И после ми обясни че го прави за внимание, а то е точно с месец по-голямо от нас...така че и това може да се очаква скоро 

Бях оставила Теди да го гледа аз докато
, а на него му се допило вода.... И докато си налее дребния се изсипал... Направо ми призеля като влязох и видях как го гушка, а той
Изварявах само първия месец лъжичката за капките против колики. Сега всеки ден мия играчките със сапун или поне с гореща вода. Въпреки, че Стефан само дъвче биберона на шишето, а не пие вода я преварявам- у дома сме на изворна, т.к. от водопровода е отврат....

и по този повод ето нещо сладурско,като поздрав за вас от мен и Вики 

никой друг/Вики/неразбра какво се е случило.
(иде ми да се
) и то за 1-2 дена докато се събере бебешко пране хванало мухъл - има няколко петънца по ръкавчето.... Аз уж намокрените ги пера веднага, ама тая съм я пропуснала и ... Голяма съм патка.......

Вече купихме четворката и е по-добре
искам да ви почерпя ама така и не схванах номера с картинките 

Мимето е вече официално християнче
Точно на именния й ден, на 15-ти август я кръстихме в Дряновския манастир. Прилагам снимков материал 

Най-после у дома и пак сред вас!
и щом няма разстройство и температура не е нищо опасно. Ние по принцип сме само на кърма / все още не ядем пюрета /, но вчера така жално ме гледаше милото, докато ям диня и му дадох около 30 мл. сок от нея и то си изпи цялото количество. Казах това на педито и тя ми каза, че точно от нея / динята / може да се получи тази кървава слуз.

Нещо напоследък не съм сериозна, но пък оправданието ми беше, че сме на балкана и не ми се перът всеки ден пелени, а искам да си почина малко.
То като си с детето каква почивка.... 
но не се впрягам. За мен е важно, че е без памперс.
Чета ви прилежно, когато имам време, но пък нямам такова да пиша....
, днес пък Максим повърна , за щастие само веднъж , а Мики ака няколко пъти, но не много рядко....както мен 
За преваряването-все още го правя, правя и млякото с такава вода, а да пие и давам вода от Брита. За стерилизирането-всеки ден поне по веднъж
Гладя и дрешките, защото ми харесват повече така подредени да ги виждам
Още не съм почнала да захранвам, но мисля следващия месец да бъде зеленчуково
И Микаела кашля от време на време, сигурна съм че се дави със слюнка
milenaq надявам се, че всичко неприятно ще се размине
aneta_77 съжалявам за случилото се с малчо, сигурна съм, че всичко ще е ок
Ох, малката мрънка, събужда се, отивам , а после пак ще пиша. И варненките- да разкажете за срещата
Знам какво означава факторът "алкохол" за отношенията (не от мъжа ми, но от баща ми) 

Ние сме абсолютно същите

Вода преварявам в електрическа кана...Препоръчани теми