НОЕМВРИЙЧЕТО сладко вече е кака/батко ;)

• 57 363
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Дидка, жалко, че не сте празнували както сте били замислили, но понякога е така в живота...има моменти, на които на човек не му е до фойерверки и фанфари...

за подаръците...за именния ден на Ники, който ще е в събота::balon:: купихме много хубав комплект за творчески изяви - голяма дъска със статив с над 50 части към нея - букви с магнит да пише, приставки за лепене, за рисуване с тебешири, маркети и какво ли не...надявам се да му е интересно.

иначе знаете, че сме на вълна плейстейшън и всяка нова игра е добре дошла, та това ще е задължително под елхата.

днес смятам да украсим с Никчо елхата и да си направим Коледната украса вкъщи.Nature Snowman santa2

# 151
Рори, а какво представлява този комплект  newsm78
Много ми се иска и аз да купя нещо такова, но....малкия си представям дали ще го остави да си "работи" на нея  ooooh!

Всичко купуваме еднакво - т.е. играчки де и пак Шоши ходи да се дере и хапе и иска на батко си  Joy защото било различно Sunglasses
Иначе аз украсих вече в къщи - помогнаха ми за елхата Joy...най-много се радват на лампичките и канят всеки, който видят да дойде и да види "колко хубави са"....
Писахме и писмо до дядо Коледа - Мраз както му казва ВикЧе и днес ще изрязваме снежинки  bowuu
Спокона вечер  Heart Eyes

# 152
  • София
Честит рожден ден на всички ноемврийчета! Да са ни живи и здрави!   bouquet
Аз се поотнесох,че моите и тримата имат празници през ноември,та имаше едно безкрайно празнуване на рождени дни.Някои по два пъти дори,заради различните гости и така.
Извинете за пропуска от моя страна.   Embarassed

# 153
Дидко, само да се оправи мама, празници винаги ще има! Hug
На Ива за Рд взехме страхотна количка на Фишер Прайз, сега и трябва хубаво бебе, така че явно ще се ръсим за Бейби Аморе, това си поръча на дядо ви Мраз Mr. Green Емма вероятно ще получи уолкър, ама вас не ви вълнува това.
Мари, великолепна е Рая както винаги, тя си ми е слабост знаеш Heart Eyes

# 154
мери! заплювам си да ти купя уолкъра като го израсте емма  Praynig
може ли? ако съвпадне като тайминг де, ако емката още си го ползва като стигне тедко до него - няма Simple Smile

иначе ние тази година (заради кризата и хилядата заема) решиме да сме по-практични с подаръците и помолихме бабите да дават пари, да ги съберем и да купим на децата неща по-натам, ако има изгодни намаления януари в разните магазини, вместо насила да купуваме излишни работи в момента
така или иначе сега са напълно обзаведени и двамата с достатъчно дрешки, якета и обувки, а у нас е заринато от играчки и книжки
ще им вземем по нещо дребно де, колкото да не е без хич, но истинските подаръци ще си ги получат, когато му дойде времето Simple Smile
таня си е поръчала естествено динозаври и лъвове пак и някаква мека кукла Crazy последното дядо коледа ще й го донесе в градината
харесала съм и ето това чудо страшно много, таня ще полудее от кеф, ако го има
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1736102
надявам се да го намалят след празниците и ще го поръчам Simple Smile

дид - пожелявам да се оправя свекърва ти бързо и коледните празници да прекарате весело  Hug

искам да ви кажа, че на мен тази година никак не ми е коледно..
толкова съм изтощена, че нито имам желание да украсявам, нито да готвя, нито нищо... чакам мама с нетърпение и просто искам да поспя... на тихо и тъмно...  Cry

# 155
Тони  Hug

И на нас не ни е много коледно, но украсих все пак да създам поне атмосфера на децата, които ужасно много се кефят на украсата, лампичките и елхата  Peace

А това, което показваш в линка ме заинтригува и мен...ти от там ли ще го поръчваш?
Моите и те са на вълна динозаври и много ми се иска да им купя нещо такова...Ако искаш да се комбинираме за доставката  Hug

Целувки на всички ви Hug

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 13:42 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 156
дид, аз и мисля да поукрася малко, ще поизрежем някоя и друга снежинка и ще сложим елхицата, но нали знаеш - човек като не прави нещата с мерак и не е същото  Confused

а играчката - да, от там ще я поръчам
аз и разни други неща съм харесала (има детски дрешки много хубави и мисля летни да вземам ако и те са намалени), но ще ми се да вярвам, че след празниците ще направят още намаления и затова ще стане януари месец  Confused
но дори и да не я намалят, пак ще я поръчам, така че ако не ти е късно тогава, ще ти пиша, за да делим доставката Simple Smile
не знам после пощенските, за да си я препратим (без значение аз на теб или ти на мен) колко ще са, да не стане същата работа  Mr. Green ще гледам да проуча Wink
 Hug

# 157
  • София
момичета, направо ме натъжава като ви слушам, много се надявам докато дойде Коледа нещата да станат по-добри и да си изкарате хубави празници!

ние снощи украсихме 2 елхички, една в хола и една мъничка в стаята на Ники. самичък украси всичко и с много вкус, много съм доволна. ама днес пак ми е болничък и не е на градина. Sad

Тони, чудесен подарък си измислила, много занимателен! в Германия има чудесни неща, въобще навсякъде в чужбина играчките и дрешките са поне наполовина по-евтини от тук, но ние във всичко трябва да сме различни, и все в лошия смисъл...

ние ще празнуваме навършването ми на 30 години на 20 Декември в Амстердам и също се надяваме оттам да вземе на Ники интересен Коледен подарък.

Диде, взехме на Ники за имения ден нещо подобно, за фирмата не съм сигурна дали и не беше същата, довечера ще видя, че само го капарирах в магазина, още не съм го взела.

# 158

Диде, взехме на Ники за имения ден нещо подобно, за фирмата не съм сигурна дали и не беше същата, довечера ще видя, че само го капарирах в магазина, още не съм го взела.

рОРИ, не мога да отворя линка - може ли пак да го пуснеш  Hug
...и да си прекарате божествено в Амстердам  Grinning

Тони, я и ти малко по-ведро  Heart Eyes
Да ви кажа честно, след неприятна случка .... вече гледам на света по различен начин....всичко ми се струва преходно и за това гледам да отделям повече внимание на дребните и на близките си, да се забавляваме повече и т.н. ...

# 159
# 160
# 161
Тони, Дид, и аз съм на тази вълна. Иначе украсих на децата още преди седмица, къщата обиколихме с лампички, красиво е. Обаче последните години за мен празниците се превърнаха в някакъв кошмар, два дни готвене за Коледа, и два дни готвене за Нова година, сама с детето, сега ще е с децата (майка ми само идва се наяжда и и се доспива и си заминава  Mr. Green ). А за празничните вечери, не мога да вдигна тежкарите от компютрите да седнат да уважат празника, сядат, наяждат се за 15мин, две думи колко е вкусно млящейки, и после или пак на компютрите или се опъват и заспиват. Все едно са син и баща. И не ми тежи готвенето, напротив, тежи ми липсата на празника, на традицията, и непукизма. Така че за мен е ден като ден, с доооооста повече работа. Чудя се и се радвам като слушам как се тръпнете че идват празниците.
Рори, Ива има такава дъска от преди година и половина, голяма забава пада, много и се радва все още.

# 162
.. Да ви кажа честно, след неприятна случка .... вече гледам на света по различен начин....всичко ми се струва преходно и за това гледам да отделям повече внимание на дребните и на близките си, да се забавляваме повече и т.н. ...[/tt][/size]

дид, да си призная - всеки път като се затюхкам за някоя щуротия и непременно след това ми се случва нещо неприятно, което да ми даде да разбера кои са важните неща в живота и за кое си струва да се хабят нерви и емоции и за кои не
затова от известно време съм си казала, че повече ядове за преходни неща не  Naughty
най-важното е да сме живи и здрави и да се обичаме, а всичко друго си идва на мястото рано или късно
  bouquet

а вчера тук такъв вятър духаше и понеже тедко пощурява ако не излизаме, ща не ща излязохме
сложих му дъждобрана, да не му духа, пък и ми спираше количката като се запъне в гюрука вятъра  Mr. Green и човека добре се разходи
обаче аз като се прибрахме бях като вещерка  Crazy цялата ми коса в листа и клонки  Crazy

# 163
  • София
Мерка, много гадно звучи бе, ти що така им угаждаш, готвене и слугинаж само. я ги остави веднъж майка ти за сготви, мъжа ти да разшета, а ти си почивай. не го разбирам това, защо единия човек в семейството е длъжен да се разчеква?

досега Ники беше с тази дъска: http://www.disbg.com/catalog/product_info.php?products_id=641&am … 13a3a1d03e0ac55b9 - забавна му беше заради любимите му Cars, но вече целия магнит е в лепенки, а дъската се е скапала от рисуване с тебешир върху нея. това ни е една от най-амортизираните играчки. сега нали учат английски в градината и се надявам да му е интересна новата дъска с буквите.

# 164
  • в мъжки прегръдки
Здравейте.
И аз ще се включа в отбора на тези дето не им е празнично. Cry
Катастрофирах преди седмица с Марти в колата и слава богу ние сме добре обаче колата я докарвах с пътна помощ и сега се разправям с майстори та хич не ми е до празници. На всичкото отгоре това беше колата на мъжа ми а той беше в щатите по това време и трябваше да му звъня в 2 часа през нощта негово време да му кажа какво съм му направила на колата и естествено последваха няколко дъъълги разговора по мобилните та сега освен голям ремонт и кисел мъж - пешеходец за празниците ще имаме и 3-цифрена сметка за телефони.  Дано поне каското поеме нещо от ремонта защото иначе децата ще получат от дядо Коледа фарове и калници. Отделно че се замотах и не направих навреме резервации за мястото на което исках да отидем та сега ще си седим в къщи с малкия и тои ще спи а ние ще си правим филмов маратон. А почивните дни са много и така ми се искаше да си направим една ски-ваканция Sad. В къщи още не съм украсявала защото по традиция купуваме жива елха и ако я украсим сега до Коледа ще й опадат игличките.

Общи условия

Активация на акаунт