.След дълго отсъствие и скиторене на море,по села и т.н най-накрая сме си вкъщи.Досега четох старата темичка и гледах снимки,от който се вижда,че почивчицата е на ниво и изпълнена с приятни преживявания и емоций при всички от ноемврийският ни отбор.

.Поли понесе пътуването добре,спирахме 2-3 пъти по пътя Поли да се и натича .Неприятното при нас беше,че още на 2 ден Поли се разболя,та се наложи да пием антибиотик,но за 3 дни беше вече здрава.Не и хареса морето определено
Аз и преди писах,че не обича водата.Сигурно е единственото ноемврийче което има срах от морето
.Като гледам снимките на Ивко и Симито,благородно завиждам на Клюки и Славето.Надявам се с времето Поли да израстне този си страх.На морето Поли хапваше само плодове,кис.мляко и разни кремчета,и като се прибрахме вкъщи хапва по цяла паничка супа или манджа,което много ме радва.И ние напредваме с говора,като любими думички са ни"чекай мако" и "нещем".Чудя се дали да дам Поли сега септември на ясла или пък даси я гледам още месец и да я дам октомври newsm782Все си мисля,че за 1 месец времи ще свикне с новата обстановка .Спирам,че стана много дълъг поста ми.Ще кача и аз някоя и друга снимчица.

Да ти е жива и здрав племенницата 

Да ви е жива и здрава малката госпожица! 

Аз съм с фарингит, а Тедката се мъкне още с една кашлица, която се надявам тези дни да спре...че морето ни зовеее

Да ви е жива и здрава малката госпожица,само радост да ви носи 

ви желая хубава и приятна почивка,много добре да си изкарате.Поздрави и Мина и Марти от нас
Целувки на сладкия Теди 

Алекс миналата година го беше страх или по-скоро му беше хладна водата, но подозирам, че тази няма да е така, живот и здраве ще видим след 4-5 дена.
Честито и на теб за бъдещите племеннички, кога ще ги чакаме?
После повърна още няколко пъти и взе да си възвръща розовичкия цвят, после взе да дивее и да играе все едно нищо не е било ... Вчера слава богу не повръща, но тази сутрин пък ака по-рядко, та сега пак се притеснявам ... Абе като сме решили да излизаме отпуска все някоя болест ще ни завари ... дано ни се размине, че хич не искам на почивката да се занимаваме с болести.
.Да ви е здравичка и много да ви радва!
А на всички който им предстой почивчица,пожелавам весело изкарване изпълнено с незабравими положителни преживявания и емоций

Но в басейна е ''добее'' и ''не е тудено''. На мен много ми хареса Албена. Повече ми допадна от Турция - по-чистичко, по-зеленичко, по-наше си
Имаше голямо разнообразие от храни за децата - грис, каша, мюсли, 2 вида супи ... много плодове и кремчета. Ще кача снимки като се приберем.
Приятна почивка на почиващите
! Чудех се аз, кой имаше рожден ден с мен и не можах да се сетя
!
!
! Много щастие, късмет и любов ти желая и най-милите ти същества винаги да те обичат и подкрепят
!
!
! Много гадно! Дано другата година не се потрети ситуацията с афтите
!!!
! После ходихме на Деветашката пещера и Крушунските водопади - невероятна природа! Много весело беше - всяка вечер си правехме скара с биричка
! Нищо другия път! Важното е , че нея вечер Боил нямаше Т и спа спокойно! Поне ходих на Sisters of Mercy и се накефих много
! Само 1 нещо не ми хареса на морето - ужасни комари! И в Поморие и в Бургас бяха като врабчета - мутирали и не умират от нищо - ни Райд помага, ни Аутан, ни машинките със звук
!! Децата са направо изядени, а ние явно не сме били така вкусни на фона на крехката детска мръвка
!
благодарско за стискането на палци и да ви кажа имаше защо. Та сега на въпроса - както Деничка заподозря от самото начало и ние се сдобихме с нов дом. По този повод искам да ви почерпя макар и виртуално, но от сърце.

Честит празник и най-прекрасни пожелания за Рали и от мен, както и на всички,които имат повод да празнуват! Отивам да празнувам с приятелки /както се изрази брат ми: -Ще има нова серия на Секса и града
..../ Целувки на всички и ще мина тези дни да се разпиша какви ги вършим