Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 985
  • 922
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, малко съм озадачена....
като чеох предната тема често попадах на "връщам се във втора, че пак напълнях".
А нали Дюкан казва че може да правиш режима 2 пъти в живота? Не е ли противоречие това? А нали той пак казва ако усещаш че застрашаваш процеса да минеш в трета и после пак да се върнеш във втора да досвалиш?

Объркано ми е... Колко пъти може така, без да си навредиш?

Сори, ако някой е питал вече, но не намерих такъв тип разговор.

Мерси на който ми отговори  Grinning  Heart Eyes

# 721
Здравейте мили Дюканки
вече пети ден съм ударния режим, чувствам се добре, но не смея да се претегля още. Имам един въпрос-маслинки може ли, че нещо много ми се доядоха?

# 722
До "cote" - Хайде сега и Любов намеси. От това, вече бягам като попарен! Не - Мерси!

До "rokipagane" - Мдааа.. аз съм Мъж за 100 Жени Simple Smile Нали знаеш лафа за кацналите 38 врабчета и 39-тото на един крак Joy

До "vilka" - Маслинки може чак, когато достигнеш желаните килограми!

# 723
  • Бургас
Здравейте! Hug
Скоро не съм писала,но пък ви чета редовно!
На рожденничките-ЧЕСТИТО! Да сте живи и здрави!  newsm59
Мира,браво за резултата! Супер е! smile3501
Ивонче,всичко зависи от разтегливостта на кожата ти.Ако е суха и не разтеглива,с каквото и да се мажеш спасение няма за съжаление,но пък няма и да ти навреди де....Кожата с течение на времето се свива,но това не става с темповете,с които сваляш.Процесът е доста по-бавен.Мисля,че е не е нужно да се притесняваш много .Ако сваляш 5-6 кг месечно и подпомагаш разтегливостта на кожата си с подходящи хидратиращи и стягащи продукти,няма да увиснеш .Желая ти успех!  bouquet
Между другото,аз започнах от твоите начални и сега съм почти на желаните ти кг.Нямам увисвания и не съм се мазала кой знае колко...
Бърни,честита ти 3-та фаза!
Скоро и аз смятам да се наместя при третофазничките....може би от 1.09... newsm78
Лек ден желая на всички!
Тунинг,що ще бягаш ....та кой бяга от малко любов?!Ако бягаш дълго от нея да знаеш ,че после и тя ще започне да ти бяга.... Wink

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 11:36 от denica17

# 724
Ехо!  wavey
Лора! Здравей  newsm03.
Цоци!, виждам, че отиваш на СПА  smile3524

# 725
До "denica17" - Нека сменим темата, че ще взема пак да се подкарам от сутринта на тежки балади и няма да свърши добре деня Sad

# 726
ех то човек и либоф не може да раздава
ама аз пък ще си ви ловкам  Embarassed
тунинг сега като си промениш визията после ще смениш и начина на мислене пък може и някоя кака да си намериш която да те заслужава
така че без балади а с усмивка на уста амаха ще викам Вещи с тиганЯ

# 727
  • София
Здравейте дюкански сладури Hug,

Много ми се щеше да се похваля със седмичка (вчера я мернах на кантара - 79,9) ама не - днес съм пак 80,1.... Sick Добре, че не се разбързах вчера да се хваля... Карай да върви, ще дойде и този ден!

А бре Тунинг, запъна се с печката и това е! Ядеш готови филета и изпускаш такива вкуснотии!!!Сега пък изварата искаш да бъркаш с вилица newsm78 Аз изварата я бъркам с най-обикновен пасатор и става като крем. Можеш да я бъркаш и с вилица, ама ще бъркаш два дни, айде, явно си голям инат - БЪРКАЙ! hahaha

Аз пък пак съм се вторачила в изварите newsm78. Вчера като правих дюканското сирене и започнах да мия пасатора ми се стори, че по него има един мазничък слой ?!? Изварата е пак Пършевица, преди не ми се е получавало така, дали пък няма някакви растителни мазнини добавени в някои партиди?

Моля ви се, някой да ми заповяда : Купувай еди каква си извара !!! И точка! Та да спрат моите терзания!

Айде, весел ден на всички! Последните дни в работата ми е ад, но от време на време се потапям във вашата компания и изплувам възродена! Обичам ви всичките!

# 728
Аз пък се возих на тролей №6. Бяхме 20-тина човека. На кръговото, на "Руски паметник" жената, която седеше на обърнатата към колелото седалка, започна да крещи. Още ми кънтят виковете и в главата. Не останах да видя, защото ми причернява от кръв.
Никога не се возете в близост до колелото.

# 729
До "cote" - Добре, че използва думата "Може" - тя е в областта на възможните случайности. Бях се уплашил, че ще използваш "Ще си".. и тогава щеше да стане страшно Wink

До "Lucie" - Е не ям готови.. взимам си охледено Филе от Пилешки Гърдички и го пека на тефлонова плоча Simple Smile Там си пека и яйчени белтъци Simple Smile

# 730
  • Бургас
До "denica17" - Нека сменим темата, че ще взема пак да се подкарам от сутринта на тежки балади и няма да свърши добре деня Sad

НЕ исках да те засегна!Извинявай!
Край на тази тема!

тунинг сега като си промениш визията после ще смениш и начина на мислене пък може и някоя кака да си намериш която да те заслужава
така че без балади а с усмивка на уста амаха ще викам Вещи с тиганЯ

Котето добре го е казала  Wink

# 731
До "denica17" - Не си ме засегнала. Аз си се мъча, вече по инерция, да си избягам от съдбата, но не всеки път се получава. Та какво за Диетата? Я кажи и ТИ, за 185 сантиметров "дзвер", с едър кокъл, колко килограма е хубаво да стигна и поддържам?

# 732
Здравей дюканска дружина  Hug

blueberry_pie  и Deva-Co  ,  http://media.snimka.bg/0273/006802016.jpg

Момичета,особено софиянките,дето сте с променливо настроение - внимавайте   Bulb
Снощи съобщиха , че това е  признак на бяс  Joy   Joy    Joy
Ако обявят режима и за предизвикващ бяса...не знам къде ще могат да ни изолират всичките  hahaha

Вчера имаше коментари за проблеми с 00 , че даже и с дни...
Е , и на мен ми се случи , и то точно вчера  Sick Тогава се сетих за нещо , което преди време
диетолог ми каза , а и мои колежки го правят от време оно...за плосък корем .
А именно ... чаша топла / до гореща , колкото ти издържи устата/  в о д а  сутрин на гладно,
още със ставането от сън. Е , действа безотказно - поне при мен беше така.
Изпих чаша тази сутрин и ... до 5-тата минута бях в 00 . А що ли ми се струвало преди ,че е
неприятно на вкус  newsm78 . Така че недейте да се мъчите с разни слабителни - ще спестите
и пари, и нерви /който е гледал клипчето - ще се досети /

baci , не съм забравила , но искам да сложа и някоя от сега ,за да видиш разликата  Joy

# 733
Тунинг голям майтапчия си май май...Направо ме застреля  #2gunfireс тия твои СВЛАЧИЩА
Днес определено ще ми е много смешно и ще има да ме гледат учудено защо си се хиля сама.
С вас ми е приятно и много забавно надявам се и слабеенето да ми се получи така.

# 734
Тунинг-един съвет от мен за кг-ако приемаш Hug.

Моя дзвер е в момента около 95-98-варира, а е висок 183 см.

Са за кокала незнам, на него одбре му седят-но преди година две тренираше много яко и си запази формите/така да ги наречем hahaha/

Бил е 110-еми не ми харесва, не е бил дебел, ама му бяха в повече.

Та си мисля че и ти би трябвало да си в границата м/у 95/100.

Още повече че Дюкан чисти много мазнини, и с малко тренировки от време на време нещата ще станат много добри Hug

Общи условия

Активация на акаунт