НОЕМВРИйчето Златина стана кака на Мария!!!

• 17 585
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
 wavey

# 16
Здравейте! Ние успяхме най-после да се приберем в Благоевград. Бяхме на село, на море на Камчия и после пак на село, та сега не мога да повярвам, че е такава жега - отвикнах някакси. Слава Богу, при тази бременност се чувствам достатъчно добре, за да пътувам - нещо, което с Руменовата бременност беше  mission impossible.
Ето малко снимчици от морето: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=275336

# 17
Здравейте на всички и от мен Hug.След дълго отсъствие и скиторене на море,по села и т.н най-накрая сме си вкъщи.Досега четох старата темичка и гледах снимки,от който се вижда,че почивчицата е на ниво и изпълнена с приятни преживявания и емоций при всички от ноемврийският ни отбор.
Честита радостна новина на Ана2 preggo
Дени,честито ново жилище на вас.Само хубави емоций и преживявания в него да ви спохождат Hug
Честито и на всички празнували през времето в което отсъствах и малки и големи.Пожелавам ви здраве,щастие и много късмет за напред! smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Относно нашата почивчица на море всичко мина горе-долу добре.Друго е да смениш обстановката за малко  grinning039.Поли понесе пътуването добре,спирахме 2-3 пъти  по пътя Поли  да се и натича .Неприятното при нас беше,че още на 2 ден Поли се разболя,та се наложи да пием антибиотик,но за 3 дни беше вече здрава.Не и хареса морето определено newsm78Аз и преди писах,че не обича водата.Сигурно е единственото ноемврийче което има срах от морето newsm62.Като гледам снимките на Ивко и Симито,благородно завиждам на Клюки и Славето.Надявам се с времето Поли да израстне този си страх.На морето Поли хапваше само плодове,кис.мляко и разни кремчета,и като се прибрахме вкъщи хапва по цяла паничка супа или манджа,което много ме радва.И ние напредваме с говора,като любими думички са ни"чекай мако" и "нещем".Чудя се дали да дам Поли сега септември на ясла или пък даси я гледам още месец и да я дам октомври newsm782Все си мисля,че за 1 месец времи ще свикне с новата обстановка .Спирам,че стана много дълъг поста ми.Ще кача и аз някоя и друга снимчица.
http://prikachi.com/images.php?files/300153J.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/300279l.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/300285Q.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/300148O.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/300150h.jpg

# 18
ki4o22,
и нашият хубавец се страхува от морето... изобщо не иска на мокрия пясък, плюс това мен ме хваща нервата, защото стъпим ли на брега, забравя да ходи и само се заравя в пясък, сякаш по- интересно нещо от това няма... Ако се опитвам да го измия във водата се съдира от рев, ако не го измия- трябва да чистя в колата и столчето после...
Докато бях по- малко бременна и бях отишла да се плацикам щастливо- горкия, беше дотърчал до мокрия пясък, плачеше и ме викаше да ме спаси... изобщо много сме специални...
Обаче на басеин му е много кеф... явно необятността го плаши... (не е студена водата в морето тук, ама никак).

Днес станах леля на госпожица и така Данни си има вече 2ма братовчеди... Много съм горда и очаквам да ми пратят снимки в най- скоро време...

Как намирате новият ми аватар моля?  Flutter

# 19
Как намирате новият ми аватар моля?  Flutter

Сладък, като може и да се очаква.

Кичо, ще отмина страха от водата, ще почне да се отпуска малката и няма да иска да излиза от морето, децата се променят.

Мартина е на антибиотик, Радослав на сиропи, дано вече оздравеем, че ми писна вече.

# 20
Софи, аватара ти е Неотразим  Hug  Да ти е жива и здрав племенницата   bouquet

Габриела също не остана очарована от басейна. Водихме я на един воден парк тук и в океана - нъц! Иначе много обича книжки и всяка вечер четем по една от поредицата Златното пате - избора на приказки е много добър, а рисунките са невероятно красиви.
Габи непрекъснато си бърбъросва нещо и си пее, и много смешно танцува като се кълчи в кръста  Laughing Понякога ме кара да й говоря на английски като идва при мен и започва да си кълчи езика ( най-често се чува Ноу, хилоу и такива) и да се киска. Много обича да се закача и да ми казва -Не икааааам! като повдига сърдито едното рамо, а може и с краче да потропва отвреме навреме. Много съжалявам, че в този хубав период съм на работа по цял ден и не мога да бъда с нея  Sad

Гери, този хълм на снимките е направен от боклук. После е опакован в специални пластмасови мрежи,всичко това посипано с пясък и отгоре пръст и засадено с хубава зелена трева. Вече всяка седмица сме там, ние отивахме в неделя сутрин и нямаше почти никой, но следобедите е пълно с деца. Всяко второ изречение на децата започва с Excuse me  Laughing А също и на работа - дори някой да се изкашля казва Excuse me!  И задължително на кихане казват - Bless you! ...  да не смееш да се изкашляш или кихнеш  Mr. Green

Дени, и аз благодаря за хубавата темичка  Hug  Heart Eyes

# 21
Честит рожден ден на Рали и Деси!
Пожелавам ви океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Бъдете много усмихнати, силни, обичани!

