КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 36

• 23 500
  • 591
  •   1
Отговори
# 315
  • в малка спретната къщурка
Айша,Кранево е точно преди  КК Албена,като пътуваш от Варна. Транспорт по това време няма как да има ,затова собственика поема транспорта.През деня има възможност за придвижване от Варна за Кранево без проблем. Разположението е Варна,Златни пясъци,Кранево,Албена
и т.н. Хладно става само вечер и то не толкова много,но е добре да има лека жилетка и панталон,за всеки случай.

Жабка,ти снощи беше вече с маркуча.Аз за други питам.

Яге,не плашете Танита,лошо ли ще им е на комшийките  Joy

# 316
  • София
Благодаря за отговора. Дано се оправят, че нещо нямам вяра на младежа. Вижда ми се разглезен.
Проверих ги вече са в дискотеката. Лека нощ и от мене.

# 317
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Жабка,ти снощи беше вече с маркуча.Аз за други питам.

Днес Арита е дежурна с маркуча , ма там май няма комп.  Hug

Момичета , аз ще отнасям плуФката вече.  Whistling

Лека нощ и еротични сънища.  Wink

# 318
Лека и мека на всички заспиващи !

# 319
А, много намалял състава за Балани!
Я да стягаме редиците!

Фурийче, не ме е страх- познавам си мъжа, няма да му допусне сърце и съвест за такова нещо! Аз на мен си нямам вяра, колкото на него! Ха, ха, хааааа...

# 320
Танита,за това сме си ги взели по големи от нас, да са разумни.
Тези,които не са взели решение да идват на Балани,да помислят още малко.
Среща друга ще има,но точно тази няма да се повтори.

# 321
  • София
    Чудя се дали вече да лягам.Хайде лека нощ от мен!Лека и полека!http://www.vbox7.com/play:cf903905

# 322
Лягайте,аз ще ви пазя тишина цяла вечер и сутринта ще ви събудя.
Танита, имам идея,сменям фурия с лимонка Joy ,а и обичам много лимони.

# 323
Недей! Много кисело име! А и когато искат да те засегнат, че си станала с дупето нагоре, казват: Извинявай ти тази сутрин с лимон ли закусва или си пила оцет?

# 324
Сутринта ще съм,като с лимон закусила.След нощна съм киселок.
Добре,че отивам и лягам,след това ми минава. Laughing

Бабо Мими,сън ли не те лови? Слизай от черешата.

# 325

ЛЕКА НОЩ, НА ВСИЧКИ ГУРГУЛИЧКИ, ОТ Ка-Ге-Бе-то!

ПРИЯТНИ СЪНИЩА И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ СЕКСА  ПОДМЛАДЯВА, РАЗХУБАВЯВА, И ЖИВОТА УДЪЛЖАВА!

НЯМА ЗОРЛЕН ДА СЕ СЪСТАРЯВАМЕ И ДА ПОГРОЗНЯВАМЕ!

ХАЙДЕ ДЕ!

# 326
Жабче, ей ме, на! Прибрах маркуча, полях и олях градината в двора на свекъра ми, ама и "отхвърлих" доста работа по буркангейт! Зададе ли се този сезон, светът ми е крив! Щото рожбите отказват всякакви домашни изпълнения, а току  дъщерята се присети за нещо домашно за малкото  човече! Та съм на гребена на вълната.
Габи, да ти е жив и здрав племеника, от здраве, щастливо детство и късмет да не се отъвре, да пълни живота ви с радост и гордост!
Мими, много гуш за внучето!
Шпунц, искам и аз да сбъркам капките, щото така съм се закръглила, че не ходя, а направо се търкалям. Не ми действа нито специален чай, нито мога да огранича апетита си. Да се казвам, че вече второ лято не мога да демонстрирам новя си, вече остарял бански костюм, който си купих миналото лято с доброто намерение да го натопя поне в Дунава, ама не...
Зиче, много е съмнително това редовно, през равни интервали обаждане по телефона,  ама да не е някой таен обожател ooooh! То по-добре да е такъв, щото има и много подлеци, дето правят проверки има ли някой вкъщи! А за такива само  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire!
Жаки, лек път и успешна командировка до Монтана. Аз не я харесвам от времето, когато беше още Михайловград, там изгубих под формата на задължителен стаж една година от живота си и понесох толкова разочарование, че предпочитах и Малко Търново/ без да обиждам живеещите в това китно градче в противоположния край на Бъргария/ пред перспективата да остана в онзи район. Но това е вече много лично.
Ох, извинете ме, ако пропусна някоя от вас, но много ви обичам всички!
rimar, нека татко ти почива в мир, мир и покой на душата му! А ти сама си се убедила, че мъката не стихва и след десетки години! Явно баща ти е бил прекрасен човек и нека винаги го помните с добро и болката, че не е с вас!
И още нещо, като  чета, че се уговаряте за срещи, за да пътувате до Балани, че Танита проучва пътуването до В. Търново и оттам до срещата ви, просто ми става мъчно, че съм настрана и пак се разминах с поредното си желание. Дано да е едно от последните разминавания...
Иначе да ви пожелая лека и спокойна нощ, рецептата на Танита за подмладяване и  разхубавяване е изпитана и доказана, следвайте я!
Пък утре направо с натурален шоколад, не със закуска от лимони Wink Е, извинете ме за дългото писание, ама наваксах за целия ден Rolling Eyes!

# 327
Добро утро ! Ведро настроение за всички,през целия ден.

Жена посещава бюро за запознанства.
- Той трябва да бъде вежлив, да има разностранни интереси, да обича животните, да ми разказва всякакви забавни истории, да ми съобщава за събитията по света и никога да не ме прекъсва...
- Госпожо, в такъв случай на вас ви е нужен не мъж, а телевизор!

Пътува си майка с тригодишното си момченце в автобуса. По едно време детенцето се разплаква. Една добра лелка, за да го успокои му подарява ябълка. То взима ябълката и си мълчи.
Майка му казва:
- А какво трябва да се каже?
Момченцето се обръща към лелката с думите:
- Мита ли е?

# 328
  • София
      Добро утро КГБ !  http://www.vbox7.com/play:67209258  Изберете си кафенце!

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 08:48 от baba iaga

# 329
Добро утро, излюпвам се с кафето пред компа.

То мойто американче се обади преди малко - щастливо начало на деня.
Съществува възможност да си дойде и по-рано от началото на октомври,
дано да може да си презавери билетите.

Лек и прохладен ден ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт