Лято, слънце и море - на това се радва МАЙското дете!

• 17 416
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
Линка на Виф със снимките също не се отваря. Сигурно снимка.бг не работи

# 46
Ай 'шъ им са невиди  баш сега ли после като се събуди дребното не мога да се вредя на компа от него и филмчетата му той хич и не ги гледа ама трябва да са пуснати от време на време се присеща и сяда да гледа(за 15-тина мин)

# 47
Нанчи, ето тук прочети всичко за отчитането на мненията: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0
Страйпър, кога мина това време и вече се готвиш за раждане? Пожелавам ти да е леко и безпроблемно! Успех!
Любе, радвай се, че не е имало последици от лечението и хич не се ядосвай. Няма смисъл....

Преди малко смених нааканото дупе на Ники, но понеже много бързам да вляза във форума  Crazy и съм забравила да го изхвърля, та синът ми сега ми напомни за това като метна завързаната "бомбичка" към мен.  Mr. Green

Хайде, оставям ви със здраве, че хвърлянето на памперса продължава....

# 48
  • Varna
  roska_marti,  ние със Сиска и Виф към 18,30 ще бъдем в морската ако искаш заповядай- Май при Аквариума се разбрахме-  Ние досега със Сиска пихме бира и аз нещо.... Embarassed.
   ако искаш на лични пиши си тел ще ти се обадим ...

# 49
... хм Аквариума казвате, дали ще успея да сколасам и аз!!  Rolling Eyes
Люба, разминало се е, а това за идеалната дестинация за свекървата (а и по принцип) беше отлично!  Laughing И аз така искам, ама моята живее на 300 метра  Rolling Eyes
Страйпър, то след 2 дни бре! Желая, леко и безпроблемно и най-сладкото розово пашкулче!  Hug

# 50
с удоволствие обаче днес няма да мога ще слизам към майками че се върнаха за една вечер от село и утре сутринта ще си ходят - да се видим
 иначе за тел ще ти го пратя и за утре ако вие сте свободни с удоволствие бих слязла към морската да се запознаем

# 51
Здравейте!
Гледам пак свекитата обсъждате, та да похваля мойта. Вчера бяхме на среща с бившите съученички и курсовата спомена, че се е запознала със свекърва ми и тя(свеки)  изказала много хубаво мнение за мен. И аз и отговорих, че хич не съм за хвалене, просто свекърва ми е много деликатна!  Laughing

Люба, за снимките съм сериозна, но сайта нещо несериозно го дава днес и в момента ги качвам. Докато напиша поста дано да да там вече. Ето едно лято клипче за разхлаждане в жегите: http://www.youtube.com/watch?v=9AARQ7zDL5Q

Танче, това с булкането ме разби! Така се смях, а след реакцията на Ники - още повече!

Нанчи ,определено лъха спокойствие от снимките ви! На Виф сега ги започвам!

Ето и нашите снимки от почивката: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272799&pid=7187811 Още не са се качили всички, но от тук почват. Дано скоро да се качат всички. Малко са се поразбъркали в началото.

# 52
  • София
Честита дъщеричка,Ирка!
Много да ви радва,да е здрава и добричка и всичко най-хубаво на цялото ви семейство.
(извини ме,че чак сега,но не бях видяла,защото се включих само да ви кажа здрасти Praynig)

Олче,честито от сърце!
Много се радвам за теб и семейството ти;дано всичко бъде прекрасно и незабравимо и да родиш още едно чудесно детенце    love001

Честита годишнина на всички семейства,които са празнували!
желая ви още дълги години да сте заедно и да се обичате много,за да отгледате любимите деца Heart Eyes

Ели,стискам палци всичко да мине бързо и спокойно,с теб сме близо 500 души(майки,татковци,каки ,батковци и майски дребосъци) само тук,така че....дръж се newsm51

Нанчи,добре дошла!Радвам се,че и аз допринесох да се включиш в нашата банда smile3525

Страхотни морски снимки,момичета;аз вече забравих,че сме били на море и....ви позавидях

# 53
  Ани страхотен е този аквапарк.....каде се намира.Докъто ви гледах снимките пак ми се дощя на море,но май няма да ме огрее.При нас мощно напускат колегите и вече сме наполовина.Иначе всичко си тече толкова монотонно-Любо на ясла ,аз и мъжо на работа.Като се върна врътвам една манджа ако имам мерак и отивам до го прибера.Гледам че повечето наборчета са буйни и ви подлагат на изпитание,но при нас определено няма такъв проблем.Чак леличките в яслата ме питаха дали не пие противоалергичен сироп,че е толкова спокоен ShockedСигурно ще ми излиза през носа като порасне Laughing

# 54
 Ани страхотен е този аквапарк.....каде се намира.

В Несебър е!

# 55
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229845&pid=5427905#copyAddress
надявам се да е станало нещо за сефте ми е
нещо не ми приема паролата

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 15:48 от roska_marti

# 56
Roska,  албума е личен и не можем да го разгледаме без парола.

# 57
Ели,то не останало бе....да предупредиш като тръгваш,че да стискаме яко палци/както е казала Пилето,толкова народ акто стисне-няма начин да не мине бързо и леко/
roska_marti ,ти като ни четеш нали виждаш,че не всеки път имаме какво да кажем.......ама на-пишем си  тука и хич не ни пука/това на майтап,но насериозно,мен лично това писане така ме разтоварва може и да натоварва някой,ама нали на мен ми олеква,иначе досега да съм  се уредила с място в психиатрията и ризка с много дълги ръкави вързани на гърба/
Виф-че,с вашите снимки отбих един час преди обед/пуснах ги на слйдшоу и ако знаеш колко работа отметнах докато младежите им се радваха/...за следобеда съм си приготвила снимките на Ани...пък ако някой пусне и за довечера една серия-няма да се разсърдя/то може да е и репортаж от пиенето на бира на сефалък във Варна.....ама аз вече на снимка на Сиската спрях и да се надявам/
Арк-ова,Николчо не спи ли по това време бе,джанъм?Ти нали знаеш,че те чакам на раздумка,а вие памперси размятате Crossing Arms
Пиле,ти хубаво кандърдиса Нанчи да се пресрами и да пише,ама ти нещо се скатаваш откъм споделяне-само поздрави и здрасти-за теб,за син ти нещо нищо не казваш Thinking

За свеки-аз съм убедена,че вече трудно ще се класира да гледа което и да е от децата ми/`щото в случая си ставаше баш въпрос за доказване,че и тя може да гледа деца........къде съм се затупкала в гърдите аз/......а и Сами и без това нещо хич не ще напоследък да го гледа баба му/както съм ви казвала и друг път иска детето да му родя една друга баба/.....иначе аз не се ядосах много,но поне си казах каквото имах да казвам,пък който иска да се сърди и цупи.......а и това не беше единствената изненадка на изпроводяк/бяхме ги поканили на гости-уж за последно,обаче хората се обадиха,че няма идват..аз понеже вече бях почнала да готвя -естествено в доста по-големи от обичайните количества,че да има-и се обадихме на едни приятели да ги поканим тях за вечерта...и познайте как гледах вечерта,когато свеки и приятел се появиха росни и накипрени решили все пак да ин уважат .......и кой си го отнесе без причина/не тя-син и /.....ама както казах,сега от разстояние и през Скайп-а няма да си слагам на сърце изцепките/пък и винаги може връзката да се прецака не по моя причина Blush/
Хайде,аз отивам да пускам следобедното кафе.....
И да се изфукам,че едно Белгийско Пепи/Пепсън/ ми се обади току що-та тия дни ще докладвам и за тях/нали съм се самопровъзгласила за форумска клюкарка/

# 58
Арк-ова,Николчо не спи ли по това време бе,джанъм?Ти нали знаеш,че те чакам на раздумка,а вие памперси размятате Crossing Arms
Никола си ляга в 14:30 обикновено, след като си свърши голямата работа...
Обаче днес си е спал мокър. Пил е вода, плюл я по себе си, пил - плюл и си спал мокър на отворен прозорец.... само се надявам да няма здравословни последици.
Явно му е било доста неприятно, щото спа малко и се събуди с рев!

Та сега познай къде ще ходим!   Crazy

Хайде, до довечера, надявам се да мога да споделя наздравицата на Ивчо!  Mr. Green

# 59
И понеже поста ми излезе два пъти ще ви сложа една снимка на братовчедите:

Даже в момента Николчо е взел една слушалка и "разговаря" с братовчедка си: "Ало, Вики, какво правиш... на трамвая."
Голям разговор проведе, голямо чудо.
Обаче докато ме чака да се натуткам и взе да разхвърля, а до преди малко прибираше.

Така че - ставам и заминавам. До скоро, банда!

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 17:09 от tania_ark

Общи условия

Активация на акаунт