Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 767
  • 922
  •   1
Отговори
# 120
Мацки, много хубаво си бъбрите, аз пък да се оплача, сготвих си пилето с извара (на Ели Карагьозова, страхотна рецепта, не помня колко пъти вече си го готвя с вариации на пилешкото месо, гъстотата на соса и подправките) и понеже бързах да си покарам колелото, вдигнах капака на гювеча да изстива и да си сипя в купичка за утре и се изгорих от парата три пръста и изпуснах капака, той се счупи, а аз се разревах, болят ме пръстите, а не се сещам да се намажа с дефламол, гледам си счупения капак и рева, не разбрах от какво, от болката ли, заради капака ли, от нервите ли, а мъжа ми ме бъзика за реването, ама добре че беше той да ме подсети да си намажа пръстчетата, та сега съм по-добре и нямам зачервено, само още ми пари. И така при мен, започвам да конкурирам Цоци в кухнята.
Айде приятна вечер на всички. Hug

Баба Яга, подкрепям Кри да се появиш на някоя среща и да излезеш от клуба на анонимните дюканстващи, браво за килцата   bouquet

# 121
ммм.. Това Карабунар сефте го чувам  Thinking
Тук намерих едно на Долян 0,1% с фибри и калций.. Малко воднисто и странно на вкус  newsm78
Аз нали съм дегустатор на кисели млека и де що видя ново на пазара купувам  Mr. Green

# 122
На Баба Яга и аз искам да кажа едно ЕВАЛА за многото свалени килограми! smile3501

За меренето - sanny3 , ами АКО не ми покаже намаление Shocked newsm78...аз съм от ония гадни характери, които, за да вършат нещо трябва да виждат резултата от него Sad Подготвена съм за периоди на задържане, ама съм още в началото и не ми се иска да повярвам, че ще задръжам отсега... newsm78
Ма пък в понеделник почнах нова схема на редуване и май ще почна да се меря по-начестичко Wink

Silverfox, мисля, че сваляш с много добро темпо Peace...аз например съм свалила 4 кг. за 16 дни и съм много доволна даже Wink
А за 00, ами...пиеш ли достатъчно течности? Пробвай, ако искаш и с половин чашка хладко прясно мляко, сутрин на гладно. Peace

# 123
  • София
    Kri,Svetlat,много ми се иска да дойда на някоя среща,обаче идете отпред на табличката да прочетете колко тежа.Ще ме снима някой на срещата и ще умра от срам,защото още не съм за пред хора.

# 124
Silverfox, мисля, че сваляш с много добро темпо Peace...аз например съм свалила 4 кг. за 16 дни и съм много доволна даже Wink
А за 00, ами...пиеш ли достатъчно течности? Пробвай, ако искаш и с половин чашка хладко прясно мляко, сутрин на гладно. Peace

Sari4ka, миличка, съмнявам се че изобщо някой пие повече течности на ден от мен, само от вода ги докарвам към 4-5 литра, като не включвам кафета, айряни и т.н, така че освен ако от течности не се пълнее  newsm78, не е в това причината.

# 125
  • Бургас
Sari4ka,мисля,че трябва да си следваш стандартната схема 5/5.Аз от самото начало си карам така и смятам,че е добре.Колкото за задържането,Цоци много хубаво го е казала: не е задържане,а утвърждаване на постигнатото.
Момичета и момче,понеже чета назад,пропуснатото,прочетох,че Цоци вечер си похапвала ленено семе,к.млекце и фрути.Аз от доста време се чудя кога да ям ленено семе,сутрин все правя палачинка или кекс с овесените трици,та като прочетох,станах и си забърках к.мляко,смляно току-що ленено семе,пектин и степче горски плодове.Вкусотия! Кеф! yes

# 126
Здравейте!
Вчера четох и писах два часа и днес установих, че нищо не е излязло. Тюх! Здраве да е. Днес пека извара с яйца, мляко и овкусено с шарена сол   chef Wink.

