накрая, браво! Шестичка значи, а?   bouquet    bouquet  bouquet
Светлат  Hug гадна работа, дано поне не боли вече! Язък за гювеча!
Бачи  Hug много дълго това твойто море, домъчня ни вече! Да пишеш по-често!  bouquet
ДесиВал  Hug гадна работа!  Sad

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 09:22 от krikri

# 161
  • София
Добро утро на всички.
Момичета нещо не мога да свикна с този дигитален кантар. Постоянно ме показва различно, а уж трябваше да мери по-вярно. И като ми мръдне с 2 кила за една нощ много се демотивирам (също и като ми се мести непрекъснато)  Confused Чудя се дали да не прибера от терасата механичния. Някак си по-добре се чувствах с него. А и тези 3-4 кила, с които ме мери повече дигиталния- все едно се омаловажава постигнатото и все едно съм се върнала назад.
Иначе днес и още един ден работа и после 5 дни отпуска  newsm44. Нямам търпение  Wink.

# 162
Благодаря за идеята за женски фитнес само да се поогледам тука в Младост къде ли ще има такова животно  newsm78
Моите проблеми с 00 също са постоянни, а вода пия доста. Миналата седмица пих 3 пъти и сена ... тази си купих лаксал ... пък дано се пооправят нещата.
Мноого вдъхновяващо звучат 24 кг по-малко  Peace

Тъй като също съм от Младост, ще ти дам няколко идеи. Чисто женски фитнес не съм намирала, но да си призная и не съм търсила. Те повечето фитнеси има часове, в които са само жени и без това (особено в обедните почивки). Та на въпроса. Ходила съм в 3 различни в различните Младости, като си имам фаворити.
1. Големия фитнес в Спорт Депо-то в Младост 4, под Комо. Много голям, с отлични уреди, чисто и с много удобно разтегливо работно време - от 6.30 до 23.30 всеки ден. Най на сметка излиза да се вземе карта за 3 месеца комбинирана. Имат протеинов и плодов бар, сауна, масаж, ако искаш треньори, различни гимнастики, аеробика, йога, бокс и др. Това е моя номер 1, ходех там много.
2. Фитнеса на спирката на ХМС - в малките блокчета на Младост 1(мисля Младост се казва). Също има хубави уреди, като предлагат много програми - танци, каланетика, аеробика, тае-бо, йога, за бременни програми и др. Сауна, солариум и разни глезотийки има. Има добри лични треньори, които изготвят индивидуални режими. Мисля работното време също е толкова дълго, защото понякога съм ги виждала и след 12 да тренират вътре.
3. Фитнес център в Младост 2 - новите блокове, където беше блатото и имаше пряк път от Младост 2 към 88 (отпред има детска площадка). малко уреди, но са хубави, сауна, масажист. Вечер е доста посещаемо. Не е обаче много евтино като цена.
Има и други из младостите, особено във всяко училище са направили зала, но там ходят предимно мъже и момчета, които вдигат и помпат мускули и релеф. В тези салони уредите не са кой знае какво, но пък цената е супер ниска. Горе долу най-приличното е в 10 ОУ зад пазара в Младост 1. Иначе има в 144, 81, 125, 128 (знам със сигурност), а най-вероятно и други.
Разходи се и виж къде най ще ти допадне.  Peace

п.с. Сега прочетох и поста ти, че ще се притесняваш. Ами да ти кажа - недей. Виждала съм какво ли не - стари, млади, слаби, дебели. Мислиш си, че всеки теб гледа, а то не е така хич. Напротив - който и да помолиш за помощ с уредите - ще се отзове. Моя съвет е да почнеш с по-леко натоварване - степер, велоергометър. Особено бих ти препоръчала да пробваш пътечката в режим - изкачване и слизане по стълби, като ти си преценяваш и постепенно засилваш темпото, когато решиш. За тия хитрини питай инструкторите да ти обяснят как се работи с уредите. И моя личен съвет - независимо колко ти е теглото, след 20 или 30 минути кардио тренировка (разбирай споменатите преди уреди), прави серии с коремни преси - колкото можеш +1. Почиваш малко и пак същото. И не забравяй водата - винаги си носи вода ( в повечето продават) и кърпа за бърсане (много пот почва да се лее в един момент) - в някои фитнеси дават кърпи, ако забравиш. Въобще не се притеснявай - имам приятелка, която е над 80кг, на 22години и си ходи на фитнес без да се притеснява.   bouquet

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 09:45 от chervenokoska

# 163
Добро утро, момичета  Hug Hug Hug !

Гуди - честито сядане на пейката на шестичките  Hug
Светлат - дано успееш да си намериш само капак... newsm78 . Гювеча и на мен ми е любим.
Тонитоооо - вчера забравих...Та затова днес - страшна коса  Shocked , еееей. Де да имах и аз такава Cry

Видях, че сте обсъждали клиновете за топене на сланинки....Не знам дали ще влезе мойто Д- в такова нещо, но някаква идея от къде се купуват  newsm78 и каква е ориентировъчната цена ? И ако има ползвали - моля да изкажат мнение за и против. Че на мен там ми е проблемното място  Embarassed . Свалям отвсякъде, но там най-малко  Sad .

И накрая, но не на последно място  - имам нужда от вас. Имам нужда да се отчитам. Имам нужда да знам, че някой ме "контролира". Не, че нямам мотивация. Но понякога /много рядко/ изпадам в дупка...И така - РЕЖИМНА съм.

Лек ден ви желая и много минуси  Hug Hug Hug

# 164
Баба Яга, то не е лошо, астмата да си отиде, но не по този начин  Peace Забравих вчера да напиша, че беше упоменато да се намали консумация на тютюневи изделия и кофеин
Петьофчето, във форума има правила - пише се на кирилица. Иначе добре дошла...

Час по български език :
Преяждам - консумирам в големи количества
Прияжда ми се / възвратен глагол/- желая да консумирам даден продукт

Гащи за велосипедисти - аз си ги купих от местния Лидл за 6,99 евро. И понеже свекито беше с нас и плати цялата сметка ми излязоха подарък  Simple Smile
Моя размер е М, а ханша ми е 103 см / по последни мерки/Обаче преди време като тренирах тае бо, имаше една мацка с термопояс скачаше. И го бях отркила в един фитнес магазин за 12 лева, ама пуста скрънзия - не ги дадох. Сега ще го търся тук  Wink А за саунаефект дрехи в БГ - предполагам фитнесмагазините или някой фитнес сайт. Мисля, че даже във форума рекламираха
Едит:
Тия кокошки са им изпили мозъка - какви са тези цени, че й неопренов, кожата не диша - http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=24_220&products_id=2930
http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=2929
http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=2878
http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=2928

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 09:48 от rien

Общи условия

Активация на акаунт