Септември иде, август отминава - коя ли ще е петата ни мама?

• 15 570
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Йеееееееее............... newsm44 newsm44 newsm44
Още трима малки сладури.....Дидка, Емичка, Асеееее
.......
Много се радвам за вас! Да са ви честити рожбичките! Много късмет им желая, да са живи и здрави, да ви носят радост и много щастливи мигове!!! Hug
Влизам тази сутрин и....прекрасни новини! Супер!
Сега чакаме вести и от Юник... Grinning

# 91
Ех колко е хубаво да има много бебетаааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Емичка, Дидка, Асе да са ви живи и здрави рожбите и много радост и любов да ви носят у дома!
Чакаме скоро снимки  и разкази.

Марина, Сид мерси, че споделихте това прекрасно преживяване с нас.  smile3525
Ваня днес ти е на късмет. Усмихни се широко и се подготви за най-вълнуващата си среща.

# 92
Честито на новите ни мами!

Вие какво направихте днес, до сега 2 бебета а чакаме и unique_v да се включи Simple Smile

Браво на мамите с малките лъвчета
Да са ви живи и здрави бебоците

Честито на :

Cydonia - щастлива и прекрасна Нона
Емичка -   щастлива и прекрасна Ренета
Дидка - здравичък и палав Теодор
Асе - здравичък и палав Любчо

# 93
Здравейте, аз малко по шпионски от ОКТОМВРИЙКИТЕ ви надзъртам, ама и на нас ни пари под лъжичката)))
Исках да честитя на Дидка.
(Помогнала ми е с доста идейки покрай сватбата ми минлата година в едно друго форумче)   bouquet Асето, а твоите съвети са безценни.
Бъдете живи и здрави вие и бебоците ви!

На останалите мами леко раждане  Hug

# 94
  • София
Честити синове на Дидка и Асето да са им живи и здрави и само радост да им носят.
Аз вчера купих 2 кърпи за лице на бебо с картинки от един м-н до Центр.пазар и тъкмо да благодаря на Дидка,че ми го каза и тя хоп бебенце. Hug
Толкова се развълнувах ,че направо настръхнах от новините.

Да Ви се похваля най-после си купих тоалет за изписване на бебето
ето линк да го видите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273588&pid=7071987

# 95
Момичетааа,лея поредните сълзи от радост!!!!!
ДИДЕ,АСЕ,ДА СА ВИ ЧЕСТИТИ МАЛКИТЕ АНГЕЛЧЕТА!!!!ВСИЧКИ ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТИЕ ДА ОЗАРИ ДОМОВЕТЕ ВИ!!!!
Ехх,не съм ви изчела още ,но Нени да знаеш ,че видях прах САНО във Вис Виталис в Пловдив.
Ирина Радева,стискам палци ,мила да не те боли много хемороида и да е леко ако тръгне раждането Hug

# 96
Прекрасен ден!
Много съм развълнувана newsm44 newsm68 newsm44 !
Дидка, Асе да са ви живи и здрави синовете!!!!
Глътнах си граматиката момичета, моля се да сте мнооого добре txtloves txtlovestxtloves!!!

# 97
ЧЕСТИТО НА МАМА ДИДИ И НА МАМА АСЯ!!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИЧКИТЕ!!!Лелеее....ми на Асето Любака голям мъж излезе - над 4 кила smile3525

Юник - стискам ти палци, ама имам предчувствие, че няма да си седма, душа! Grinning

Аз забравих за какво влязох - с тези новини  Laughing

# 98
ЧЕСТИТИ МАЛКИ МЪЖЛЕТА НА ДИДКА И АСЕТО!  bouquet ДОКАРАХТЕ МЕ В СЪСТОЯНИЕ НА ЕУФОРИЯ!
МОМИЧЕТА - ОТ ВЧЕРА МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ ВАЛЯТ МЪЖЕ  Wink
Искам да ви нацелувам и двете  Mr. Green! Пожелавам ви прекрасно щастливо майчинство! Да можете да му се насладите изцяло!

И аз сега да споделя нещо - вчера се запознах с акушерката ми в Шейново и съм много очарована. Даже почти ме нави да не ползвам упойка, а да е за всеки случаи - ако наистина много ме боли.
Вчера докато я чаках имах чувството, че буквално бебетата валят в болницата - родиха се 4-5 за час и изписаха толкова през същото време  Heart Eyes Crazy
Иринии, благодаря за темичката и за уместната корекция на заглавието Wink  Право в десятката!
Успешен ден на всички вас. Чакаме следващата прекрасна изненада.
Иринче, май ще си ти, а? Wink Grinning Стискаме палци и на Ваня!

# 99
Ехх,не съм ви изчела още ,но Нени да знаеш ,че видях прах САНО във Вис Виталис в Пловдив.

Мерси Дани, ще проверя там Simple Smile

# 100
Дидка, Браво мила!  bouquet

Асе, Браво!  bouquet

Ваня, успех и на теб! 
bouquet

Много ме шашнахте. Сега ставам, а денят започва толкова прикано и прекрасно......  Flutter

# 101
Малеееееее какво става тук валят бебета newsm44 newsm44
Дидка, Асе честити ви момченца newsm51 newsm51 newsm51 нека растат здрави и щастливи, леле тя Дидка е със същия термин като моя. Ох много се радвам  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap
Искам и аз вече да раждам, много ми тежи тоя корем на моето дребно телце направо голям зор ми е вече. Започвам и аз с преговорите с моето че да не се преносим на финала newsm62
Ваня мила стискам силно палци за днес нека всичко мине леко по вода и да гушкаш най- сладкия бебок newsm17 newsm17 newsm17

# 102
  • София
Момичета, извинявайте, че така нахлувам при вас, и аз съм от октомврийките,  но просто не мога да си сдържа вълнението!
Честито на Асето и Дидка, да са им живи и здрави момченцата, да растат щастливи и умни и много да радват родителите си! На двете мамчета желая от сърце бързо възстановяване!   newsm51

# 103
  • Бургас
 Hands Clap Честито на Дидка и Ася и техните близки! Още две момчета на белия свят! Нека растат здрави и за радост на мама и тати и всички, които ги обичат!

# 104
Леле, какъв бебевалеж докато ме нямаше! Shocked

bouquetЧестити рожби на Дидка, Асето, Емичкаа и Сидония! Да са ви живи и здрави и много радости да ви носят!  bouquet

В тоя ред на мисли, предлагам промяна на заглавието - да стане "коя ли ще е следващата мама", защото с тези темпове май още ще има... а и Юник чакаме всеки момент....

Аз съм си още 2в1. Не бързам. По закона за всеобщата гадост в тая адска жега се обзаведох с болно гърло и ужасна хрема. Гърлото що годе го оправих, но хремата наистина много ме мъчи. Обажда ми се и един проклет зъб... та да видим докъде ще я докарам....

Общи условия

Активация на акаунт