Албена Вулева - гола пред Парламента! Ужас и безумие!

• 33 508
  • 337
  •   1
Отговори
# 165
  • out of space

Освен мила, добра и възпитана, разбирам че си и красива, слаба и умна!  Laughing Брех   Доня Перфекта пасти да яде   Grinning

# 166
# 167
# 168

Освен мила, добра и възпитана, разбирам че си и красива, слаба и умна!  Laughing Брех   Доня Перфекта пасти да яде   Grinning

# 169

Май нещо те е яд, а...защо пак нападаш , какъв ти е проблема? И да, такава съм и не ме е срам да си сложа снимка, за разлика от повечето...

# 170
# 171
Е как да те е срам като си номер едно:)

# 172
# 173

Май нещо те е яд, а...защо пак нападаш , какъв ти е проблема? И да, такава съм и не ме е срам да си сложа снимка, за разлика от повечето...
Добре,де,добре...спокойно...хубава си... Sunglasses Laughing

# 174
  • при Arctic Monkeys
ее, айде, де, откога чакам да се сръфате. ха така, крайно време беше.
не, че някой ме пита, но симпатизирам на viliko в случая.
коментиращите циците, целулита и бръчките на А.В. се принизяват до нейното ниво, или просто винаги са си били там.

# 175
Е как да те е срам като си номер едно:)
Тя и Вулева явно така си мисли. Laughing

# 176
  • о`майна лунна нощ е
Как не може да й спретнат едно дело за хулиганство, а ако закачат и нещо за неуважение към властта, още по-добре.
Аман вече от психари! Тая трябваше да я освидетелстват отдавна.

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 15:16 от Бейлис в шоко

# 177
ее, айде, де, откога чакам да се сръфате. ха така, крайно време беше.
не, че някой ме пита, но симпатизирам на viliko в случая.
коментиращите циците, целулита и бръчките на А.В. се принизяват до нейното ниво, или просто винаги са си били там.
Защо да се принизяват до нейното ниво, нали ако беше някое хубаво момиче пак щяха да се коментират циците и дупето и всичко, просто в случая това момиче е грозно за повечето потребителки.

# 178
Едно е да коментираш, съвсем друго - злонамерено да оплюваш...
Както и да е, не искам да споря или да се "сдърпвам" с никого, просто казах мнението си! Wink

# 179
  • при Arctic Monkeys

Защо да се принизяват до нейното ниво, нали ако беше някое хубаво момиче пак щяха да се коментират циците и дупето и всичко, просто в случая това момиче е грозно за повечето потребителки.
[/quote]
ми тя и мис Плеймейт беше не особено хубава за повечето потребителки, а за уникалната й тъпота се изписаха около 20 страници.

Общи условия

Активация на акаунт