Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 770
  • 922
  •   1
Отговори
# 195
  • София
De3demonka,когато решиш да започнеш диетата не чакай утре,или понеделник и т.н.,а започни веднага.Аз започнах на 8.май на обяд.Бях пила кафе със захар сутринта и така стана,че нямах време да ям до обяд .Поръчах си в стола пилешка пържола.И така продължих с вода и режимна храна и на вечеря.На другия ден дори имах минус.

# 196
Здравейте хубавици и хубавец!
при мен днес минус нема, обаче не ми пука
тоя режим май ще ме разори преди 2 седмици си купих дънки почнаха да ми висят, една пола с тиранти и тя ми е широка. Ех лоша работа тоя Дюкан. Тцтцтц.
днес направих една СТРАХОТНА САЛАТА НЯМИИИИ мисля да я пусна в темата с рецепти
забелязох някой е питал за суната (преди 5 страници ама няма отговор така че аз да кажа),аз съм в сауната почти всяка седмица понеже моята си е в къщи и след нея се чуствам добре не мисля че се отразява зле на режима
дори съм на мнение че е полезно, мисля че от нея кожата става по хубава и еластична (поне всички финланци са с хубави кожи мисля че е от това, а и вида на моята стана по свеж)
rien  аз и екскуизата я папам ама от време на време разнообразявам просто. и аз като теб смятъм че фитнес уред в къщи - НЕ моите стоят долу в стаичката и никой не ги ползва
а за сиренцето при мен има едно от лидл  "котидж чийз"  на фитлайн 0.4% което моя милост ползва рядко вместо извара която не мога да намеря никъде и мисля че няма
така писах писах сега да ви пожелая мноооогооооо минуси
и да повикам и аз Орииииииииииииииииии ила си
целувки и мноооооого вЪ УбичЪм

# 197
Звездопад, бързо преминаване на болката   bouquet

Саричка, от София съм, ще се огледам на пазара и ще уведомя като се снабдя с резервен капак, ако не - ще си ползвам гювеча опакован с фолио за печене.   bouquet  Заминавай при шеста пейка бързо  Hug

Дорче, незнам за рецепта, но Силвърфокс обясняваше за сърчица и дробчета на скара последните дни, май към края на миналата тема беше, айде утре да се похвалиш с намаление   bouquet

Боби   bouquet  Hug

# 198
  • София
Здравейте милички с минуси, "инвестиращи", и всички други  Hug Hug

Да ви се похваля - трайно (вече почти 10 дни) всеки ден кантара ми показва по -100 гр hahaha баси ритъма... така ще карам до второ пришествие. Е все пак грам по грам дано се вържат 3 кг на месец ...

Много ме радват тези, които казват "за никъде не бързам", ама аз бързаааам newsm78 , че дядо ми казваше "пием бърже оти нема закога" Joy

Боби, би ли ме светнала за упражненията за вътрешната страна на бедрата, кое е това списание? Praynig Явно само с мазане няма да стане, требва и малко труд Mr. Green

Желая весел ПРОТЕИНОВ ДЕН на трето и четвъртофазничките и много минуси на ударничките, и второфазните, а тези дето са забравили Я ВЕДНАГА ИЗПИЙТЕ ЧАША ВОДА! Hug Hug Hug

# 199
Здравейте и от мен! Hug

И при мен нищо ново! Кантара ни напред ни назад........(ако изобщо е верен Joy.........) днес започвам П цикъл и съм решила да изключа изцяло Мляко и всякакви други млечни да видим дали ще задвижим нещата.... много се надявам.... Praynig

# 200
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте и от мен! Hug

И при мен нищо ново! Кантара ни напред ни назад........(ако изобщо е верен Joy.........) днес започвам П цикъл и съм решила да изключа изцяло Мляко и всякакви други млечни да видим дали ще задвижим нещата.... много се надявам.... Praynig

Ъ-Ъ  Naughty не го прави - млечните са необходими за костите  Hug
махни прясното мляко, изварата, ескуиза и т.н., но остави поне кофичка кисело мляко  Heart Eyes

# 201
Lucie,

За бедрата погледни това

http://dieti.rozali.com/vzala/p174.html...........

# 202
Момичета благодаря ви!   bouquet Пуснах рецептата, дано ви хареса . Аз лично си я харесах много баничката.  Hug

# 203
Ей хора и аз да се похваля- след 3седмици на 86 и различни грамови ,днес кантара закова на 85 700 newsm68 newsm44И аз да пусна един танц Laughing
ААААааааа голяма щастие ме гони днес.
Дездемонка айде злато и аз съм с теб!!! Wink пък и не са само слаботелеснички край теб,ама се крием от фотото Embarassed
РЕНЕ и аз подкрепям Гууде,поне киселото мляко.важно си е .
Гууди честито ти МИНУСЧЕ Laughing
Абе и аз си мислех за тия клинове.Преди като карах по-често тренажора да работи,ходих да се увивам с фолио за сауна ефект-ама то е гати и зора!?
А защо неопрена не е хубав?Аз мислех,че това за дишането е без значение-щото нали се поти и без това?!Ама какви други варианти има?

# 204
Дездемона има 3-ТА олекотена фаза за кармачки!
Кас аз още се опаковам с фолио и общо взето се опаковам и разопаковам по 1 час hahaha Joy
Ще трябва да си купя клин,че се излагам hahaha

# 205
Така..... Тъй като много ми е мъчно за вас момичета (в частност варненки  Heart Eyes), предлагам да си организираме среща, пък и отдавна не сме се виждали  Wink
Предлагам на 23.08.2008  във Варна - събота, да се организира срещата. А за мястото-може на плажно заведение, за да ни е по-прохладно или отново в Албата-задния двор. Час: може би 13,00 ч.
Ако имате идеи, ще ги приема с удоволствие  Hug Hug
Целувки на всички, виждам доста попадения надолу и това ме радва много. На минусите честито, пък и да нямате минус, пак честито  Mr. Green
Целувки  Hug  bouquet

# 206
Привет на всички  wavey

Напоследък повечето ви чета - винаги се радвам на успехите ви , но понякога  се
натъжавам заради недружелюбните постве на някои хора.Не искам да коментирам
повече или да визирам някого.Който искрено желае да отслабне намира начин да се
просветли по въпроса - начало на теми , книги , рецепти и т.н.
Жалко ,че заради това някои от ветераните не искат да следят темата.
А от това губим всички,най-вече такива като мен , дето са в началото.
Да не забравим приказката :"Не питай старило , а питай патило". В нашия случай
именно това патило е ветеранът в темата .

Момичета ,чета ви и се чудя защо трябва да смеляте триците  newsm78
Някои дори ви питат как си смеляте овесените ядки - бъркат се горките.
Аз например за сладкишите ползавам фино смлени овесени трици.Защо трябва да се
обременявате допълнително?Е,друг е въпросът, ако не можете да ги намерите .

tanceto83  гледам появи се вече - и то с какъв резултат   smile3501
Кри,Хрисула,Лудата гъба - липсвате ми  Hug Последните две ,къде се изгубихте  newsm78
Ако четете - пишете ми на ЛС  Praynig

Момичета + момче , аз вече се уверих какво значи да не отслабваш на кг , а на мерки.
Четях ,че някой отслабва на мерки ,но на кг - не, и се чудех дали е вярно  Thinking
Поради това и не си мерих мерките.Ама като има глава да пати  ooooh!
Аз от три месеца не мърдам , ама нали карам по принуда ІІІ -  кантарът не ще да падне
с кг надолу.Да ама оня ден се уверих ,че се сваляло и на см.Бях с приятелки на кафе,но на
излизане реших да ида до 00.И така...накрая търся аз с опипване краищата на колана на
панталона .Бре наляво,бре надясно  - няма ги .Поглеждам надолу , хващам отсрани колана
и що да видя ...че аз съм го смъкнала без да го разкопчая.Е , голям кеф и смях беше после.
Така я , че то разкопчан трудно го смъквах преди , а сега...точно три панталона така
ги смъквам   newsm68    newsm44
Моят съвет към немърдащите в кг е да си мерят мерките - ефект има  Joy

На всички   newsm10

# 207
Здравейте,  bouquet
Elanor, Благодаря smile3525
baba iaga, ПОЗДРАВЛЯНИЯ!  bouquet 25кг. са голямо постижение!
Petiof4eto  welcome
Goody, Кас, четито дългоочаквано минусче!  bouquet  bouquet  bouquet
desi val  newsm51, не се отчайвай, при нас с малкото килца е така, но все някога упоритостта и стриктността ни ще бъде възнаградена, поне така се надявам! newsm78
izaura 9, аз имам същото натрупване и смятам, че колела и коремни преси трябва да се започнат едва в 3-та фаза! Бързам да добавя, че това е мое мнение и не го натрапвам на никого! Naughty
Желая Ви слънчев и весел ден!

# 208
Привет, момичета и момчета!
Четвърти П ден и от утре пак ПЗ  Grinning Голяма жега-голямо чудо. Изприпквам до морето и веднага под чадъра.  sunБяла е ще се върна от 20 дневно море  Rolling Eyes
Кас, тънка палачинка става, като разредиш сместа за една бройка с прясно мляко и я изпечеш на два пъти.
Отивам да видя, черно на бяло баничевата рецепта  newsm01
Ей, Крикри! Аз се връщам, ти заминаваш. Голямо разминаване се получава Crazy
Фоли pletka
Вещи  search

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 14:45 от baci

# 209
Мамче, радвам се за твоите панталони   bouquet
Момичетата искат да си смелят едрите овесени трици на по-ситни (почти на брашно стават в кафемелачката) ей за тва иде реч  Hug

Бачи, как ще се прибираш бяла от морето, не може така, ще те върнем обратно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт