Любители на котки - тема 12

• 32 767
  • 620
  •   1
Отговори
# 120
Има нещо вярно. Първият ми братовчед е дева и е отвратителен. Стиснат, негодяй, все роптае и мрънка... смотльо. Добре, че го виждам само веднъж годишно, та не ми тежи роднинството с него.

# 121
  • София
О, моя е душичка Simple Smile Има си трески за дялане, ама ги оправяме като яхна метлата  Joy

# 122
Помислих, че съм объркала темите и съм в онази за мъжете деви, но...се освятках..а малко съм недоспала от купона снощи, че...
и моя мъж дева (26.08)  Joy
И от мен по една освежителна напитка:

и другарски поздрав:

# 123
Честит рожденник на An_Mary!
Честит рожденник на Fiama !

Drunk Wine Glass

# 124
Честито на всички рожденици и мн да ви слушат Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 125
   Честито на девите рожденици !   bouquet И аз ще опъна един гълток по повода !  bowuu
    Аз си имах работа преди време с една дева - малиии, по-стиснат човек и досега не познавам !  Shocked И ревнив, и мрънкало, и мамино синче...  ooooh! Късметлийки сте явно вие !  Joy

# 126
  • София
Ох, аз навремето имах един познат, дева, роден на моята дата. Искаше гадже да ми става. Излязохме веднъж, само на кафе, и не повторих  Joy
Мойто дебелото е от 1вата декада, добричко си е  Joy

# 127
  • София
Fiama - колко котета си имала?Аз фокусирах 3 броя.Кой е сегашния любимец? newsm78

Аз не мога да се включа с пълноценно мнение за мъжете Деви,но ако знаете какъв екшън е със Скорпион ooooh!

# 128
Ох, аз навремето имах един познат, дева, роден на моята дата. Искаше гадже да ми става. Излязохме веднъж, само на кафе, и не повторих  Joy
Мойто дебелото е от 1вата декада, добричко си е  Joy

Да не те е питал кафе ли ще пиеш ИЛИ кола ?  Whistling

# 129
  • Варна
Fiama - колко котета си имала?Аз фокусирах 3 броя.Кой е сегашния любимец? newsm78

Аз не мога да се включа с пълноценно мнение за мъжете Деви,но ако знаете какъв екшън е със Скорпион ooooh!

Знаем, знаем  ooooh!  Mr. Green

# 130
  • София
   Да не те е питал кафе ли ще пиеш ИЛИ кола ?  Whistling
Не помня вече, но май трябваше да го черпя  hahaha

# 131
  • София

И ти ли си в моя отбор  spoko newsm17

# 132

Коткопер за начинаещи  Mr. Green

(и коментарите към статията не са за подминаване)

# 133

И ти ли си в моя отбор  spoko newsm17
ooooh! Знам ,знам  ooooh! Хич не е лесно....  Crazy Whistling
Тая сутрин за малко да закъснея за работа.... тез диванета като пощръкляха сутринта ( и не само тази)  ooooh! Немога да ги разделя... накрая кака Джес беше на терасата, а др. малчуган беше вътре... така се реши  въпроса и успях да се оправя  Mr. Green Мъжу и тои крещи от спалнята.. " усмири ги ,че да не ставам аз..."  smile3511 
Ted_cat  да пратя и Зоро в Добрич при Нефертина да си правят компания в лудориите  Whistling Blush

# 134
  • София

Коткопер за начинаещи  Mr. Green

(и коментарите към статията не са за подминаване)
Направо са уцелили в десятката с тая статия. Моят какъвто е кротък и мил, само ако решиш да го къпеш се превръща в сащински тигър, направо е мисия невъзможна. Банята ни е толкова малка, че няма място за леген, така че се отказахме от къпане с вода. Ползвам само сухи шампоани, обаче имат ефект. Понеже и той никъде не излиза, та това е добър вариант.

Общи условия

Активация на акаунт