# 127
  • Бургас
Бабо Яжке,момичетата като снимат винаги се съобразяват с това кой не иска да го снимат.А при нас дори я караха да снима/нашата сладурка-Само минавам/.Беше с нас,до нас,а на снимките зад апарата.
Бачи,видях,че си писала и те моля дай рецептата на Ванити за баницата/ти някъде писа,че си я пробвала/.Тя обясняваше,ама нали съм ле-еко амнезирала,имам смътен спомен.

# 128
Sari4ka,мисля,че трябва да си следваш стандартната схема 5/5.......Цоци много хубаво го е казала: не е задържане,а утвърждаване на постигнатото.

Hug
Напълно съм съгласна с Цоци по тоя въпрос, ама айде нека първо да сваля нещо по-осезаемо, че да има какво да затвърждавам Laughing Laughing Laughing А 5/5 е следващата ми възможна схема, нека видя първо какво ще стане с 4/3...нека мине и МЦ, пълнолунието и т.н. и тогава ако не свалям - ще newsm45 smile3511...засега съм ОК (май newsm78), даже днес се мерих и минус имам Wink...

svetlat spoko...много гаден кърък те е сполетял, ама ще мине...пък капаци резервни май има в Метро newsm78. Аз например, дори и всичко да е ОК, жегата ме нерви, та е добре, че си освободила тапата малко с тоя рев... Hug

Фоксче, хубаво е това с водата...Успех с 00 ти желая  Peace

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 22:12 от Sari4ka

# 129
  • София
    Kri,Svetlat,много ми се иска да дойда на някоя среща,обаче идете отпред на табличката да прочетете колко тежа.Ще ме снима някой на срещата и ще умра от срам,защото още не съм за пред хора.
Мила, ако не искаш да те снима някой, само си казваш. Има толкова хора от темата, които не се снимат или не им се пускат снимките в темата. Това да ти е проблема!  Hug А ако си мислиш, че само ти тежиш....

# 130

Фоксче, хубаво е това с водата...Успех с 00 ти желая  Peace

Бе дано да е хубаво, щото днеска една колежка, която между другото пие литър вода за около месец в най-добрия случай, ми каза, че сигурно съм диабетичка или нещо по-страшно, щом ми се пие толкова много вода  #Crazy Joy

# 131
  • София
     Понякога ми се случва да ми лепне устата и тогава пия вода,за да се разквася.Винаги след тава имам голям минус.Не,че иначе не пия вода,но аз свързвам сухотата в устата със свалянето.

# 132
Здравейте. Аз не съм от най-стриктните, така че не ми е особено важно, но все пак искам да питам как смилате овесените ядки на трици? Едно време имаше едни кафемелачки - тях ли ползвате или ...?

Така ... Нарамваш чувала с овеС и отиваш на мелницата. При мленето се отделят нашите трички  newsm53
Крикри, здрасти! Ей! Wink
sanny3, баницата по памет я спретнах, че с тая скорост на нета... В малка иенска тенджерка слагам смес от 200 гр извара и 3 яйца, може и 2с.л.кисело мляко. Отгоре и отдолу слагам по една тъъъъничка палачинка за завършек и основа (така каза Ванитито). Печеш и ядеш. Не прекалявай с печенето, че да ти е сочничко  Grinning

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 22:34 от baci

# 133
  • София
Благодаря за идеята за женски фитнес само да се поогледам тука в Младост къде ли ще има такова животно  newsm78
Моите проблеми с 00 също са постоянни, а вода пия доста. Миналата седмица пих 3 пъти и сена ... тази си купих лаксал ... пък дано се пооправят нещата.
Мноого вдъхновяващо звучат 24 кг по-малко  Peace

# 134
Аз съм много доволна от слабителния ефект на Хербалакс от серията Himalaya
Kriq, Baci Hug

Общи условия

Активация на акаунт