Къпете ли всеки ден бебето?

• 28 156
  • 316
  •   1
Отговори
# 30
Ами в тая жега е напълно нормално да се къпе поне веднъж на ден.През зимата го къпя 3-4 пъти в седмицата,и всяка сутрин го мия целия.

# 31
Да, дори и през зимата/ т.е имам предвид февруари/.

# 32
  • София
Практиката в повечето развити държави е бебето да не се къпе всяка вечер. Лично аз не одобрявам - къпя малката всяка вечер, но не винаги с шампоан, понякога само с вода. В Италия например къпят бебетата 1-2 пъти в седмицата, което изобщо не ме учудва, защота голяма част от италианците виждат баня точно веднъж в седмицата!

# 33
# 34
  • София
Всяка божа вечер е в коритото, но шампоан се слага на косата само 1-2 пъти седмично. В тези жеги мъжът ми се къпе по 5-6 пъти на ден, абсурд е да оставим детето некъпано.

# 35
 Къпя я всеки ден откакто се е родила Peace

# 36
  • София - Рим и обратно
Къпете ли всяка вечер бебето? До кога?

Shocked
Това въпрос ли е??
Ти взимаш ли си всеки ден душ?

Да, разбира се - от бебе до сега се къпе всеки ден. Rolling Eyes

# 37
Синът ми е на годинка и досега не сме пропускали къпането вечер Peace

# 38
Всяка вечер се къпе,шампоан 2 пъти в седмицата,сутрин ръце,крака,дупе Peace

# 39
  • Разпиляна във въображението
Всеки ден ги къпя и двете. Понякога, в тези горещи дни, дори и по два пъти.

# 40
Откакто се е родила я къпем всеки ден заедно с косата с шампоан, нищо че е зимно бебе.Пропускала съм само когато е слагана ваксина.
Никога не съм съм си и помисляла да не я къпя всеки ден.

# 41
Къпя го от първия ден в къщи. С гела на Бюбхен и гялото и главата. Мисля да не разреждам къпанията и зимата. За по-натам не знам още  Simple Smile

# 42
И аз го къпя всеки ден,мия и косичката също

# 43
  #Crazy БОЖЕ ! Как няма да си изкъпя детето, особено пък в тези жеги ! Всеки ден , я къпем ,т.е всяка вечер , а сутрин задължително миеме дупето като се събуди !

# 44
  • Варна
Въпреки, че е зимно бебе, не съм му спестявала това удоволствие нито ден  Peace! Сега лятото и по няколко пъти  Laughing!

Общи условия

Активация на акаунт