Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 782
  • 922
  •   1
Отговори
# 165
  • sofia
Здравейте!
Искам да попитам суровото сирене става ли за ударния режим и въобще режимно ли е?
 newsm78

# 166
dasi_val, ти си като моя случай. Мисля, че това се дължи на факта, че имаме малко килограми за сваляна. За себе си предполагам, че бавно свалям, защото вече няколко пъти съм правила какви ли не опити за отслабване в рамките на две години и после пак се въртя около 60кг. Знам обаче, че е въпрос на време организъмчето ми да спре да уопрства и да окаже категоричен спад. Не се отайвай. Отчаянието е най-сигурния начин за провал. Знай, че ще стане това, което искаш и не бързай.
Успех!

Днес ми е последен ден на П. Нали влязох в схемата 4П/3ПЗ. След последното преяждане с домати и зеле обаче, мисля да огранича зеленчуците през ПЗ дните.

Заминавам на море утре. Там няма да имам време и възможност да си правя торти, кремове и т.н. и ще хапвам по-чисто - месо, кисело мялко, яйца, риба... надявам се на мноооооооого риба и мидииииии.
Ще видя дали това ще окаже добро влияние на кантара.

Успех на всички!  Grinning

# 167
Цитат
затова  да  кажа  че  съм  на  54 години и  явно  климакса ми  играе  гадни  номера. А и  килцата  ми не са  от  вчера. Голям  зор  ще е.
аз съм ти кака Wink
вярно, не е лесно, но все пак става

# 168
... суровото сирене става ли за ударния режим и въобще режимно ли е?  newsm78
Не знам кое имаш предвид за сурово, но моя отговор е не. Българските сирена са високомаслени - и саламуреното, и свежото, и изобщо. Замествай с извара, Екскуиза 0.2%.
Във втора фаза само в ПЗ дните с внимание (заради добавената сметана) ползвам Котидж чийзPeace

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 10:03 от Sagittarius

# 169
Момичета, прочетох коментарите за изварата на блогсайта за сефте и ме потресе коментара на рали. Някой има ли електронен вариант на книгата на френски?Искам да го покажа на една приятелка във Франция да даде компетентно мнение, аджеба котидж чийз ли има предвид Дюкан или Кварк - който аз упорито се опитвам да ви пробутам.
АПропо, тук има обезмаслен "котидж чийз" на Екскуиза

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 10:08 от rien

# 170
Кри,Блубери пай Hugблагодаря ви.
Приятно изкарване на моренцето  bouquet и ние заминаваме в събота за една седмица за Китен,дано морския въздух ми се отрази по-благоприятно PraynigПродължавам пък каквото ще да става Crossing Arms

# 171
Добро утро и от мен.

Аз да се оплача... от два дни съм в застой даже + 300гр. ама то сигурно е заради WC. Имам чувството, че организма ми се възползва от всичко, което му давам на макс, не дава нищо да отиде зян  Laughing
Днес ми е последния ден (5-ти) със зеленчуци за този тур, надявам се в чисто протеиновите да мръдна.
Преди това съм била и на други диети и сигурно за това толкова бързо влизам с застой. Тялото ми минава на ниско енергиен режим   Rolling Eyes

Сега е най-важно да удържа фронта нали?

# 172

Сега е най-важно да удържа фронта нали?

Да, и аз имах такива периоди на застой по две-три седмици и после пак свалях ooooh!

# 173
  • Бургас
Добър ден,прекрасни и прекрасен! Hug
Гуди - Честито! Flowers Sunflower Страхотен танц на радостта!
Баба Яга -Честито закръгланя на сваленото! Flowers Sunflower
svetlat,най помага чаевец при изгорено,бързо да минава болката!
desi_val,помрънкай,миличка,поне да ти олекна,а пък може и да тръгне-надолу, разбира се!
Горда,вече след успеха на щерката,си заредена положително - така че - Никакви прегешения повече! spoko
blueberry_pie,desi_val,приятно и слънчево море!  Nature Sunny
Sagittarius -  wavey
Лек и усмихнат ден на всички!

# 174
Добро утро на всички Hugболна съм и не само аз ми и цялото ми семейство, но пак аз се справям най бъзо и при мен минава най леко воруса, интересно това се случи от както съм с реживма на Дюкан, а преди се влачих............по няколко седмици, вече съм сигурна че режима уповишава имунитета Thinking

# 175
  • sofia
... суровото сирене става ли за ударния режим и въобще режимно ли е?  newsm78
Не знам кое имаш предвид за сурово, но моя отговор е не. Българските сирена са високомаслени - и саламуреното, и свежото, и изобщо. Замествай с извара, Екскуиза 0.2%.
Във втора фаза само в ПЗ дните с внимание (заради добавената сметана) ползвам Котидж чийзPeace
Точно свежото сирене имах предвид!
Благодаря за отговора и препоръките!  bouquet

# 176
  • София
Грандмама  Hug и ти се появяваш рядко! Време е и ти е и ти да излезеш от анонимност и да се появиш на някоя среща! Hug
Риен, при нас няма обезмаслен котидж чийз, аз затова не го ям. Според мен кварка е свежото сирене на Дюкан. А в БГ най-близкото до това е изварата. Peace
ДесиВал, да си изкараш супер! Аз също в неделя заминавам на море  newsm44, но във Варна.
Тони ...., два дни не се броят за застой  Joy Да не мислиш, че се сваля всекидневно? Не се притеснявай, още на първия П ден ще ти отидат 300-те грама плюс. Peace

# 177
  • Кьолн
Добър ден момичета и момче! Много се възхищавам на жените на по 50г които са на този режим. И моята майка е на 56г а е на половината на моите кг. Има воля и се храни само с протеини и зеленчуци. А аз не че съм много млада но нямам грам воля. Е за сега издържам но нямам още месец пък и се задават рожденни дни и не знам как ще издържа. Днес ми е трети ден от П и ми е много кофти. Добре че е форума да издържа. Също така все си прочитам статиикана наДюкан и се съвземам психически.Извинете че ви занимавах но няма с кого да поговоря. Всички около мен са слаби само аз слон. За тези които ще ходят на море желая весело изкарване и много минуси щом се върнат! На всички останали лек и усмихнат ден!

# 178
Здравейте мацки  Hug
Както някой вече напомниха- днес протеинов четвъртък.
Аз съм се захванала с това от вчера и днес продължавам, резултат има, но утре сутринта като се кача пак на кантара ще ви дам отчет, може пък и още на долу да мръдне.

Пожелавам ви приятен слънчев ден на всички   bouquet
и честито на тези които имат минуси   bouquet

# 179
  • Пловдив
Привет на всички! Simple Smile

Четвърти /предпоследен/ ПЗ ден ми е и със задоволство отбелязвам, че въпреки многото фураж и зелентия Laughing, нямам движение в +, а задържам постигнатото.
Стоя си на 68.900-69.000 кг. и с нетърпение чакам следващите 5 П дни да видя ще бутна ли надолу.

rien, честито за гащите и много полза да ти донесат!  Wink
Моите са 43 лв и са с неопрен. Купих си ги от магазинче за фитнес аксесоари тук в Пловдив.
Взех си М размер, аналогичен на показаното в линка на rien.
Първо мислех да взема L, но се оказа, че спокойно си влизам в М.
Диша или не, кожата ще я потя, пък да видим накрая ..
И аз съм много доволна от усещането по време на натоварване и след него. Но нямам още достатъчно натрупано ползване за по-генерални изводи.

За проблема с 00 няма какво повече да добавя към вече изброеното по-нагоре, освен да включите повече движение за да усилите ефекта на гравитацията в червата си. Grinning
Знам, че лекарствените средства подпомагат нещата, но решават текущия проблем, без да го финализират за в бъдеще и отучват организма да се справя сам с този процес, което принципно не е никак добра идея. Не е хубаво да свикваме червата си на ленивост.

И аз снощи си изгорих ръката - на една тава. Ръкохватките ми се намокрили, незнайно как, и докато разбера какво се случва - хвърлих тавичката с печените тиквички във въздуха, която изпълни перфектно тройно салто с чупка, което със сигурност щеше да ни донесе злато на Олимпиадата, и стана мазало..
Добре, че бях приготвила паралелно на тиквичките и една йена със зеленчуци, та имаше ПЗ вечеря.
Два пръста са ми аут за няколко дни и пиша по клавиатурата като кълвач с мозъчно сътресение..  Joy

Поздрави на всички, успешна диета, лек ден и повече усмивки     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт