Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 46 020
  • 922
  •   1
Отговори
# 465
Лисичке, тегли се сутрин на гладно и след ВЦ. Теглото вечер естествено е повече - цял ден си яла и пила!   bouquet Променяй смело линийката!

# 466
Благодаря за пожеланията към детенцето ми момичета!
Честит режден ден на Радиусче/Диаметър/ Център/ и на Жозефа nbirthday. Много щастие и любов ви желая.
Саричка да ви е честита 10 годишнинита. Обичайте се и се обичайте и пак се обичай те!
Боби Няма начин Саричка да се е женила, докато аз съм раждала, ако естествено не го е правила през ноща hahaha
Мина първата част от рожденния ден. Децата бяха щастливи и доволни. Аз запалих фитила на една фоерверка и го насочих надолу, вместо на горе и стана много весело. Гърмя ми в краката. Децата паднаха от смях. Сега време за почивка, до следващия тур - мама, тати, баба, внучи, чичо, леля и тяхните производни hahaha

# 467
Боби1973, sanny3 , VK - Благодаря момичетаHug Хубав ден ми е днес, наистина! Heart Eyes
На рожденничките съм пропуснала да честитя - Да сте живи и здрави момичета, хубави емоции и много късмет! smile3525

На "подклуба" на подновилите ІІ-ра фаза - УСПЕХ!!!! Peace Много внимателно ще следя какво споделяте, защото това, което правите в момента е индиректен отговор на една моя идея Peace. Бях питала дали е удачно това преминаване...тогава мненията клоняха по-скоро, че не е, но сега виждам, че има хора, които го правят успешно! Стискам ви палци на всичките!!! newsm10

Silverfox - честита ти нова пейчица Peace!!! Аз като видя невиждано досега тегло, веднага го отразявам на линийката Blush...то варира с някакви грамове, няколко дни, но просто не му обръщам внимание и линийката си стои (може да е тъпо, ама линийката ми е важна за мотивацията ooooh!) И така, чак когато отново видя на кантара нещо ново - променям Wink

mamce , ясно, че ти стана ясно за фолиото, ама по тоя повод аз да си кажа, че правих Пангасиус в плик и не се омириса къщата...също много удачен вариант, а и виждаш колко е опечена рибата.  Wink

Кри newsm20...знаех, че си свалила много килограми, но едва днес ми стана ясно колко много са!! Адмирации!!! smile3501
ive7aaa, Биляна - мотивацията за мен е ключа към успеха! Peace Направете си мантра от израза: "Няма невъзможни неща"!
А и компанията тук е много подходяща за поддържане на мотивацията! Hug
Билянче, а каква е тая диета с жито newsm78...тук една позната ми каза нещо подобно, ама много вяра не хванах... newsm78
И, за да не е всичко спам Joy - момичета, жега е - пийте водичка!!! Hug Hug Hug

# 468
  • UK/София

Благодаря за топлото посрещане Hug

Биляна - мотивацията за мен е ключа към успеха! Peace Направете си мантра от израза: "Няма невъзможни неща"!
Да, преди години свалих около 40кг. с разделно хранене.Но сега искам да опитам нещо ново.Диетата с жито е доса рисково йо-йо.Яде се жито по 3ч.ч. на ден, 3 ябълки и чай с мед.Изхвърлят се течностите, но след захранване с една ужасна супа 1-2 кг. са в плюс.Впрочем на всеки действа различно.

От много четене тук не разбрах защо някои от вас правят ограничения от 250гр. млечни на ден?!Нали Дюкан пише, че може да се ядат в неопределени количества....или аз не съм разбрала?! Thinking

# 469
Най-после седнах да драсна нещо в темата.
До сега бях на домашен фитнес:   food002 smile3552 newsm79
а след малко идва време за   bath1 и малко работа   typeuu

Установих, че най-вероятно да задържа моите 55 кг, които вчера ми показа кантара и целта ми е изпълнена, ще е трудна задача, но ще гледам как се развиват нещата и скоро ще разбера дали има смисъл да се надявам на тях.

Днес не мога да исмисля какво да вечерям и сега мисля да се завъртя из блога или темата за рецепти тук, че крайно се изчерпах откъм идеи.

Пожелавам ви весел уикенд на всички и успешно сваляне на килограмите   love001

# 470
...

mamce , ясно, че ти стана ясно за фолиото, ама по тоя повод аз да си кажа, че правих Пангасиус в плик и не се омириса къщата...също много удачен вариант, а и виждаш колко е опечена рибата.  Wink  ...

Аааа , купих си аз и такива неща  Joy
Когато реша да направя нещо в тях , ще те потърся мила   Hug
А рибата се пече сега - няма никаква миризма  Joy

# 471
От много четене тук не разбрах защо някои от вас правят ограничения от 250гр. млечни на ден?!Нали Дюкан пише, че може да се ядат в неопределени количества....или аз не съм разбрала?! Thinking
За момичетата, които са отскоро в темата и са забелязали несъответствие между книгата и форума относно млечните. Наистина в книгата не се споменава за ограничение на млечните, но в доста теми преди тази Fancy е правила превод от френски сайт, в който Дюкан отговаря на въпроси, та там е поставил такова ограничение. Преводът на Fancy  Hug

# 472
В книгата има ограничение, но само за прясното мляко - до 250гр. на ден, а иначе Дюкан препоръчва в сайта си, ако има задържане да се ограничат млечните до 400гр.

# 473
  • UK/София
Sagittarius , Благодаря! Hug

Може ли да ми кажете някоя марка шунка която може да се консумира.....надявам се при нея да няма ограничения.

# 474
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Party Party ще ме водят на море  Flutter Flutter

не знам дали там, където ще отседнем, ще има е-зона затова ако не се появя до другата седмица не плачете за мен   Mr. Green

ще съм режимна, разумна и ФъоПще изрядна до престъпност  Sunglasses
Вещи, ще ме оставиш ли в табличката?  Praynig

# 475
Здравейте! Hug
Много сте изписали за 2 дни,докато ви изчета минаха 2 часа Simple Smile
Честито на рожденичките днес!  bouquet
Честита годишнината на Саричка  bouquet
Честито на патерици на именячките  bouquet и рожденичкити  bouquet,на тези с минуси и на всички месечинки  bouquet  bouquet
Cote-изглеждаш чудесно!Браво!

# 476
Радиус , Жозефа  newsm59 , здраве , щастие и късмет ви желая

Може ли да ми кажете някоя марка шунка която може да се консумира.....надявам се при нея да няма ограничения.
Добре дошла и от мен успех с режима .............аз хапвам пуешко филе на Соларис  bouquet

Гуди , ФъоПще не ни мисли , приятно прекарване да си отпочинеш добре Hug

# 477
  • Лом
От много работа днес не успявам да седна пред компа,но не се сдържах,че после хептем няма да мога.Докато наготвя на дюкянстващи и недюкянстващи.....вода тече от мен.
Благодаря ви ,че ви има.
За сега това,ако успея да седна привечер пак -добре,ако не -утре.И без това съм обещала отчет да давам. Хайде сега малко с режимности да ви почерпя и да се залавям отново за работа.
Кожата ,обаче ще си я свалите,нали?  Joy Joy Joy          А  жега ли е....
Sagittarius, perlе,bermudez ,Sari4ka,VK,mamce Hug и всички ,всички Hug Hug Hug

# 478
Еййййййй Тунинг не тъ исрам  Mr. Green Пък за това дали си простак - не вярвам и трудно ще ме убедиш в обратното  smile3534 . Добре де, ще послушам съвета ти и ще го подкарам по-бързо, ама ще вземат да ми се развеят къдриците  Joy  hahaha
п.п. Тунинг, ще ме уморите от смях двамата с Венити Феър - ти ще се криеш в къщи в София, докато тя е на кормуване в Бургас    Sari4ka ти недей така, сигурна съм че в София все ще се намери някоя Vanity Fair  да го подгони наш Тунинг   hahaha . Иначе иструктора ми вика: Абе ти за да отидеш до София ще трябва да си вземеш неплатен отпуск, че платения ще свърши  Joy Joy Joy

# 479
Радиус, Жозефа,
Честит рожден ден, много здраве и успехи!

Общи условия

Активация на акаунт