Кореместата тема :хайде на големите шкембета и дупета - 3

• 19 421
  • 357
  •   1
Отговори
# 150

Лейди, сега къде ще го търсим този апарат  newsm78 newsm78 newsm78

Нефертити, аз съм в Испания. Ако го доставят дотук, ще ти дам адреса ми да ти го изпратят и после ще ти го препратя. И на теб,  и на Лейди разбира се. Ако имаш нужда, драсни едно ЛС.  Hug
Знаех си че мога винаги да разчитам на тебе  Hug Hug Hug

# 151
момичета моята жена се притеснява,че за 1 месец въобще не е  напалняла.беше отслабнала отначало два килограма заради аферта Драйфус и после си ги възстанови и от тогава на тия кила си седи,някъде около 56кг.започна да се притеснява вече,понеже предния път беше доста по напълняла и въобще не и ставаше лошо,но за сметка на това...........

# 152
  • на дъното
777 Не се притеснявай,аз имах същото притеснение понеже съм качила само 2кг до момента и когато попитах лекаря той ми каза, че е нормално все пак човечето в нас е само няколко грама.Но вие сте съвсем в началото така,че има врем да ги качи.

# 153
да,тя е в 11 седмижа все пак
silviayo ти беше ли отслабнала отначало?

# 154
  • на дъното
Не не съм отслабвала.

# 155
поправка.сега ми каза,че от както е отслабнала все така седи.не си е възстановявала килограмите

# 156
  • на дъното
Има време,ще наддаде.При някои жени ако имат по сериозно повръщане отслабват в началото,когато премини този период ще почне да си качва.Моя позната беше качила 4кг  в първия триместър и лекарят и се скарал.Но все пак за да сте спокойни попитайте и вашия лекар.

# 157
В първия триместър бях свалила 2 кг без да съм повръщала. В следващите 2 триместъра добре си наваксах + 23 кг. Така че не го мислете това. Важното е мама и бебе да са добре, а не да са пухкави  Wink.

# 158
Охооо, тепърва ще наддава, няма да й избяга! Хич да не се притеснява! Важно е бебчо да се развива добре, а кога и колко ще наддаде мама си е индивидуално и до организъм. Аз започнах да качвам кг по-късно, но за сметка на това коремчето ми се оформи веднага- по това време миналата година вече ми личеше. Ама все пак на мен ми беше втора бременност, много скорошна след предишната. А пък последните месеци такъв апетит за сладко имах, че качих едни чудесни килограми, които още си седят върху мен и се чувстват много добре, хич не искат да си ходят Mr. Green

Ронии, как си днес?

Славундерче, значи вече си в Испания... как е Тедката?

# 159
777, и аз искам да те успокоя за килограмите. Това да ви е последната грижа  Wink Мен ако ме питаш жена ти да спре да се тегли постоянно. Достатъчно и е като отиде на ЖК 1 път в месеца. Това с килограмите е относително и не е показателно за това дали бебето расте нормално  Peace На мен ми пролича и двата пъти доста късно и то изведнъж ми порасна корема. Имах си доста голямо коремче накрая за моя ръст, а пък бебето се роди само 2,5кг.
Ники, аз ти казах на тебе. След кърменето почва свалянето на килограмите. Поне при мен, де. Първото сваляне на 1-2 кила беше след 6тия месец като захраних и махнах 1 кърмене, и след това след 10тия като спрях за 1 месец се стопиха другите 2-3 които имах... Сега съм на килограмите, на които забременях първия път и даже с тендеция да стана по слаба май. Корема ми се прибра доволно, само в ханша съм по широка от преди  Confused
Малее, мацки, моята шоколадка утре става на година и половина. Въобще не ми приказвайте тука как бавно ви минавало времето  Crossing Arms На мен пък август ми се стори като 1 седмица, толкова бързо мина....

# 160
момичета моята жена се притеснява,че за 1 месец въобще не е  напалняла.беше отслабнала отначало два килограма заради аферта Драйфус и после си ги възстанови и от тогава на тия кила си седи,някъде около 56кг.започна да се притеснява вече,понеже предния път беше доста по напълняла и въобще не и ставаше лошо,но за сметка на това...........
Те вече са ти казали, но след като жена ти се чувства добре, няма нищо страшно, бебето си получава всичко което му е нужно. А и за нея в по-добре сега да не качва, защото после в последните месеци няма как да се оттърве от кг.

# 161
  • Варна
Да това с килограмите е много относително. На мен и трите пъти от рано ми проличава, а особено сега след като въобще не се бях старала да си стягам корема - още по рано. Според мен всичко зависи от структурата. Чувала съм наистина за много случай, които в първите месеци свалят килограми или не наддават, така че 777 не се притеснявайте.

# 162
  • Стара Загора
И аз да кажа за килцата...Отслабнах 7кг...до 6месец. В 7м. задържах без да вдигам кила. После наваксах свалените 7кг. до деветия месец. И резултата беше, че отидох да раждам толкова колкото бях като забременях. А родих морж 3 600кг. Mr. Green
И за циците да кажа...хич нямах болки...По-скоро получих болки в гърдите щото ги мачках по цял ден да проверя дали ме болят Mr. Green
За теченията - обичам цветово да съм в тон и понеже тоалетната ми е в черно и зелено ТХ-то ми беше в зелен цвят. Обаче като забременях започнах да купувам само бяла ТХ за да следя изкъсо теченията и цветовете Tired Луда работа Tired

# 163
благодаря момичета
Хера ако жена ми не тук до мен,можех да си помисля,че тя ми е отговорила с твоя ник.улучи в 10-ката
 Laughing Laughing Laughing

# 164
http://www.fromvoulevs.com/careplan.html

за тези ръкавици става въпрос! Но не проверяват дали не изитачат води, а за инфекции, иначе и аз знам, че има начини да се провери и дали не изтича оклоплодна течност.

Общи условия

Активация на акаунт