Ларедутска машина за хляб !!!

• 31 226
  • 314
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Моля ви дайте линк към тази машина, търся по код ама не става
Благодаря Ви   bouquet  bouquet  bouquet

Няма линк, само с код става, ако не стане ведага пробвай няколко пъти.
Копирам от темата с кодовете:
машината за хляб - Реф. номер е 9968032, а кода 48593 и  трябва да имаш продукт на ANNE WEYBURN от новата колекция тогава я намаля на 14,90? - реални снимки /По информация на момичета които са я поръчвали - преди е действал с  тези обеци в бяло, тези, или дадените тук по-долу с реф.номер 4209397 - Sun е успяла с това - линк и това - линк  шалче
Успех  Peace

# 136
anninca ,чакам с нетърпение да споделиш за хляба с маслини и сушени домати.Аз в последно време само млечно и селско хлебче редувам

# 137
  • София
Искам да се похваля, че благодарение на мъжа на Sun снощи по неговата рецепта направих страхотен хляб. Остана съвсем малко за тази сутрин, но беше все едно току що е опечен, мек и пухкав. Само леко ми се лепна за капака, сигурно съм сложила малко повече мая, но съвсем леко се лепна, не се е разтекло тесто навсякъде. Довечера ще пробвам пак, благодаря ти  Hug

# 138
 Mr. Green Е моя хляб с маслини и домати беше  малък провал, абе изядохме си го, ама много олио имаше и не бухна много, потече отстрани и падна чистене. Но вече си имам успешни хлебчета и кексове. Снимката на хлебчето е точно прословутия маслинен хляб, а другото са кексчета http://www.snimka.bg/album.php?album_id=288023&pid=7765179. Скоро ще снимам и някой от типовите ми хлебчета. Абе тая машина е супер.

# 139
  • София

1 с.л. олио
200 мл хладка вода (отделете 2 с.л. от нея за маята)
400 г бяло брашно тип 500 (това количество важи само за обикновеното бяло брашно!)
5 г сол
10 г мая (жива)
2 г захар

По тази рецепта направих страхотно хлебче !
Да е жив и здрав автора и!   bouquet

# 140
anninca по каква рецепта прави кекса? Много апетитно изглежда,поздравления!

# 141
За шоколадовия използвах готова смес за кекс, добавя се само вода и олио. А другия малко на око го правих, утре ще си запиша какво слагам, че мъжа ми много го хареса и иска за закуска пак  Grinning

# 142
  • София
Много ми хареса на вид кекса, надявам се, да споделиш рецептата  Praynig

# 143
Ето отчета.
Кекс ( но рецептата още я усъвършенствам ):
300 гр. Брашно - обикновено бяло
200 мл. Прясно мляко (ей тука съвсем се обърках и не помня 200 ли слагах или 150  Blush)
50 мл. Олио
2 яйца
1 бакпулвер
1 ч.л. сода
1 пакетче шоколадови пръчини
1 шепа счукани орехи
4-5 супени лъжици захар (зависи от вкуса, може и повече)
Накрая поръсих с шоколад
Да поясня, че винаги помагам малко на машината, по някое време (докато бърка) минавам по ръба на тавичката с едно пластмасово ножче, да отлепя брашното и лекичко разбърквам

# 144
  • София
anninca, на коя програма го правиш ?

# 145
Здравейте хлебопекарки и хлебопекари и от мен!
Тази вечер ще изпробвам и аз машинката, изчетох ви и мисля да заложа на рецептата на половинката на Sun Hug После ще докладвам   bouquet

# 146
  • София
Смин нама да сбъркаш  Peace

# 147
Да отчета - хлебчето стана пре-въз-ход-но!!!!
Sun  newsm20
Довечера ще пробваме с млекце и яйчице  Crazy
Само, че не изчакахме 20 мин, ами направо си го изядохме топло-топло  Flutter

Момичета, едно въпросче само (без да ми се смеете)  Blush Как го вадите с тая перка, без да се накъса  Blush

# 148
Смин и аз като теб все бързам да извадя хляба,но забелязах,че като го оставя 10-15м.да оглежи по лесно се вади.Използваш ли джвачката към машината? Аз лесно вадя перката,е естествено,че винаги остава дупка,която ме дразни малко,но важното е хляба да е вкусен. Laughing

# 149
  • София
Аз четох в една тема за машини за хляб, че вадят перката след втасването, ама явно не целнах точно за какво пищи машината  и като я извадих, тя започна пак отначало програмата и вместо за 3 часа, правих хляб за 4. Така, че вече хич не ме дразни дупката  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт