Кореместата тема :хайде на големите шкембета и дупета - 3

• 19 388
  • 357
  •   1
Отговори
# 285
Ауу защо така опустя темата Sad

# 286
Като дойде събота и неделя и всички изчезвате.
А Светлето къде е ? newsm78

# 287
  • Варна
Като дойде събота и неделя и всички изчезвате.
А Светлето къде е ? newsm78
И аз я чакам да се появи, да каже как е и да драсне нещо по моя въпрос.

# 288
Стискам палци всичко с Фивър и лейди бейби да е наред, и накрая да си гушкат най хубавите бебчета.
А Светлето къде е  newsm78

# 289
  • София
И аз стискам палци на Фийв и Лейди. Всичко да се оправи при вас, момичета! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed
А Светлето събото-неделно се разтоварва обикновено от форума и рядко се разписва. Отдава се на Митко, да спешават раждането. Mr. Green

# 290
Лейдибеби, имаш и моите стиснати палци. За съжаление аз нищо не разбирам отпроблема и не мога да съм полезна. Но пък ти изпращам доза положителна енергия.  Hug
Фивка, всъщност ти в коя седмица си сега? Серклаж не се препоръчва след 24-та. Но от прочетеното в твоя пост не схванах едно. Има леко отваряне на шийката в горната й част, така ли? Пиши повече за какво отваряне точно става въпрос. Сега чувам,че серклажът може да доведе до там да се загуби бебчето. При серклажа има рискове ,но ще ги  коментираме ако се наложи. Аз не съжалявам,че направих.  Peace Друго обаче ме впечатли. Изписали са ти бусколизин.  newsm78 От моите доктори знам,че бусколизин при бременност не е добро решение и отдавна не се дава, защото той успокоява болката, но и отпуска мускулатурата. В смисъл, че именно той може да доведе до отваряне на шийката чрез облекчението на болките, което носи. Не знам дали го обясних правилно. Затова само Но шпа ми казваха на мен. Никакъв бусколизин.  Naughty Може аз да не съм схванала нещата правилно, но не пречи да се консултираш с още един лекар. Странно ми е, че са ти изписали бусколизин. Вече не го дават. Ако можеш пиши ми в коя точно седмица си?

# 291
Ох, голям идиотка съм. То на розовата лентичка пишело, ама тиквата ми тотално ме изоставя.  ooooh! Прости ми. В такъв случай имаш достатъчно време за серклаж. Ако се налага де. Но ако го има това отваряне към матката от всичко, което съм прочела и чула от докторите, трябва да се направи серклаж.

# 292
  • Варна
Светле в момента съм 13 г.с. и 3 дни (т.е. тече 14-та г.с.). Незнам какво представлява този малък отвор, лекаря го вижда с вагинален ехограф и ми го каза като понятие дилатация. Като го питах какво означава това ми обясни, че е малък отвор от вътрешната страна на шийката, а тя е дълга 4,5 см. за момента на прегледа. Този лекар го посещавам откакто ми откри двурогата матка, той ми прави и кюртажа миналата година. Оставила съм се в негови ръце поне засега, защото много други лекари са ме разочаровали. Посещавам и лекар по ЗК, но неговия ехограф е коремен и дори не може да ми засече двурогата матка. Той в момента е в отпуска и след 15-ти като се върне мога да му чуя мнението. Вагинален преглед не са ми правили от началото на бременността, защото и двамата лекари не искаха да ме бъркат толкова рано предвид миналото ми.
Притеснявам се този отвор да не тръгне надолу и да получа разкритие, а оттам знаеш какво следва. Въпреки, че лекаря изрази надежда, че до другия преглед този отвор може да е изчезнал (на 16-ти съм пак при него). Ехографът му е много добър и се виждат доста подробности, за които се съмнявам, че някой друг във Варна би ги видял.
А за бусколизина незнам как стоят нещата, но ще се консултирам и с лекаря ми по ЗК.
Това е засега, утре пак ще пиша, лека нощ  Heart Eyes

# 293
Ами вероятно е най-добре да изчакаш и да се консултираш и с другия доктор. Все пак 15-ти не е така далеч. Дотогава си почивай повечко и пий Магнеротчето. Все пак още няма такава тежест, която да притиска силно канала и да се получи бързо отваряне. Така че сиугрно не е проблем да се изчака до 15-ти. Гуш от мен! И колкото и да е трудно - мисли положително.
А, сетих се нещо - двама от докторите ми ми препоръчаха Диаспорал за спешни ситуации - примерно болки или нещо такова. Той действа като магнерота, но действа скорострелно. И е специално за бременни де. Вярвам,че няма да ти трябва. Аз самата само веднъж съм го ползвала - когато прокървих в болницата.

Всичко ще бъде наред, ще видиш!  Hug

# 294
  • Варна
Светле много ти благодаря за отговорите, така ми действа успокояващо  Hug Hug Hug
За сега слава богу не съм имала никакви болки, а и на мен този бусколизин ми се вижда много след като пия и но шпа. Почивам си достатъчно - не чистя, не пазарувам, дори се притеснявам дали возенето в колата ми пречи. Ще гледам да съм по-спокойна доколкото мога  Heart Eyes

P.S. Сега разбрах защо не мога да ви засека кога сте онлайн, ами профила ви е скрит. А аз се чудех как така влизате за секунди пишете нещо и пак сте офлайн  Joy

# 295
P.S. Сега разбрах защо не мога да ви засека кога сте онлайн, ами профила ви е скрит. А аз се чудех как така влизате за секунди пишете нещо и пак сте офлайн  Joy
Mr. Green

Аз си се возех в кола. Само за колана внимавах - първо го закопчавам, а после си мятам само горната част, т.е. долната остава зад мен. Да не би при по-рязко спиране да ме пререже. Мисля, че за по-кратки разстояния в рамките на града няма проблеми.  Peace

# 296
Светле,а ти как си?Нямаш ли вече някакви контракции или нещо което да ти подскаже,че скоро ще раждаш? Hug

# 297
  • София
Светле на 13 Септември да раждаш, мило. Аз си бях харесала тази дата, ама ей на на 18 се родихме.
fever, аз карах до дена преди да родя миличка. И колана си го слагах всеки път,
независимо дали карах или се возех. Дори един полицай, който ме беше спрял ми измисляше
разни трикове за слагане на колана, така че да не е на мен и да не ми засича датчика, който
сигнализира ако си без колан.   Crazy Но аз самата бях по-спокойна като знаех, че съм вързана.

# 298
  • Варна
Benii страхотно аватарче със сърчица и сладко момченце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ritka февруари месец си взех книжката и малко съм карала колата. Чувствам се все още неопитна и затова сега не искам да карам колата, мъжа ми да ме вози. А иначе живот и здраве се надявам да си возя детето след време, така както Anichka го прави, направо шапка й свалям  Grinning.

# 299
Светле на 13 Септември да раждаш, мило.

Ааа, само на 13-ти да не е.  Никак не ми се ще на тази дата.
Берни, ми нищо няма. и аз вече тотално съм се сдухала. Толкова ми е изнервено, че не се търпя вече. Пробвах всичко, което са ми казали. Еми полза няма. Най-ужасното е, че на ден поне по двама-трима познати ми звънят да питат родила ли съм. А някои директно си ме питат кво чакам още. Все едно от мен зависи.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт