Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава узряла плацента от трета степен?
Какво представлява тонометрията и защо се извършва?
Какви са признаците на преждевременно раждане и как може да се предотврати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава узряла плацента от трета степен?
-
Какво представлява тонометрията и защо се извършва?
-
Какви са признаците на преждевременно раждане и как може да се предотврати?
-
Какво представлява ниското кръвно налягане по време на бременност и какви са възможните причини?
-
Какви са причините за извършване на кардиотокография и какво може да се установи от нея?
Личната лекарка днес ми каза че като съм се изгубила миналата седмица си помислила че съм родила защото корема ми бил много ниско
Даже единствено НОИ ме принуди да си сменя личната карта, че иначе няма болнични
И в работата, ако се подпиша под някой мейл с Балева, бас ловя, че никой няма да се сети коя съм
.
. Но реално ако използвам неговото име на работа ми се налага да обяснявам на всеки поотделно коя съм в същност!
първите си раждания бяха платили...
при снимките на октомврийки албум за бебешката стая, с цел там да слагаме снимки на кът4ето,което сме заформили за малките беб4ета.Кръстих го стая, но се подразбира, че стая е и място метър на два в нашата спалня да ре4ем.Дано не се превърне само в снимки на бебешки легла, ами и малко да се вижда интериора