Много лъвици в редиците има Crazy
sfkbk, за аватара незнам, ама Данни е много чаровно дете Heart Eyes Да ви е жива и здрава малката госпожица!  bouquet
Ana, ki4o, добре сте си прекарали на моренцето...много са пораснали и Румен, и Поли Simple Smile

И ние сме болни Tired Аз съм с фарингит, а Тедката се мъкне още с една кашлица, която се надявам тези дни да спре...че морето ни зовеее Wink

# 22
                              Честит рожден ден на Деси и Рали!
                          Желая ви низ от любов,щастие и сбъднати мечти!
                                  Бъдете живи и здрави,бъдете обичани!

Софи,Данни е прекрасен PeaceДа ви е жива и здрава малката госпожица,само радост да ви  носи Hug
Разгледах снимките на Поли и Румен,много са пораснали дечицата и са много сладки.Кичо,Ана да са ви живи и здрави.Ана хубаво е че караш лека и безпроблемна бременност,дано все така продължаваш Peace
Дени,Лина бързо оздравяване желая на семействата ви Praynig
Дени,ако не се засечем Heart Eyesви желая хубава и приятна почивка,много добре да си изкарате.Поздрави и Мина и Марти от нас HugЦелувки на сладкия Теди Hug
При нас нищо ново,освен че Симона тръгна пак на ясла,засега много добре и се отразява,ходи с мерак и госпожите всеки ден я хвалят колко е оправна и колко е пораснала за тоя един месец където отсъства.Сама взе да се храни и всеки ден имаме нова думичка в речника си Wink
Да се похваля и аз-ще ставам леля на две дами,пу-пу,само да се родят по живо,по здраво Praynig
Спирам ,че стана дълго Simple Smile
Хубав и приятен ден ви желая Hug

# 23
Честит рожден ден и от мен на Деси и Рали! Бъдете здрави, обичани, обичащи и все така лъчезарни! Весел празник  Hug

lina d, Дени, дано бързо оздравявате всички!  Praynig

ki4o22 , дано страха от водата премине до другата година  Wink Алекс миналата година го беше страх или по-скоро му беше хладна водата, но подозирам, че тази няма да е така, живот и здраве ще видим след 4-5 дена.

Софко, честита ти племенница, да е жива и здрава, и много, много да ви слуша!

SIMONA_S , радвам се, че Симонка приема добре яслата, дано да нямате проблеми като предния път, за да може и мама да е спокойна, както и детенце  Praynig Честито и на теб за бъдещите племеннички, кога ще ги чакаме?

Аз първо ще се оплача, че в понеделник след като е спинкал на обяд почнал да повръща, докато се прибера от работа повърнал 3-4 пъти. А като се прибрах малкото ми коте беше прежълтяло, отпуснато, никога така не е бил, здраво се изплашихме с татито  Sad После повърна още няколко пъти и взе да си възвръща розовичкия цвят, после взе да дивее и да играе все едно нищо не е било ... Вчера слава богу не  повръща, но тази сутрин пък ака по-рядко, та сега пак се притеснявам ... Абе като сме решили да излизаме отпуска все някоя болест ще ни завари ... дано ни се размине, че хич не искам на почивката да се занимаваме с болести.
Ами май е това, наоплаквах се хубаво, нооо ... следобяд очаквайте и да се похваля  Wink

Айде захващам се с работата колкото и да не ми се ще  Mr. Green
 Heart Eyes

# 24
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,RALIAR И GRIG!
МНОГО УСМИВКИ И МНОГО ЛЮБОВ!

# 25
Честит рожден ден на Деси и Рали!Пожелавам ви здраве,щастие,любов и много усмивки!

Момичета,благодаря ви за съветите и милите думи за моята Поли!
Софко,честита племенничка Hug  bouquet.Да ви е здравичка и много да ви радва!
На всички болнички бързичко оздравяване PeaceА на всички който им предстой почивчица,пожелавам весело изкарване изпълнено с незабравими положителни преживявания и емоций Hug Peace

# 26
Честит рожден ден и от мен на Деси и Рали! Бъдете здрави, щастливи и обичани 

Аз да почерпя за моят рожден ден /беше на 10-ти август/ 

Пожелавам на болничките да се оправят бързо  Praynig

Ние сме добре, прибрахме се от морето, но имам много работа, защото утре заминаваме за планина. Само да се фукна, че Виктор плува абсолютно сам в дълбокия басейн с едни надуваеми ''перки'' на ръцете. Качва се на едни стълбички и си вика ''де, тиии, кок!''  /две, триии, скок!  Mr. Green / и плясва в дълбокото. Според него морето е ''а-а!'' мръсно  Wink  Но в басейна е ''добее'' и ''не е тудено''. На мен много ми хареса Албена. Повече ми допадна от Турция - по-чистичко, по-зеленичко, по-наше си  Hug Имаше голямо разнообразие от храни за децата - грис, каша, мюсли, 2 вида супи ... много плодове и кремчета. Ще кача снимки като се приберем.
 Hug Приятна почивка на почиващите
Верче, целувки  Hug

# 27
Ей, ме на  Mr. Green!
Сончеееееееееее, да си жива и здрава   bouquet! Чудех се аз, кой имаше рожден ден с мен и не можах да се сетя  Embarassed, иначе щях да ти дрънна от Гложенския манастир  Mr. Green!
Момичета, благодаря ви за милите думи за моя ден ден  Mr. Green! Много хубаво ми стана  Hug!

Честит рожден ден и на другите мами, които са пораснали с 1 годинка, докато бяхме на почивка! Пожелавам им винаги да са обичани и щастливи и от здраве да не се отърват Simple Smile!
Деси, да си жива и здрава   bouquet! Много щастие, късмет и любов ти желая и най-милите ти същества винаги да те обичат и подкрепят   bouquet!
Кратък разказ за почивката. Копвам го от друга тема че ме мързи да пиша  Mr. Green Blush!
Ние се върнахме от обиколката из страната! Всичко беше супер докато не отидохме пак на море! Боил толкова го харесва, но всеки път като стъпи на морския бряг и се разболява  Sad! Много гадно! Дано другата година не се потрети ситуацията с афтите   Praynig!!!
Иначе първите 2 дни от почивката бяхме в Гложене! Много е красиво! Посетихме Съевата дупка, а на рождения ми ден бяхме в Гложенския манастир  Simple Smile! После ходихме на Деветашката пещера и Крушунските водопади - невероятна природа! Много весело беше - всяка вечер си правехме скара с биричка   Mr. Green! После 2 дни на селото на мъж ми край Павликени, Сливен - Карандила и накрая Поморие и Бургас! Последнте 2 дни от почивката бяха ужасни, защото Боил беше нон стоп с Т 39, 8! Сваляше я само със свещичка панадол и доза Нурофен приети през половин час. По тоя повод пропуснах концерта на Кошийн и Кредъл  Tired! Нищо другия път! Важното е , че нея вечер Боил нямаше Т и спа спокойно! Поне ходих на Sisters of Mercy и се накефих много Simple Smile! Само 1 нещо не ми хареса на морето - ужасни комари! И в Поморие и в Бургас бяха като врабчета - мутирали и не умират от нищо - ни Райд помага, ни Аутан, ни машинките със звук  ooooh!!! Децата са направо изядени, а ние явно не сме били така вкусни на фона на крехката детска мръвка  Rolling Eyes, щото не сме така нахапани!
айде със здраве   bouquet!

# 28
Хайде пак да се отчета и да се похваля най-после  Wink благодарско за стискането на палци и да ви кажа имаше защо. Та сега на въпроса - както Деничка заподозря от самото начало и ние се сдобихме с нов дом. По този повод искам да ви почерпя макар и виртуално, но от сърце.

Изтеглихме кредит, днес направихме окончателното плащане, сега ми е спокойно на душата, само да минат дните до отпуската. Цялото тичане насам-натам по оправяне на документацията е страшно досадна, но сега ми е зад гърба и спирам да мисля за това. Живот и здраве догодина по това време се надяваме да сме се настанили, тъй като блокчето все още строй.
Ами това е новината около нас  Wink

Сонче, жива и здрава още много, много години!     bouquet

Хайде оставям ви сега, продължавам да броя часовете до отпуската  Mr. Green
 Heart Eyes

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 16:03 от бебка и бебко

# 29
  • София
Благодаря ви приятели! Много сте мили!   bouquet Честит празник и най-прекрасни пожелания за Рали и от мен, както и на всички,които имат повод да празнуват! Отивам да празнувам с приятелки /както се изрази брат ми: -Ще има нова серия на Секса и града Joy..../ Целувки на всички и ще мина тези дни да се разпиша какви ги вършим Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт