Проектирай, ремонтирай!

• 61 164
  • 650
  •   1
Отговори
# 345
  • на кой му пука, майна
Първия  Simple Smile
justice  с коя програма е правен проекта ?

# 346
  • Пловдив
Определено първият  Peace
Намерила ли си такъв фототапет или могат да ти го направят  Peace

# 347
Първия вариант  Peace

# 348
С PRO100.
Няма да е с фототапет, смятам да го рисувам.  Grinning

# 349
justice, и аз работя с тази програмка, но определено толкова добре не мога и незнам как да се справя! Браво! И аз съм за първия вариант Peace Имам въпроси:
1. Какво е това бялото нещо до прозорците?
2. Защо на единия вариант има ТВ и секция, а на другия няма? Ако няма секция, къде ще е ТВ-то?

# 350
Всички ли харесват повече първия  Crossing Arms

# 351
Джиджа, пратила съм ти ЛС.  Wink
Бялото грозно нещо е газов котел, който е проектиран да бъде на най-неподходящото място. Принципно възнамерявам да го скрия с шкаф, но понеже още не сме го купили и не знам какви ще са му точните размери и позиция, не съм му направила шкаф, а съм го сложила просто да фигурира. Иначе смятам шкафа да е бял лак.
Относно Тв-то, то присъства и в двата варианта, на на втория съм го премахнала, за да има по-добра видимост.

# 352
И на мен ми харесва повече 1 вариант Peace
Абе и аз съм ползвала тази програма но определено не ми зиглеждаше така хубаво проекта Laughing

# 353
  • София
И на мен ми харесва повече първия вариант. Peace
 Само да питам на тръбата от абсорбатора не му ли е дълъг пътя до комина?

# 354
на мен също ми харесва 1-ви вариант, така декорацията си подхожда със стените, не че и с постерите е лошо... но декорацията изглежда много по - добре  Grinning

# 355
Благодаря ви  Hug ще е първия вариант. Всъщност него съм го мислила в продължение на 7 месеца, а другия ми хрумна спонтанно.
Аспиратора ще бъде доста мощен, така че тръбата няма да е проблем. Иначе тя ще е дълга 1,7м без чупки.  Wink

# 356
  • София
Аз да си покажа след 2 години до какво стигнахме... (отдавна не съм писала - има- няма - от как зьабременях... тогава се чудех как да изглежда това, дето сега го показвам.)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312195

Е, има още няколко неща, дето си чакат реда, ама... и той ще дойде.

# 357
Ей че хубава тема! Как не съм ч видяла до сега?

И аз ще помоля за помощ. Може ли? Само да взема чертежите от мъжа ми на къщата...Не можем да измислим как да разположим обзавеждането в дневния тракт.

# 358
Смятам тавана да е такъв, като над луничките в дневния тракт ще има скрито осветление.
Вариант1
3D

Вариант2
3D

Кое разположение на луничките ви се струва по-удачно?
На мен ми харесва Вариант2, много по-симетричен е, но ме притеснява да не стане тъмно в кухненската част. Аспиратора също има осветление 4 x 20 W, халогенни.
Отворена съм за всякакви предложения.  Grinning

# 359
това на 3D Studio Max ли е правено ? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт